17 години от паметното Американско лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: 17 години от паметното Американско лято

Мнениеот batmanlevski » 21 юни 2011 16:32

никога няма да забравя как СИраков и компания мачкаха всичко наред,докато не се стигна до полуфинала където за да влезем в НАТО се намесиха такива като Жельо Желев и други подобни и стана така,че БЪлгария нямаше право да продължи напред където неминуемо щеше да смачка бразилците на финала !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 21 юни 2011 16:51

ivanpg написа:
donpacko написа:Бях тогава на 13 и няма да го забравя никога.Като побъркан чаках мачовете сутринта във 3 да ги гледам,след мача със Нигерия просто ме беше много яд.Но след мача със Гърция бях много радостен,това беше първия път когато видях да се прегръщат хора които не се познават.Но сега вече ми се струва немислимо това да стане.

пич и по-малък явно си бил, защото мач в 3ч. не е имало :)
а по темата, това няма да с повтори никога. Във футболно отношение това са най-щастливите мигове!

21 юни 1994
18:35 CDT Нигерия Flag of Nigeria.svg 3 – 0 Flag of Bulgaria.svg България Котън Боул, Далас
44,132 зрители
Съдия: Родриго Бадила (Коста Рика)
Йекини Гол 21'
Амокачи Гол 43'
Амунеке Гол 55'
Братле,сега си сметни колко е бил тука часа,след като там е било 18:35,като начален час.Мачовете със Нигерия и Аржентина както и Мексико мисля,че беше бяха около 2-3 сутринта,за единия не съм сигурен.

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 21 юни 2011 17:11

Captain Stottlemeyer написа:
bekono написа:Само със спомените ще си останем. Много съм щастлив, че точно на моя рожден ден е започнало първенството, но за съжаление съм бил твърде малък, за да помня нещо. А и по време на двубоите съм спал, което е съвсем нормално. Единствения ми спомен от лятото на 94 година е при победата над Германия. Тогава просто не можеше да се спи :) Дано да мога да стана свидетел на нещо подобно и в скоро време.

Честит рожден ден, колега, да си жив и здрав! :) Пожелавам на теб и на всички по-млади съфорумници да преживеете това, което аз преживях преди 17 години (през 1994 бях вече на 40 ;)) ! Победата над Германия (отбор на който иначе симпатизирам) ще остане един от най-щастливите мигове в живота ми! :) А защо пък "американското лято" за мен и за моите връстници да не се повтори?! ;)

Капитане,най-сетне да сме на едно мнение :)

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 21 юни 2011 17:14

batmanlevski написа:никога няма да забравя как СИраков и компания мачкаха всичко наред,докато не се стигна до полуфинала където за да влезем в НАТО се намесиха такива като Жельо Желев и други подобни и стана така,че БЪлгария нямаше право да продължи напред където неминуемо щеше да смачка бразилците на финала !

Остави я тази клавиатура и си пий про-зака,че по всичко си личи колко ти липсва!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 21 юни 2011 17:46

Еххх, спомени, спомени!
:cry:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 21 юни 2011 17:59

Само като гледам снимката и ми се пълни и душата.И как да не събудят най големите футболни емоции които съм преживявал с националния отбор!Наздраве

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 21 юни 2011 19:56

DaSyth написа:
batmanlevski написа:никога няма да забравя как СИраков и компания мачкаха всичко наред,докато не се стигна до полуфинала където за да влезем в НАТО се намесиха такива като Жельо Желев и други подобни и стана така,че БЪлгария нямаше право да продължи напред където неминуемо щеше да смачка бразилците на финала !

Остави я тази клавиатура и си пий про-зака,че по всичко си личи колко ти липсва!

не искам да ти изпивам хапчетата,но ти увеличи дозата,че като те гледам доста си я окъсал
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 21 юни 2011 21:02

donpacko написа:
ivanpg написа:
donpacko написа:Бях тогава на 13 и няма да го забравя никога.Като побъркан чаках мачовете сутринта във 3 да ги гледам,след мача със Нигерия просто ме беше много яд.Но след мача със Гърция бях много радостен,това беше първия път когато видях да се прегръщат хора които не се познават.Но сега вече ми се струва немислимо това да стане.

пич и по-малък явно си бил, защото мач в 3ч. не е имало :)
а по темата, това няма да с повтори никога. Във футболно отношение това са най-щастливите мигове!

21 юни 1994
18:35 CDT Нигерия Flag of Nigeria.svg 3 – 0 Flag of Bulgaria.svg България Котън Боул, Далас
44,132 зрители
Съдия: Родриго Бадила (Коста Рика)
Йекини Гол 21'
Амокачи Гол 43'
Амунеке Гол 55'
Братле,сега си сметни колко е бил тука часа,след като там е било 18:35,като начален час.Мачовете със Нигерия и Аржентина както и Мексико мисля,че беше бяха около 2-3 сутринта,за единия не съм сигурен.

Ще те подкрепя, приятелю, мачовете с Нигерия и Аржентина бяха от 2 и 30 през ноща, защото в Далас е немислимо да се играе футбол по - рано от тамошно 18 и 30 заради жегата, а този с Мексико беше от 23 (ако не се лъжа) но продължи близо до три през ноща, заради продълженията и дузпите, както и за подмяната на вратата, която Краси Балъков счупи. С теб сме почти набори, аз тогава бях на 14 и явно спомените ни са най-пълни :lol: . Щастлив съм, че те все още не избледняват
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 22 юни 2011 00:02

Едни от най-щастливите моменти които съм изживявал.Беше мноооого,много щастливо лято.Сега разбирам че тогава въпреки огромната радост която изживявахме , не сме осъзнавали напълно какво се случва.
Аз бях на 17 години,и от една страна това беше най-безгрижния ми период от съзнателния ми живот по принцип.Като прибавя това което направиха нашите футболисти и всеобщата радост,просто ......нямам думи!

............много често съм си мислил че съм готов да дам много пари или каквото и да е ценно нещо което притежавам,само и само това да се върне.....да ама не :)
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Национален отбор”