Германия-България 3-2/1-3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kanar4o
Контакти:

Re: Германия-България 3-2/1-3

Мнениеот kanar4o » 20 юни 2011 14:21

Гара Дембеле написа:Мога и да дам малко картбланш на Стойчев. Ако успее, да ни класира за финалите, но още съм против него ;)

Всъщност кой го интересува какво му даваш на Стойчев? А да ти кажа ли на него през къде му минава за твоето мнение? :lol:
Ей такива фурнаджийски лопати са повечето български футболни фенове.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 20 юни 2011 14:31

Гара Дембеле написа:Мога и да дам малко картбланш на Стойчев. Ако успее, да ни класира за финалите, но още съм против него ;)

Фурнаджийска лопата си ти..
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 юни 2011 14:37

Кой те пита тебе бе, "разбирач"?!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

DaSyth
Контакти:

Re: Св. лига по волейбол: Германия-България ?-?/?-?

Мнениеот DaSyth » 20 юни 2011 15:32

Гара Дембеле написа:Ще паднем с 3:2, с това треньорче, нашите го карат на мускули. Аржентинеца, ще излъже италиянеца Стойчев 8-)

В едно нормално общество на празноглавец като теб щяха да му намерят много безотговорна,но за сметка на това ниско платена и тежка работа от сутрин до мрак за не може да сереш по разни форуми...
Пази боже,сляпо да прогледа!!

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 20 юни 2011 16:00

NiKsAnA_ss написа:

Фурнаджийска лопата си ти..

не съм написъл ! написъл съм че пак съм против него :) Просто ще му дам малко шанс, ако ме опровергае, добре ;) Важно е България да бие и да върви напред ;)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 юни 2011 16:12

Какво си написАл никой не го интересува, още по-малко - на кого ще даваш шанс!

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 20 юни 2011 16:17

mistreated написа:Какво си написАл никой не го интересува, още по-малко - на кого ще даваш шанс!

като не те интересува, кво ме коментираш :lol: :lol: Смешен :lol: Ти не си важния тука, аз колкото волейбол съм гледал, ти през целия си живот няма да гледаш, айде къшш отивай по чорбарските форуми 8-)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 юни 2011 16:30

Гара Дембеле написа:
mistreated написа:Какво си написАл никой не го интересува, още по-малко - на кого ще даваш шанс!

като не те интересува, кво ме коментираш :lol: :lol: Смешен :lol: Ти не си важния тука, аз колкото волейбол съм гледал, ти през целия си живот няма да гледаш, айде къшш отивай по чорбарските форуми 8-)

А бе келеш, първо - не си ми на годините, второ - нямаш елементарни познания в тази игра, трето - избивай комплексите си на някое друго място, не и в тема за национален отбор!
Аман от такива недохранени, комплексирани и уникално прости чуждопоклонници, като тебе!

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 21 юни 2011 21:12

Не мога да разбера как някой хора тук определят Радостин Стойчев за некомпетентен и некадърен треньор, след като е най-успешният такъв на клубно ниво в последните 5 години ? :shock: Идиоти бол !
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 21 юни 2011 21:17

Всеки поне малко разбиращ от тази игра и трезво мислещ човек би разбирал слабата игра на националния отбор. Петима основни играчи са контузени, двете ни звезди - Матей и Владо нямаха и 10 дена почивка след уникално тежкия сезон в италианския шампионат, а на всичкото отгоре Матей имаше и контузия ! Ще започнат постепенно да навлизат в форма. Мисля, че е много по-важно как ще се представят на европейското първенството, отколкото в Световната Лига !
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Върни се в “Волейбол”