Беше време (преди аферата "Калчополи", петте поредни титли и требъла), когато всички в италианския футбол си правеха майтап с Интер.Дългата серия от неуспехи, постоянните треньорски смени и странните хрумвания на президента Масимо Морати бяха направили "нерадзурите" обект за посмешище на привържениците на всички други клубове.В тази връзка събитията след напускането на Жозе Моуриньо миналото лято изглеждат поразително познати.Тъгуващият за Специалния състав бе даден на Рафа Бенитес - треньор, който не успя да оправдае надеждите през дългия си престой в Ливърпул (с изключение на шокиращата и необяснима победа над Милан на финала на Шампионската лига през 2005 г.).След него дойде Леонардо, който показа ясно, че не иска да бъде треньор преди всичко друго, след като избяга от Милан след една година на поста там. В Интер бразилецът се застоя още по-кратко - шест месеца, преди да приеме офертата на Пари Сен Жермен да стане генерален директор на клуба.Затова сега ставаме свидетели на жалката гледка как Интер отчаяно се мъчи да намери човек, който да иска да поеме отбора. Списъкът на кандидатите не е особено обнадеждаващ - ако Андре Вияш-Боаш напусне Порто, той сигурно ще отиде в Челси, Фабио Капело все още е зает да отегчава феновете на Англия, Марсело Биелса твърдо отказа и сега Морати гледа към Синиша Михайлович.Привържениците на Фиорентина са в еуфория от възможността сърбинът да ги напусне. Те не са на себе си от щастие, че грозният и неефективен футбол, с който отборът не успя да се класира за евротурнирите, може и да напусне ст. "Артемио Франки".Но какъвто и да е Михайлович, той също така е помощникът на уволнения преди идването на Моуриньо Роберто Манчини. Връщайки го в Милано, президентът ще извърви наново пълния цикъл на времето.Кои са другите кандидати? Делио Роси, който на два пъти бе уволнен от Палермо през изминалия сезон. Джан Пиеро Гасперини - уволнен от Дженоа. Джанфранко Дзола - уволнен от Уест Хем и с опит от италианския футбол единствено като помощник на Пиерлуиджи Казираги в младежкия национален отбор.
За клуб, чийто сезон започва на 6 август с мач за Суперкупата срещу Милан, "черно-сините" изглеждат малко несериозно...
Хаосът се върна в Интер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- B__A__N__DA__TA
Re: Хаосът се върна в Интер
Мойсес Пинейро е за предпочитане пред Синиша.
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Трябва ни Рийкард (нищо, че е миланист)
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Aз съм за Хидинк при така стеклите се обстоятелства. Той е заявил, че "иска клубен отбор", остава Турция да се съгласи. Освен това Морати е казал, че не е редно да обявяваме Хидинк за фаворит за поста, защото било неуважение към другите
Тоест потвърди, че има нещо, макар и непряко! 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
-
На линияmetodito
- Контакти:
Фен съм на Милан, но и на Калчото като цяло, заради това ще си дам мнението, че Биелса, щом няма да е Моуриньо, би бил перфектният вариант. Или Вияш Бояш. Играта на Порто традиционно е близка до тази на Интер, според мен, но след идването му това е вече друг отбор. Отиде ли в Милано, според мен ще донесе много радост на феновете. Освен тези три имена, другите ще са по-скоро компромисен вариант. Но пък, не се знае "откъде ще изкочи зайчето" - пример: Алегри и Милан, който също сякаш бе компромисен вариант, а се получи (макар че в ШЛ през настоящият сезон ще се види как е било всъщност).
Мазари би бил такъв вариант, но едва ли ще го пуснат от Неапол току-така.
П.С. Моуриньо и Интер са едни за други. Видя се много ясно. Какво, по дяволите си е мислил Жозе на път за "Бернабеу". Може би: MONEY, MONEY, MONEY...
В Милано (черно-синята част на града) беше придобил статут на полу-бог.
Мазари би бил такъв вариант, но едва ли ще го пуснат от Неапол току-така.
П.С. Моуриньо и Интер са едни за други. Видя се много ясно. Какво, по дяволите си е мислил Жозе на път за "Бернабеу". Може би: MONEY, MONEY, MONEY...
В Милано (черно-синята част на града) беше придобил статут на полу-бог.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Моуриньо отиде в Реал, за да се доказва. Трябваше му ново предизвикателство, явно не е от типа мениджъри, които изкарват по 20 години начело на един клуб.. 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- 1912chaflio
- Контакти:
И аз мисля че само Хидинк може да вдигне отбора .Но невярвам да дойде,просто вече никой не иска да идва в Италия нито футболисти нито треньори никой.А това е жалко за всички фенове на калчото.Cesc Fabregas написа:Aз съм за Хидинк при така стеклите се обстоятелства. Той е заявил, че "иска клубен отбор", остава Турция да се съгласи. Освен това Морати е казал, че не е редно да обявяваме Хидинк за фаворит за поста, защото било неуважение към другите![]()
- Cesc Fabregas
- Контакти:
1912chaflio написа:И аз мисля че само Хидинк може да вдигне отбора .Но невярвам да дойде,просто вече никой не иска да идва в Италия нито футболисти нито треньори никой.А това е жалко за всички фенове на калчото.Cesc Fabregas написа:Aз съм за Хидинк при така стеклите се обстоятелства. Той е заявил, че "иска клубен отбор", остава Турция да се съгласи. Освен това Морати е казал, че не е редно да обявяваме Хидинк за фаворит за поста, защото било неуважение към другите![]()
Абослютно си прав, нямам какво да добавя. За съжаление Италианското първенство вече го нямат за нищо...

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
А какво ще кажете за Хенк Тен Кате (или както там се пише),помощник на Рийкард в Барса ,после треньор на Панатинакос?