Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Martines » 21 юни 2011 09:35

zlatan написа:днес при нас ще има ,,горещи новини,, около 15-16 часа.Идват нови двама. :!: :!: :roll:

От къде знаеш? :? ,дано да е по-рано....нямам търпение:)
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 21 юни 2011 11:23

zlatan написа:днес при нас ще има ,,горещи новини,, около 15-16 часа.Идват нови двама. :!: :!: :roll:

Нямам търпение, да разбера, кои са.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
slambang
Контакти:

Мнениеот slambang » 21 юни 2011 12:22

ИИИИииии ОТНОВО СИ НЯМАМЕ ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК ......... НЯМАМ ДУМИ НАПРАВО..... ТО СИ ТРЯБВАТ ПОНЕ ДВАМА,А НИЕ И 1 НЕ ВЗИМАМЕ ДАЖЕ..ПОМИСЛТЕ МАЛКО. А ИНАЧЕ ЗА НАПАДАТЕЛЯ ОТ АРСЕНАЛ Е СТРАШЕН ИГРАЧ,НО НАДАЛИ ЩЕ ПРИСТИГНЕ ТУК.. ИВАН ЦВЕТКОВ Е КЛАСА !
Завинаги оставам аз левскар, верен на отбора си докрай, аз не ще го предада, за нищо на света, за Левски аз на всичко съм готов!

andonov
Контакти:

Мнениеот andonov » 21 юни 2011 13:56

Собственикът на Левски Тодор Батков призна, че утре, или най-късно в четвъртък, “сините” трябва да са открили заместника на Гара Дембеле. “Имаме два варианта, става въпрос за футболисти от чужбина, които имат клубове. Свободни централни нападатели, които да са добри, няма,” сподели босът.

Адвокатът допълни относно селекцията на Левски, че до края на седмицата към тима на Георги Иванов трябва да се присъединят десен външен халф и евентуално защитник. “В момента работим за взимането на централен нападател, защото този въпрос е важен. Когато дойдат парите от Фрайбург за Гара Дембеле, ще поканим колегите от Локомотив Пд, ще им покажем договора, и ще подпишем споразумение с тях относно парите, които трябва да получат. Сега говорих с Коко Динев по този въпрос. Новият ни нападател действително ще е със сериозна визитка,” обясни Тодор Батков, който бе на среща в БФС за телевизионните права.
gong.bg

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Какво става със Старокин ?

Мнениеот Гара Дембеле » 21 юни 2011 14:01

Уж беше сигурен, даже тренираше с нас, а няма договор още ... Някой има ли информация ?
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Какво става със Старокин ?

Мнениеот Santiago Munezz » 21 юни 2011 14:04

Сашо Киров неискал да се присъедини към Ч-ц и за това трансфера му се бави.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 юни 2011 14:08

Ще подпише с нас. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 21 юни 2011 14:12

По-добре да не стане трансфера и да играе Калин Щърков на негово място. Само на мача със Спортинг съм го гледал, но мн добре се представи тогава.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

stilian
Контакти:

Мнениеот stilian » 21 юни 2011 14:12

Дано по-бързо се разреши трансфера, Орлин е много точно попадение с него в защита сме непробиваеми!

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 21 юни 2011 14:15

Въпроса със Старокин стои така: На Сашо Киров му открили контузия и не го искат. Вариантите са или да си изберат и договорят за друг,двата клуба или да се плати малко повече за Орлин. Това е . Гонзо и Батков казаха,че е сигурен за Левски. По-интерсното е че централния нападател ще е трансферна бомба. ;)

Върни се в “Архив”