Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Tommi » 22 юни 2011 00:05

Thsmith написа:киров съм пейстанл без да искам и годините освен шрифта :0 иначе балтанов си навършва 23 след 2 седмици кажи речи...
Както и да е това не променя факта, че изглеждат като избягали от освиенцим, а не като професионални спортисти.

Балтанов ги навършва, но този Uhlsport не е от тази година. ;) Имат си съвсем прилична физика и със сигурност това не е най-големият им проблем. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юни 2011 00:48

Както съм писал и преди-нито един не остава след тренировка,за да се самоусъвършенства!Може би смятат,че са суперфутболисти и не им трябват допълнителни занимания?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юни 2011 00:53

Tommi написа:Гонзо не е казвал, че нападателят не е сърбин. Това, че не е от Сърбия, не изключва възможността да е сърбин от друго първенство.

Аз казах ли ти,че нито ще е от Сърбия,нито ще е сърбин?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 юни 2011 01:05

blue avalanche написа:
Tommi написа:Гонзо не е казвал, че нападателят не е сърбин. Това, че не е от Сърбия, не изключва възможността да е сърбин от друго първенство.

Аз казах ли ти,че нито ще е от Сърбия,нито ще е сърбин?

Ти го каза, но Гонзо не го беше казал. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юни 2011 01:24

zlatan написа:днес при нас ще има ,,горещи новини,, около 15-16 часа.Идват нови двама. :!: :!: :roll:

Някъде се загубиха по пътя! :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юни 2011 15:23

Thsmith написа:Изображение
Прави ли ти впечатление нещо в тази снимка? Погледни краката... виш краката на нашите... кажи ми къде си видял футболист който трябва да играе за мъжкия отбор краката да са му като клечки за зъби... балтанов уж и вътрешен халф го гласим...
Винаги съм мразил думата "налагане" която използват много хора и в този форум. Един играч трябва да играе и да получава шансове защото ги ЗАСЛУЖАВА, защото показва някакви качества, показва старание, показва ефективност.... а не просто защото е юноша... Когата свърши сезона или даден мач и не го спечелим не казваш еми то им е простено щото играха юноши и обратното ако спечелим не казваш "мамка му не играят юноши" нали така? Когато от школата излезе играч който има физическите и ментални качества да играе при мъжето 8-) то ще заиграе... никой няма да го държи резерва ако е по-добър от конкурентите си в мъжкия отбор

Изображение
Този много як ли ти изглежда?Да си припомняме ли колко "як" беше Н.Илиев?Че и Наско Сираков?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 юни 2011 17:18

Определено краката му не са като клечки за зъби и определено днес футбола изисква много повече тичане и физическа енергия. Ма нека да събираме такива вейки като сашо киров... после ще се чудим защо батета и етк отбори ни правят за смях...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 22 юни 2011 18:48

blue avalanche написа:
Thsmith написа:Изображение
Прави ли ти впечатление нещо в тази снимка? Погледни краката... виш краката на нашите... кажи ми къде си видял футболист който трябва да играе за мъжкия отбор краката да са му като клечки за зъби... балтанов уж и вътрешен халф го гласим...
Винаги съм мразил думата "налагане" която използват много хора и в този форум. Един играч трябва да играе и да получава шансове защото ги ЗАСЛУЖАВА, защото показва някакви качества, показва старание, показва ефективност.... а не просто защото е юноша... Когата свърши сезона или даден мач и не го спечелим не казваш еми то им е простено щото играха юноши и обратното ако спечелим не казваш "мамка му не играят юноши" нали така? Когато от школата излезе играч който има физическите и ментални качества да играе при мъжето 8-) то ще заиграе... никой няма да го държи резерва ако е по-добър от конкурентите си в мъжкия отбор

Изображение
Този много як ли ти изглежда?Да си припомняме ли колко "як" беше Н.Илиев?Че и Наско Сираков?

Не е от най- яките, ама изброените от теб играха футбол преди 25-30 години. Времената се менят.
BORN TO RUN

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юни 2011 21:08

Хубав,лош Дяков подписа с Локо Сф.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 22 юни 2011 21:20

Да е жив и здрав на нас рогачи не ни трябват !

Върни се в “Архив”