eRepublik - присъединете се към еБългария!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: eRepublik - присъединете се към еБългария!

Мнениеот megan fox » 20 юни 2011 21:30

haha написа:То и аз чаках около 2 седмици,после писах на един взводен и се оказа,че имало свободно място :) Ти за какво го събираш това злато,някакви ъпгрейди на фирма?Аз нямам да ти пратя,ама дори и някой да има,ще го получаваш 11 дена,щото лимита е 10 на ден ;)

Знам за лимита. - много голяма глупост от страна на админите да сложат лимит на пращането, но и това си има своето заобикаляне... ;)

Златото ми трябва за ъпгрейди:
50 злато за К3 хлебна компания - при това новото правило на всеки 6 часа да можеш да си пълниш здравето с една К1 и една К2 съм за никъде.
30 злато за К2 оръжейна, че да си ъпгрейдна Town Center-a. (после ще я продам, та това 30 злато веднага ще си го избия, за да го върна)
И 35 злато за склад с лимит 9К.

Общо прави 115 злато, но и аз имам някакво злато в мен, а за да не се занулявам, че да мога да тринирам с бустъри 110 злато ще ме оправи перфектно.

Не че няма да го събера и сам де, ама ще ми отнеме 1 месец... :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

haha

Мнениеот haha » 20 юни 2011 21:37

А каква е тайната,за да го събереш сам :P
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 юни 2011 02:34

haha написа:А каква е тайната,за да го събереш сам :P

Реферали... ;) В момента с тази консумация на храна е рай за мултаците! Година и половина се мъчих да прокопсам в тая игра с честен труд... е не става!!! Или трябва да налееш доста РЕАЛНИ пари - нещо, което никога няма да направя, или трябва да си направиш мултаци! Година и половина играх честно, е писна ми! Затова Турция, Полша, Гърция и още няколко страни са доста силни, защото си докарват страшно много мулташко злато.... е не мисля, че ние сме по-будали от тях!

Вече си направих 2 реферала/мултака... доста добре се кяри... без да се занимавам всеки ден с тях отнема 4 дни, за да докараш всеки един от тях до 15 ниво... после изпираш златото през валутният пазар (трябва да имаш някой авер, с който на кръст да си изкупите златото) и всичко е тип-топ! ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 юни 2011 16:30

Очертава се еБългария отново да бъде изтрита от картата! :( В момента Турция е нападнала последният ни останал регион - София! Този тъпак елфа наистина успя да спаси Русия, но на цената на България! :evil: :evil: :evil:

haha

Мнениеот haha » 21 юни 2011 18:26

Само аз откакто играя,това ще ни е третото изтриване :x А Русия е спасена за кратко,събрите тръгнаха на поход на изток.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 юни 2011 19:23

haha написа:Само аз откакто играя,това ще ни е третото изтриване :x А Русия е спасена за кратко,събрите тръгнаха на поход на изток.

Ох, аз не мога да ги изброя всичките..., но най-унизителното лично според мен бе, когато ни атриха вентилаторите. То пак бяха сърбите и турците през mpp-то, но бе доста обидно България 2 да заличи България 1 от картата...

На времето като ни изтривиха мамалигарите през месец какво да кажа?! Станеше ли Гаро (Гарабеда) президент и изтриването се очертаваше веднага на хоризонта. Два пъти ги атакува на пияна глава, едният път защото му дуднеха на главата, че било скучно и че сме си нямали собствена битка. И един път сърбите ни излъгаха да ударим Румъния в груб, за да спечелим глътка въздух на Сърбия, а тя после щяха да ни помогне да ги изтрием... - ташаци на рояци! Сърбите подписаха мир с качамаците, после гледаха как ни изтриват и така... вярно, че после сърбите ни освободиха (те 3 пъти ни освобождаваха, след като мамалигария ни изтриваше от картата), ама къде е Киро на кирия?!

Едно време схемата за освобождаването ни бе следната: качамиците ни трият нас, после минават сърбите отгоре им и вземат нашите региони, а накрая ние вдигаме въстание след въстание! Само, че навремето семантиката на играта бе такава, че за стартиране на всяка битка се плащаше злато..., т.е. ние плащахме на сърбите да обявят война на Гърция (1 злато за всеки играч), после ние плащахме на сърбите да атакуват регионите ни (0.25 злато за играч в региона), и накрая разбира се ние плащахме цената на въстанията, която беше 0.1 злато на играч в региона! Излизаше ни златно! Всеки път като успявахме да съберем мако злато, някакъв финансов резерв качамиците ни изтриваха и всичкото злат отиваше за освобождаването ни, че понякога чак се налагаше да вземаме заеми или после дължахме на сърбите пари...

Навремето да имаш фирма за билети бе баси медното, всеки ден имаше някакви местения от един регион в друг, било то за да се оскъпи атаката по даден регион, било то за да се оскапи или да излезе по-евтино вдигането на въстание... на седмица правех по над 10 злато печалба от тия билети...

haha

Мнениеот haha » 21 юни 2011 19:30

Вентилаторите кога са ни трили?Аз откакто играя,ни изтриха при Стоич,когато ни атакуваха половин дузина държави,после сърбите при Тотев и сега Турция.
Ти спомена и за фирмите за билети,преди имало ли е вариант да си основеш,защото сега като тръгна да си правя фирма,няма вариант да построя такава за къщи или билети.

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 21 юни 2011 23:54

megan fox написа:

Реферали... ;) В момента с тази консумация на храна е рай за мултаците! Година и половина се мъчих да прокопсам в тая игра с честен труд... е не става!!! Или трябва да налееш доста РЕАЛНИ пари - нещо, което никога няма да направя, или трябва да си направиш мултаци! Година и половина играх честно, е писна ми! Затова Турция, Полша, Гърция и още няколко страни са доста силни, защото си докарват страшно много мулташко злато.... е не мисля, че ние сме по-будали от тях!

Вече си направих 2 реферала/мултака... доста добре се кяри... без да се занимавам всеки ден с тях отнема 4 дни, за да докараш всеки един от тях до 15 ниво... после изпираш златото през валутният пазар (трябва да имаш някой авер, с който на кръст да си изкупите златото) и всичко е тип-топ! ;)

Тея мултаци през прокси ли ги правиш? :lol:

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 22 юни 2011 16:54

Exclusive написа:
megan fox написа:

Тея мултаци през прокси ли ги правиш? :lol:

Не, ти недей, че си ми реферал и не искам да те изгубя!! :lol:

haha

Мнениеот haha » 22 юни 2011 17:14

Мегън,има 50% намаление за ъпгрейд на фирмите за следващите няколко дена,това ти е шанса.Аз също ще вдигна нивото на някоя,ама се чудя дали тази за хляб или оръжейната :roll:

Върни се в “Игри и забавления”