ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Veso1913 » 21 юни 2011 11:08

chelseabg написа:Абе добър е от видеото..ама да не му възлагаме големи надежди
Ако погледнеш видео на Дембеле може да ти напомни за Дрогба ама нищо общо всъщност..

Абе Дембеле си беше класа за нашето първенство.Няма какво да се лъжем.Не е Дрогба,ама не е и Георги Христов.А това момче ако имаме късмета да подпише,ще бъде доста добра находка.Наистина няма силен шут и по скоро ще създава,но има все пак 8 гола в 11 мача,което не е зле.Не се вижда да играе добре с глава,но ние си имаме Росен Колев за тази работа. ;) Момчето я пипа и с двата крака и се мисли за Роналдиньо.Вижте само как прескача топката :) Важното е че се движи много по целия фронт на атаката и надбягва противниците все едно са малкии деца.На мен определено ми вдъхва надежди.Интересното само е кой го е наблюдавал и как са разбралии за него.Пишеше нещо за някакъв мениджър,който за да стане работата с нашите шефове,явно не е алчен човек.Сигурно не е поискал повече от 5000 лева,защото знаем трансферния таван на Тича какъв е.Сега ако се върне и Танка,съм убеден че ще вземем медали.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 21 юни 2011 11:24

“Gracias a dios se me presento esta oportunidad que siempre la había esperado y ahora a dar lo mejor de sí "-благодаря на господ че ми предостави тази възможност която винаги съм чакал и сега ми я даде в повече
Este jueves si dios quiere viajo a Bulgaria para firmar mi acuerdo con el Cherno FC "-този четвъртък ако е рекъл господ,летя зя България за да подпиша(дам съгласието си)-за Черно Море
“Mi deseo siempre fue ir a Europa y ahora que lo conseguí estoy contento y voy con ganas de hacer las cosas bien-моето желание винаги е било да играя в Европа и сега получавам удоволствието(удовлетворението), да спечеля по добри неща
не ангажирам никой с превода и не претендирам че това е най-верния вариант,карам я по памет и ме домързя за още
Le deseamos fecilidad en su vida personal, muchos exitos y buena salud.-пожелаваме му щастие в личния живот,много успехи и добро здраве.Ех върнах се няколко години назад,с тоя испански :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 21 юни 2011 11:31

В зерозеро статистиката е точна, мачовете му са 14 и е вкарал 7 гола.

http://www.zerozerofootball.com/jogador ... stats=club
Veso1913, тук пише, че съотборника му Anyelo Rodríguez му е помогнал за контакта с Черно море.
http://www.liderendeportes.com/Noticias ... garia.aspx

Въпросния съотборник :mrgreen: :
http://www.zerozerofootball.com/player/ ... z&menu=esc
Във Венецуела има режим на тока бе Весо, на нашия не му се седи на тъмно и идва при нас:
http://news.ibox.bg/news/id_195564872

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 юни 2011 11:51

само дето от клипчето тоя изглежда над 185см .... а в инфото пишеше 177см или нещо от сорта... освен туй в уикито пишеше 23 години, а в другия линк 28г. .... така че освен името не съм сигурен кое точно е достоверно... а и на мен от клипчето не ми изглежда чак такава класа както ми разправяте, но дано да ме разубеди, че е така :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 21 юни 2011 12:13

ейййй,гледайте го тоз колко нагъл,мямам думи
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... &NewsCat=1
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 21 юни 2011 12:37

ogrizko написа:само дето от клипчето тоя изглежда над 185см .... а в инфото пишеше 177см или нещо от сорта... освен туй в уикито пишеше 23 години, а в другия линк 28г. .... така че освен името не съм сигурен кое точно е достоверно... а и на мен от клипчето не ми изглежда чак такава класа както ми разправяте, но дано да ме разубеди, че е така :roll:

Ти какво искаш, Ето'О и Милито ли да видиш :lol: за играч идващ в България си е мега класа дори, но да не прибързваме, не сме го видяли в игра, но щом Генов го е следил от зимата, значи има най-добри наблюдения за въпросния футболист
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 21 юни 2011 12:56

greenpeak написа:Само да подчертая, че венецуелчето през живота си едва ли е усещало студ, та да не гворим да е виждало сняг или играло на сняг :mrgreen: .
Много ще му е трудно с климата в Европа, а и за първи път ще играе в чужбина.
Дано се адаптира по-бързо ако подпише.
Да видим кога ще се светнат ПИШМАН ЖУРНАЛЯТА :mrgreen: .
ЕВАЛА на ralimavridov, за инфото от преди няколко дни. Тич, източниците ти явно са точните хора :mrgreen: . Взе ли си наградата- онази бира имам предвид :mrgreen: ?

ХАХАХАХАХА... :roll:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 юни 2011 13:21

Mourinio написа:Ти какво искаш, Ето'О и Милито ли да видиш :lol: за играч идващ в България си е мега класа дори, но да не прибързваме, не сме го видяли в игра, но щом Генов го е следил от зимата, значи има най-добри наблюдения за въпросния футболист

абе, не искам Ето'О и Милито... ама ми се иска малко повече класа да видя сякаш, момчето има широка крачка и ще надбягва защитниците, това е хубаво... но иначе в единоборствата ми се струва малко на шано да се лъже със защитниците и топката винаги минава случайно някакси :lol:
просто не искам да избързвам с това каква класа е преди да съм го видял в действие... може да се превърне в новия Дембеле... може да е като Масена Моке и да се пъне в топката, освен това играе за първи път в Европа и вероятно ще му е доста трудно първия полусезон като цяло и едва ли може да се очаква нещо кой знае какво, ако има качества ще ги видим по-скоро на пролет :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 21 юни 2011 14:53

ogrizko написа:
Mourinio написа:Ти какво искаш, Ето'О и Милито ли да видиш :lol: за играч идващ в България си е мега класа дори, но да не прибързваме, не сме го видяли в игра, но щом Генов го е следил от зимата, значи има най-добри наблюдения за въпросния футболист

абе, не искам Ето'О и Милито... ама ми се иска малко повече класа да видя сякаш, момчето има широка крачка и ще надбягва защитниците, това е хубаво... но иначе в единоборствата ми се струва малко на шано да се лъже със защитниците и топката винаги минава случайно някакси :lol:
просто не искам да избързвам с това каква класа е преди да съм го видял в действие... може да се превърне в новия Дембеле... може да е като Масена Моке и да се пъне в топката, освен това играе за първи път в Европа и вероятно ще му е доста трудно първия полусезон като цяло и едва ли може да се очаква нещо кой знае какво, ако има качества ще ги видим по-скоро на пролет :roll:

Има два месеца да кара подготовка с отбора, ще се климатизира ще се опознае с футболистите и да се надяваме че от 5 кръг нататъка ще почне да показва какво може, направи ми силно впечатление още вчера, каква крачка вади наистина мяза на Дембеле по крачката :) ама Дембеле нямаше такива пасове както този + това Дембеле нямаше кой знай какъв шут, надбягваше защитите и излизаше очи в очи с вратарите :) а за визията наистина мяза на Ето О и като гледах нивото на стадионите им там структура и фенщина тука е по-добре + няма режим на тока :) там само наркобосове и полицаите ходят с автомати тука е по-спокойно :) мисля че ще му хареса в България.
Чечо като доведе Камазола и Росен Колев се чудих какви са тия анонимници, еми видяхме ги имам му пълно доверие на този човечец :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 юни 2011 15:35

Който е довел Сър Генов се е превръщал в попадение.Той доведе Камазола и Колев-и двамата ни вдигнаха нивото,особено Камазола изигра невероятни мачове пролетта.Разликата между доведените и селектирани от него играчи и изтърсаците които му натрапиха като Каптиев е очевадна.Пълно доверие имам в преценката на Сър-а относно качествата на тези които подбира и съответно изхвърля от отбора.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”