Металург Скопие - Локомотив Сф - 0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: ЕКСКУРЗИЯ ДО МАКЕДОНИЯ
Късмет колеги! Нашибайте ги хубаво!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- ultrasloko_sf
там сме и Македония завинаги българска 

-
- Контакти:
Re: Металург Скопие - Локомотив 2 кръг Лига Европа
мда, 8 поредни мача без загуба.
5 поредни мача без загуба като гост
не е зле
5 поредни мача без загуба като гост

не е зле

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- metodito
- Контакти:
Успех! Не трябваше да продавате американеца. Тоя беше страшно бърз футболист.
Ако Локото не загуби първия мач ще се класира. Аз дори очаквам 2 победи.
Само Левски!
Дай боже да бием.Този мач за мен е България-Македония.Трябва да защитим честта на родината!
Само Локо!Отиваме в Скопие!
Само Локо!Отиваме в Скопие!
loko1 написа:Браво за организацията. С рейсове, коли само Локо.
Към горния коментар, какво само "Левски" и ЦСКА виж статистиката малко от последните 5 години. Да влизаха в груповата фаза, ама с колко точки излязоха?
Както и да е успех на всички!
Ти нещо да не си друсал? Вие пък в кои групи влезнахте, че не се сещам? Да видя статистиката от последните 5 години? Еми добре. 2006-та Левски достигна до 1/4 финал в Европа, записа победи над Публикум, Оксер, Динамо Букурещ, Олимпик Марсилия, 2 срещу Артмедия, равен и победа срещу Удинезе и равен в Германия срещу Шалке. Следващата година влезнахме в ШЛ, вярно последваха 6 загуби, но поне отстранихме италиански представител без загуба. 2008-а беше тотален провал, а от 2009-а и 2010-а имаме общо 10 точки от групите след 3 победи и 1 равен - Лацио (в Рим), Гент, Спортинг и равенство с Лил. Та какво излиза - докато Левски биеше отбори като Оксер, Марсилия, Удинезе, Киево, Лацио и Спортинг, Локото въобще ги нямаше в Европа. Единствената ви смислена победа е във Франция срещу Рен, другите ви добри мачове са двата с Фейенорд. И това е от вас...8 мача поредни мача без загуба в Европа имате? Еми браво, но срещу ФК Македония (Скопие), Бней Йехуда, Оцелул Галац и споменатите 2 мача с Фейенорд... Еми пич, какво да ти кажа - определено Левски и ЦСКА поемат целия товар за българския коефициент. Селяните от Ловеч ги видяхме колко струват, ще се види и тази година...Само не разбирам защо се заяждаш, пожелаваме ви успех като българи, ще се радваме на вашите успехи, дано постигнете такива, а ти спориш относно това кой донасял точки за България - ми че то е видно..ние и чорбата...успех все пак още веднъж

- track.and.field
- Контакти:
Това ми напомня за един виц....разговор между двама митничари на границата между България и Македония. Единият казал на другия : Довечера играят България и Македония....а другият с изумление го попитал : Така ли бе, и срещу кого ?
Последна промяна от track.and.field на 21 юни 2011 22:27, променено общо 1 път.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
track.and.field написа:Това ми напомня за един виц....разговор между двама митничари на границата между България и Македония. Единият казал на другия : Довечера играят България и Македония....а другият с изумления го попитал : Така ли бе, и срещу кого ?

Само Левски!
-
- Контакти:
Браточка, респект за теб и за думите ти , но след калчополи да влезеш в групите, да те бият Бате,Тампере,Жилина и кой ли още не некси не върви цялата синя приказка изкарана от Томислав.Истината е че вие сте на върха и на дъното ,показателен е 1/4 финала за Уефа ,който е немислим за Бг отбор в сегашния формат на турнира за години напред.
Останахме само ние,ултрасите и най-верните на отбора, публиката се отдръпна от стадионите и дори грандовете трудно събират по 10-15 000 на дерби ,а преди стадиона е бил фул.
...както и да е.Аз също пожелавам успех на всички отбори,защото така е редно,защото сме българи.
Останахме само ние,ултрасите и най-верните на отбора, публиката се отдръпна от стадионите и дори грандовете трудно събират по 10-15 000 на дерби ,а преди стадиона е бил фул.
...както и да е.Аз също пожелавам успех на всички отбори,защото така е редно,защото сме българи.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!