Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
Ваз Те е свободен агент.Нали новия не бил такъв.Ще е пълна изненада,но дано не е пълен шок.
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Славия освободи Иван Цачев ... ?!?
NAKEV написа:fero написа:Цачев отдавна беше изгонен от Славия и вече подписа с Калиакра.
Не Цачев......Курдов ни трябва защото си е Левскар и вижте каквъв фурор направи в Пловдив......нека да има и класен чужденец в нападението.......но Иса и Курдов да са конкуренция и тогава да видим кой ще спре синята лавина?
На Курдов му е рано,след още 2 години ок
Рикардо Ваз Те е изкусен голмайстор. Е, не е като фамозния Гара Дембеле, но ще ни свърши работа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Santiago Munezz
- Контакти:
Tommi написа:Рикардо Ваз Те е изкусен голмайстор. Е, не е като фамозния Гара Дембеле, но ще ни свърши работа.
Изкусен голмайстор с 4 гола в цялата си професионална кариера

Аз си мисля,че ще е или оня високия чернокож от Жилина или Жан Жак Мандриши,който по физиономия ми прилича на Фалкао.

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Santiago Munezz написа:Tommi написа:Рикардо Ваз Те е изкусен голмайстор. Е, не е като фамозния Гара Дембеле, но ще ни свърши работа.
Изкусен голмайстор с 4 гола в цялата си професионална кариера![]()
![]()
![]()
Аз си мисля,че ще е или оня високия чернокож от Жилина или Жан Жак Мандриши,който по физиономия ми прилича на Фалкао.
Аз вече нищо не мисля,щото ще ме заболи мозъчето...Каквото дойде-таквоз!
-
- Контакти:
Santiago Munezz написа:Tommi написа:Рикардо Ваз Те е изкусен голмайстор. Е, не е като фамозния Гара Дембеле, но ще ни свърши работа.
![]()
![]()
Аз от тези двамата съм за Мандриши

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Santiago Munezz
- Контакти:
Щото прилича на Фалкао ли

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Santiago Munezz написа:Щото прилича на Фалкао ли![]()
Може би.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
![]()
![]()
Aбе може да са ми размътени спомените, но доколкото се сещам от това което съм гледал ... Ваз те играеше като крило, а не като нападател - таран... големия Сам ползваше един дълъг нападател Майкъл Рикетс доколкото си спомням за център нападател...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Santiago Munezz написа:Tommi написа:Рикардо Ваз Те е изкусен голмайстор. Е, не е като фамозния Гара Дембеле, но ще ни свърши работа.
![]()
![]()
Aбе може да са ми размътени спомените, но доколкото се сещам от това което съм гледал ... Ваз те играеше като крило, а не като нападател - таран... големия Сам ползваше един дълъг нападател Майкъл Рикетс доколкото си спомням за център нападател...
Мисля, че Рикетс играеше в Болтън преди Ваз Те. Но си прав, че играеше и като крило. Тогава в Болтън бяха Кевин Дейвис, един грък Янакопулос (крило/външен халф), а малко по-късно отидоха Ел Хаджи Диуф и Анелка, така че беше доста трудно португалецът да се наложи в състава.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!