Лятна подготовка и контроли - официална тема
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив първа тренировка 20.06, 18:00
Както винаги, интересно ще е да видим, кои ще ходят в Австрия, иначе бая баберек ще трябва да се разкарва.
- Irish stout
- Контакти:
Re: Локо (Пд) уреди контрола с Лацио
razer написа:Eто един пример от В група съвсем пресен
Ако ще си сравняваме бенефисите, изтегли късата клечка:

Променете си точка 1 от пропагандата - непрекъснато натякване по чуждите форуми колко сте велики.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Re: Локо Пд с контроли срещу Лацио, Киево и Арис Солун в Австрия
Според мен е излишно да се спори на този етап - жълтите бяха под вода повече от 10г., а когато един отбор е в трудност, публиката му се сплотява, докато ние доста се поразглезихме с тази шампионска титла.Като, че ли публиката ни изведнъж си промени манталитета и доста заприличахме на този, който е в главите на сини и червени.И Господ гледа доста милостиво отгоре към нас - много хора след загубата на Жоро, а като за капак и тази на Тасев мислеха, че с Локомотив е свършено, но уви...въпреки адските трудности Локомотив Пд възкръсна и днес е по-силен отвсякога.Нашата публика се отдръпна необяснимо защо...старнните резултати, които стават на Лаута гони публиката ни.Това, което аз си мисля.Докато не започнем да бием левски и ЦСКА поне у дома, аз лично не очаквам публиката ни да се завърне.Не знам...трябва много сериозно някой ден да се съберем и да си поговорим много сериозно по този въпрос.Ако ние не направим нещо по въпроса - няма кой
Не знам, майна...на мен ми е много мъка да имаме такъв отбор и да не можем да напълнем Лаута.
Все пак сме отбор от първата петица в класирането...не сме някой опашкарски отбор.
сякаш сме неблагодарни на Господ, съдбата, късмета или кой в каквото си вярва.
Колко години чакахме и мечтаехме да имаме такъв отбор, който да се бори с големите у нас и сега, когато го имаме седим и гледаме сейр.Много бързо забравихме мачовете в Б гр. и немотията в клуба, майна.
Толкова ми е тежко, че не ми се говори...

Не знам, майна...на мен ми е много мъка да имаме такъв отбор и да не можем да напълнем Лаута.
Все пак сме отбор от първата петица в класирането...не сме някой опашкарски отбор.
сякаш сме неблагодарни на Господ, съдбата, късмета или кой в каквото си вярва.
Колко години чакахме и мечтаехме да имаме такъв отбор, който да се бори с големите у нас и сега, когато го имаме седим и гледаме сейр.Много бързо забравихме мачовете в Б гр. и немотията в клуба, майна.
Толкова ми е тежко, че не ми се говори...

Irish stout написа:razer написа:Eто един пример от В група съвсем пресен
Променете си точка 1 от пропагандата - непрекъснато натякване по чуждите форуми колко сте велики.
Шегаджия!:) Ама понеже си фен на "черно-белите" кадри ето:
- Irish stout
- Контакти:
razer написа:Irish stout написа:razer написа:Eто един пример от В група съвсем пресен
Шегаджия!:) Ама понеже си фен на "черно-белите" кадри ето:
Е, и?
Апропо, този период признавате ли го или не? Щото тогава брокерите продадоха финала на другия армейски отбор, а знаем, че вие избирателно приемате резултатите.

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Апропо?!Периоди!?Признания?!Истината е по стадионите и вие си я знаете много дорбре каква е...малко по горе беше казано много добре!
Аре бегайте да си местите пистата оттатък трибуните, бе! И с третия отбор на "Лацио" да играем, пак ще е по-добре, отколкото с "Карпуз Юнайтед" или "Паламуд Джайънтс". 

- Irish stout
- Контакти:
razer написа:Апропо?!Периоди!?Признания?!Истината е по стадионите и вие си я знаете много дорбре каква е...малко по горе беше казано много добре!
Вярно е, че истината е по стадионите, включително за периода 19990-2010, нали

И именно по стадионите, а не в преданията от уста на уста, щото някои клубове май не са помирисвали стадион до 7-годишна възраст.
Ние си я знаем, въпросът е дали вие знаете, че съществуват и други, извън оградките на вашето сектантско съществуване.
rado. написа:kubik написа:NUP-1995 написа:оставете провокаторите,направо ги триите,даите да измислим да идем на някоия друга контрола в австрия както беше в испания!
една екскурзийка организирана от фенклуба няма да е лошо.
Ако ораганизират,организират,иначе заминаваме мощно с коли и тва ша е
Аз предлагам да ходите с мотори - харчат по-малко.
Гръцкият гранд АЕК и Анортозис на Мъри канят Локо Пд

АЕК и Мъри канят Локо Пловдив за контроли
ПЛОВДИВ, Дончо ДОНЕВ, 21 Юни 2011; 22:16
Канатларовски направи първата пресявка, освободи 4-ма
Още две много престижни контроли може да изиграе Локомотив по време на подготовката. В канцеларията на Лаута са получени покани за спаринги от гръцкия гранд АЕК и от кипърския Анортозис, където треньор е Станимир Стоилов. Мъри предлага двубоят с пловдивчани да е на 10 юли на техния стадион. В офертата на кипърците влизат самолетните билети и престоя на Локо на острова на Афродита. Черно-белите обаче още не са дали положителен отговор заради наситената програма с контроли в началото на юли. На 6 юли те ще пътуват до Волос за спаринг с местния Олимпиакос, който ще играе в Лига Европа. За 8 юли пък е предвидена приятелска среща с Монтана в Банско. Почти сигурно обаче е, че Локомотив ще гостува в Атина на 10 август. По време на подготовката пловдивчани ще мерят сили още с Лацио и Киево.
Междувременно новият треньор Драган Канатларовски направи първата пресявка на футболисти, които дойдоха да си търсят късмета в Локо. Вчера македонският специалист освободи Гюрсел Вели, Радослав Бачев, Валери Кулинов и Атанас Савов. След двустранната игра в четвъртък ще бъдат натирени още играчи. Днес към отбора се очаква да се присъединят Базил де Карвальо и Самир Бенжелун, на които бе дадена по-дълго почивка.
http://www.marica.bg/show.php?id=57758