Без английско и италианско първенство заради "А" група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Решено: Въвеждат блокираните часове
Пълна глупост е това ! Съвсем различни са причините да няма хора по стадионите... 
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
Tommi написа:NIKSANA написа:Tommi написа:И какво ще направи Диема Вижън?![]()
![]()
ами в зависимост от законодателството на Република България предполагам може да потърси по съдебен път обезщетение за изпуснати ползи тъй като УЕФА са регулярен орган, който няма законодателна сила в Република България, а телевизията не е част от БФС.. затова и зададох горните въпроси!
Попитай някой от Австрия, Белгия, Хърватия, Чехия, Англия, Македония, Черна гора, Северна Ирландия, Португалия, Шотландия, Сърбия, Словакия дали телевизиите са осъдили УЕФА.
и там ли не предават не разбрах?
Те по скоро ще съдят БФС за някакви пари... и не изказвам твърдение, а въпрос с предположение!
Re: Дошло е време...
flo написа:Като не ти харесва взимай си директен еднопосочен билет София-Лондон-Ливърпул и повече не се връщай.Тамън ще видиш за първи път мач на Ливърпул на живо.
Доообре майсотре много ги разбираш нещата.Гледай си Локо Мездра-Монтата аз ще си гледам Ливърпул по телевизията.Боле ми хуя това не ме прави по-малко фен от теб ! Капиш ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
Re: Без английско и италианско първенство заради "А" група
Хората трябва да имат избор.Едни предпочитат английското, втори испанското, трети калчото, четвърти Бундеслигата, пети родното първенство.
Лично аз ходя на мачове на Дунав и с това почти ми се изчерпва гледането на български футбол с изключение на 4-5 мача за полусезон от А група.
И накрая БФС да се замислят как да накарат някоя ТВ да предава мачовете на България до 21, България до 19, България до 17, а не да ми затварят часове.
Който иска да си гледа чужди мачове ще гледа, било в нета или чрез закупуване на сателитно обурудване за около 200 лв.
Лично аз ходя на мачове на Дунав и с това почти ми се изчерпва гледането на български футбол с изключение на 4-5 мача за полусезон от А група.
И накрая БФС да се замислят как да накарат някоя ТВ да предава мачовете на България до 21, България до 19, България до 17, а не да ми затварят часове.
Който иска да си гледа чужди мачове ще гледа, било в нета или чрез закупуване на сателитно обурудване за около 200 лв.
Май ще има масово излъчване на Скай Спортс в България 
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Nightfate написа:flo написа:Като не ти харесва взимай си директен еднопосочен билет София-Лондон-Ливърпул и повече не се връщай.Тамън ще видиш за първи път мач на Ливърпул на живо.
Доообре майсотре много ги разбираш нещата.Гледай си Локо Мездра-Монтата аз ще си гледам Ливърпул по телевизията.Боле ми хуя това не ме прави по-малко фен от теб ! Капиш ..
Не те прави,просто за съжаление си се родил в грешната държава
Kuco_Pile написа:Nightfate написа:flo написа:Като не ти харесва взимай си директен еднопосочен билет София-Лондон-Ливърпул и повече не се връщай.Тамън ще видиш за първи път мач на Ливърпул на живо.
Не те прави,просто за съжаление си се родил в грешната държава
В точната държава съм си родил ! Това ,че не гледам ''А група'' не ме прави по-малко българин.Ков да гледам на тия манекени дето се валят по земята ? Дето немогат да игрят футбол ? Топката немогад да нацелят.Какво да им гледам ми кажи ? Никакво удоволствие не изпитвам да гледам тия смешни типове.Всеки си има право на мнение и избор ти харесваш ''А група'' аз не !
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
NIKSANA написа:Tommi написа:Попитай някой от Австрия, Белгия, Хърватия, Чехия, Англия, Македония, Черна гора, Северна Ирландия, Португалия, Шотландия, Сърбия, Словакия дали телевизиите са осъдили УЕФА.
и там ли не предават не разбрах?
Те по скоро ще съдят БФС за някакви пари... и не изказвам твърдение, а въпрос с предположение!
В тези страни е имало "блокирани часове" през сезон 2010/2011. И БФС няма как да осъдят. Може би има някакъв начин да се разберат с тези, от които са закупили правата, но не знам дали реално е възможно такова нещо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Локомотив1926
- Контакти:
Аз съм доволен от това решение и го подкрепям напълно .
- florentin_petre
- Контакти:
Цялата тази работа пак е изсмукана от пръстите на някой гений. Не всички имаме възможност да ходим постоянно до София, Варна, Бургас за да се гледат мачове на живо, лично на мен ЦСКА и Левски ми излиза 1/3 от заплатата, а Черно море и ЦСКА също едно 100-150 лв. За това е хубаво да го има и по телевизията, това ОК. Но какво им пречи на БФС останалия свят където се играе футбол. Нека направят така че дори и Монтана със Калиакра да играят като Барса или Реал или Милан. Предлагам на БФС да направи А групата от 28 отбора колкото са и областите, и тогава вече могат да ни водят по строй на мачове. Пълна простотия 
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
Върни се в “Футбол - България”