Лято 2011 трансфери и спекулации!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Четирима чужденци започват с Локо Пд на 20 юни

Мнениеот Пловдив1926 » 15 юни 2011 17:44

Завидно самочувствие имат някои форумци - по едно клипче определят кой става и кой не. Много хора биха ви завидяли на възможностите. Само да питам Огунсото много ли го харесахте на видеата :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
vantm
Контакти:

Re: Четирима чужденци започват с Локо Пд на 20 юни

Мнениеот vantm » 16 юни 2011 01:08

Пловдив1926 написа:Завидно самочувствие имат някои форумци - по едно клипче определят кой става и кой не. Много хора биха ви завидяли на възможностите. Само да питам Огунсото много ли го харесахте на видеата :)

Не се занимавай с тия форумните специалисти те и за Карвальо много плюха
НЕ СЕ МИСЛИ ЗА НАЙ-УМНИЯ, ТУК ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Re: Лято 2011 трансфери и спекулации!

Мнениеот since1926 » 21 юни 2011 14:48

Цели 15 нови футболисти се явиха на първата тренировка на Локомотив Пловдив за новия сезон, а SportaBG.com ще ви представи и подробни визитки на новите попълнения. Сред тях личаха имена на 3-ма чужденци и основно футболисти от Пловдив, както и опитните Радослав Бачев и Гюрсел Вели.

Радослав Бачев (на заден план) e роден в Симитли на 9 април 1981г. играе като ляв бек, а през кариерата си е играл в Септември Симитли, Пирин Благоевград, Марек Дупница и Черно море. Бачев идва като свободен агент, след като договорът му с Черно море изтече и не беше подновен.

Гюрсел Вели е роден на 8 август 1982 г. в Пловдив, може да играе навсякъде в халфовата линия, но най-вече като дефанзивен халф. Вели е юноша на Марица, освен за "жълто-сините" той е играл за Спартак Варна, Светкавица, Спартак Пловдив, Локомотив Пловдив, Несебър и за последно се подвизаваше в Локомотив Септември, но тъй като във "В" група няма договори той идва като свободен агент. Това е втори престой на Вели на "Лаута" той носи "черно-белия" екип между 2007 и 2009 г.

Атанас Рибарски е роден на 10 ноември 1989 г. в Бургас, играе като защитник и е играл в Несебър и Загорец, също като Вели няма договор във "В" група с Загорец и идва със статут на свободен агент.

Любен Николов е роден на 8 септември 1985г. в София, играе като централен защитник играел е за Вихрен, Родопа Смолян, Марица, Спартак Пловдив, Несебър, а за последно защитаваше цветовете на изпадналия през миналия сезон тим на Академик София.

Дарио Захора е роден на 21 март 1982г. във Вуковар (Хърватия), Захора е централен нападател и е играл в Динамо Загреб, Кроатия Сесвет, Копер, Славен Белупо, Домжале, Интерблок, Розенборг, Бней Сахин и Локомотив Загреб.

Eдин Цакович e роден на 17 август 1988г. в Белград (Сърбия), играе на поста централен нападател играл е в Малмьо, Веле Волдклуб, Аварта, Фрем и Корухо.

Дино Серемет е роден на 16 август 1980г. в Любляна (Словения), вратар е и е играл в Марибор, Лутън, Донкастър, Транмиър Роувърс, Керкира, Калитея, Лариса, а за последно е пазил за Докса Драма.

Запрян Запрянов (по средата) е юноша на Локомотив Пловдив той е роден на 15 юни 1994г. и играе като халф, тежи 60 кг. и е висок 176 см.

http://www.sportabg.com/bg-futbol/a-gru ... iv-plovdiv - със снимки на играчите

Не знам на вас но на мен от всичките вчера най-много ми харесаха Захора и Аян! Малкия Садък ги развинти половината...
Изображение

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Балдовалиев: В България бих играл само за Локо Пловдив

Мнениеот bianchi » 21 юни 2011 16:24

Зоран Балдовалиев подчерта пред Novsport.com, че у нас би играл само в Локомотив (Пд).

„В Пловдив, разбира се, няма как да се завърна в Локо София”, поясни той, след като първоначално беше казал само „Локомотив”.

Нападателят разтрогна с гръцкия Еносис Паралимни и си търси нов клуб, където да продължи кариерата си. Оферти за него има от страна на два клуба от Кипър, един от Азербайджан, един от Гърция и един от България. 28-годишният македонец с български паспорт е отхвърлил оферта от Казахстан. Той твърди, че не е бил търсен от Локо (Пловдив).

„До момента никой от Локо Пловдив не ме е търсил. Четох в някои сайтове, че съм се бил договорил с ръководството и какво ли не. Просто не искам да бъдат лъгани феновете на Локомотив (Пловдив), защото знам, че ме обичат и след това да излезе някоя тъпотия и да си променят мнението за мен. Миналата година така стана, че съм търсил много пари от Локо Пловдив, което е пълна лъжа. Ние за пари не говорихме”, каза той.

На въпрос дали ако ръководството на Локо му предложи завръщане, той отговори: „Да, в България бих играл само за Локо Пловдив.”

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Балдовалиев: В България бих играл само за Локо Пловдив

Мнениеот bigbonusprize » 21 юни 2011 16:35

Не вярвам на такива смели слова...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 21 юни 2011 16:37

Батков Да дава парите от Гара и да взимаме Новия Дрогба заедно С Балдо ще ги смачкат :)

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 21 юни 2011 16:51

Чужденец играл само 6 месеца в отбора да изрече такива думи,мисля че е показателен за връзката,която имаме с футболистите!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 21 юни 2011 17:34

Излиза Левски, чорбата или джуджето с 10-12000евро заплата и тоя пали джапанките за София или Ловеч. :lol: :arrow:

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 21 юни 2011 18:14

Поредните клишета! Курдов само за Ботев,този само за Локо,що ли не им вярвам!

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Мнениеот Марти Камбуров » 21 юни 2011 18:44

Nuro написа:Еми вии сти госпударити на Пловдив майна, къде другаде да ходи Балдовалиев...

Със сигурност няма да е на коритото! 5-0
Любовта е черно-бяла!

Върни се в “Локо Пловдив”