Милен Радуканов - фен тема!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Милен Радуканов - фен тема!
Не съм много запознат с личността Милен Радуканов,но определено имам къде,къде по-добри впечатления от него в сравнение с повечето Бай Ганьовци които се водят за треньори 

You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
- Georgiev11
- Контакти:
Делев ,Бандаловски, Радуканов - само това харесвам оъ Цска 

Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември
Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов официално сложи подпис под новия си договор с клуба, съобщава официалният сайт на “червените”.
Контрактът на специалиста е за срок от три години. Освен Милен Радуканов, същото направиха и всички негови помощници.
Ръководството на “червените” пожела на специалиста много трофеи на родната сцена и паметни успехи по терените на Европа.
"Сагата" приключи!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
от vaskonti на 14 Юни 2011 19:05
Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов официално сложи подпис под новия си договор с клуба, съобщава официалният сайт на “червените”.
Контрактът на специалиста е за срок от три години. Освен Милен Радуканов, същото направиха и всички негови помощници.
Ръководството на “червените” пожела на специалиста много трофеи на родната сцена и паметни успехи по терените на Европа.
"Сагата" приключи!
Искаш да кажеш СПЕКУЛАЦИИТЕ!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Udoji90
- Контакти:
Old_death написа:от vaskonti на 14 Юни 2011 19:05
"Сагата" приключи!
Искаш да кажеш СПЕКУЛАЦИИТЕ!
Искате да кажете "медийните провокации"!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Ами в интерес на истината в продължение на 2-3 седмици това подписване трябваше да стане "утре, най-късно в други ден". Фактът, че се забави повечко означава, че Радуканов явно е имал някакви условия, на които Титан вероятно се е понамръщил, но очевидно в крайна сметка одобрил.
Важното е, че всичко приключи успешно, остава да видим как ще продължи развитието на клуба и в частност отбора.
Важното е, че всичко приключи успешно, остава да видим как ще продължи развитието на клуба и в частност отбора.
[center]I'll be the savior of you all
- Udoji90
- Контакти:
Аз пък не мисля, че е имало каквато и да било драма около подписа му. Някои смятат, че забавянето му се дължи на разминавания между двете страни. Аз мисля, че е възможно да е било точно обратното - ако е напълно сигурно, че Радуканов ще подпише и нищо не може да го спре, защо тогава да се бърза? 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Georgiev11 написа:Делев ,Бандаловски, Радуканов - само това харесвам оъ Цска
За Радуканов и Бандата съм съгласен,но Делев ? Та вие левскарите само фулите това момче
Deluxx написа:Georgiev11 написа:Делев ,Бандаловски, Радуканов - само това харесвам оъ Цска
За Радуканов и Бандата съм съгласен,но Делев ? Та вие левскарите само фулите това момче
Е той малко ли пя "К*р за Левски" в автобуса

YA GUNNERS YA
- captain_drifuss
- Контакти:
crap написа:Deluxx написа:Georgiev11 написа:Делев ,Бандаловски, Радуканов - само това харесвам оъ Цска
Е той малко ли пя "К*р за Левски" в автобусаКак да го харесват?! Все едно Стоичков да харесват
Силно се надявам да им даде 6-7 прочини да го намразят дори по-силно!