Без английско и италианско първенство заради "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Iv4o88
Контакти:

Re: Решено: Въвеждат блокираните часове

Мнениеот Iv4o88 » 21 юни 2011 14:04

Бфс ли сте лайнари ли сте да ви се изсера в устенцата скапани миризливи.Левскар съм и ходя и по стадионите но от сега нататък се заричам български мач няма да погледна ей заради тези отрепки от бфс-то кой са тези смешници че да казват на хората какво да гледат????Скапаняци.Бачкам си в еврофутбол и на сателита ще си гледам пак Англия,даже няма да се налага да слушам трагичните коментари по диемите.Но български мачове вече КРАЙ.Който е мазохист нека си гледа жалкото измислено нагласено и трагично слабо първенство

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 21 юни 2011 14:05

SANSIRO7 написа:
flo написа:Идеално.Тамън ще намалеят изкуствените фенчета на Челси,Юнайтед,Барца и тем подобни западни клубове.

23 години нищо не ме отказа да съм фен на Милан, сега БФСмешници ще ме откажат. Как ли ще стане?

няма да стане, много ясно. Който иска да си гледа отбора, по един или друг начин ще го направи. Това "задължително няма да се предава чуждо първенство", пък било то и в определени часове, ми напомня за задължителното гласуване. Много от вас заявиха, че биха отишли да гласуват, стига да не е задължително. Според мен същото ще се случи и с българското първенство. Много хора ще преценят, че просто заради самата забрана, няма да отидат на стадиона не само докато играе Манчестър или Барселона, а изобщо! :roll:
Перукане, да ти се запали четината, дето я наричаш коса, шпинго вмирисана!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 21 юни 2011 14:07

No way! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 21 юни 2011 14:08

Това ми изглежда все едно, по кината да има блокирани часове в които да се дават само български филми.
Вместо да блокират часове, най-добре БФС и клубовете да се замислят как ще вдигнат качеството на "А" група и с това да повишат интереса към българския футбол.Така както направиха българските кино дейци (актоьори, продуценти, сценаристи и т.н.) , успяха да намерят финансиране за производство на качествен продукт, рекламираха продукта си ,салоните се напълниха и зрителите останаха доволни ;)
Последна промяна от pumpo на 21 юни 2011 14:13, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 21 юни 2011 14:09

Е честно, ебати тъпото решение.. заклевам се!!!
Фен съм на Левски, от чуждите първенства не подкрепям никой отбор.. НО всеки трябва да има прави на избор!!!
По този начин няма да накарат някой фен на Арсенал да отиде на Славия - Локо Сф.. + в нета мачовете не могат да ги блокират.
И какво се оказва.. губещи ще са само телевизиите, които предават тези първенства.
А мен никой мач не ме е спирал да отида на мач на Левски.. ако си истенски фен, това че по същото време играят Ман Ю - Челси не трябва да те спре.
Да не говоим, че феновете пред телевизора не са фенове.. ама това е друг въпрос :)

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 21 юни 2011 14:09

Бобката се е побъркал типчето напълно.БФС мрете жалкари ! Ще гледам аз нивите на които играете футбол.Пълни с кал,гомна и повръщини.БФС БОКЛУЦИ !
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 21 юни 2011 14:10

Който си ходи на бг маочвете,пак ще ходи..Който се изживява родом от Манчeста,Бърмингам и тн пак ще си гледа англииското..Къв е проблема? :mrgreen:

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 21 юни 2011 14:12

malchev написа:Е честно, ебати тъпото решение.. заклевам се!!!
Фен съм на Левски, от чуждите първенства не подкрепям никой отбор.. НО всеки трябва да има прави на избор!!!
По този начин няма да накарат някой фен на Арсенал да отиде на Славия - Локо Сф.. + в нета мачовете не могат да ги блокират.
И какво се оказва.. губещи ще са само телевизиите, които предават тези първенства.
А мен никой мач не ме е спирал да отида на мач на Левски.. ако си истенски фен, това че по същото време играят Ман Ю - Челси не трябва да те спре.
Да не говоим, че феновете пред телевизора не са фенове.. ама това е друг въпрос :)

Не сме фенове а ? Е какво сме ми отговори ти ? Това ,че аз съм фен на Ливърпул а ти на Левски прави ли ме по-малко фен от теб ? Гледай си ти путките които играят по нашите терени аз искам да гледам качествен футбол !
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 21 юни 2011 14:18

Първо бяха идиотските плейофи за влизане в А-група , сега и тази дивотия...
Откакто стана член на Изпълкома на УЕФА , Боби хептен изтрещя.
Стотичи пъти Предпочитам да гледам Уигън - Блакпул , пред цска-литекс например.

Върни се в “Футбол - България”