Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska-1948
Контакти:

Re: Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Мнениеот cska-1948 » 09 май 2011 21:17

Трябва просто един основен ремонт на армията да се направи, разбира се и да се уголеми малко стадиони. Според мен да се прави нов стадион на ЦСКА на ново място е пълна глупост. Та АРМИЯТА е в сърцето на Борисовата Градина. Според мен ще е хубаво да се наблегне и на ДЮШ, защото там работата е плачевна
31 пъти шампион на България, носител на 11 Купи на България, 13 Купи на Съветската армия и 3 Суперкупи на България за 1989, 2006, 2008 и 2011 г., 2 пъти полуфиналист за КЕШ и веднъж полуфиналист на КНК. ТОВА Е ЦСКА

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 19 юни 2011 01:56

Ето ни стадиона....така и така не се чува нищо за ремонт на армията и панчарево.....да побутнем

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 19 юни 2011 09:45

Добре си се постарал-Браво!Само две забележки-много ти е рехаво осветлението и резервните скамейки не могат да са на това място, защото са прекалено близко до терена.А и трета-трябва да направиш и околната среда, около стадиона, защото така е само една кутия в пространството, но къде точно :roll:

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 19 юни 2011 10:45

И на мен ми харесва как си се постаарал БРАВО :) може да оцветиш или надпишеш и покритието на стадиона за да не седи така бяло и еднообразно ;) иначе моето мнение е да оставим собствениците и да не им се бъркаме в тези неща. Единственото нещо в което трябва да се бъркаме е стадиона да е пълен и подкрепата да не спира до 15 минути след края на мача независимо от резултата,защото ние сме ЦСКА !!! :)
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 20 юни 2011 06:57

BaLoN написа:И на мен ми харесва как си се постаарал БРАВО :) може да оцветиш или надпишеш и покритието на стадиона за да не седи така бяло и еднообразно ;) иначе моето мнение е да оставим собствениците и да не им се бъркаме в тези неща. Единственото нещо в което трябва да се бъркаме е стадиона да е пълен и подкрепата да не спира до 15 минути след края на мача независимо от резултата,защото ние сме ЦСКА !!! :)

+1000 000
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 юни 2011 11:11

Яко изглежда да, но, мислите ли че в центъра на борисовата градина ще може да се направи такъв мащабен ремонт ?
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
COD
Контакти:

Мнениеот COD » 19 окт 2011 14:44

от joro65 на 19 Юни 2011 01:56
Ето ни стадиона....така и така не се чува нищо за ремонт на армията и панчарево.....да побутнем

Joro65, ти хубаво си ми постнал проекта, ама да беше написал и от къде си ги взел и кой ги е правил. Хубаво е друг път да пишеш тези работи.

Мнение от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 21 Юни 2011 11:11
Яко изглежда да, но, мислите ли че в центъра на борисовата градина ще може да се направи такъв мащабен ремонт ?

Горния вариант за реконструкция включва изграждането на три сектора, без А и даже заема много по-малко площ от колкото сега.

Друг вариант, който направих включва само покривна конструкция на всички настоящи сектори,както и укрепването им, допълнителни входове + ВЦ, както и нов тренировъчен център. Това май ще излезне най-евтиния вариант за ремонт.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

П.С. Не съм архитект и това са само мои любителски разработки
C S K A
Целта не е да паднем в бой за родината, целта е да накараме враговете да паднат за тяхната.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 06 ное 2011 23:11

Чакат 286 000 лв. и дават "Армията" и Панчарево на ЦСКА

До края на ноември ЦСКА трябва да плати 286 хил. лева и ще получи ста­дион „Българска армия" и базата в Панчарево. Това обясни министър Свилен Нейков. Решението на пра­вителството е доста отдав­на, но до момента се изчи­стваха стари дългове.

ЦСКА е единственият клуб в България, който е внасял пари за базата си, като обаче единствено то­ва правителство се зае се­риозно да реши проблема. При предишното школата остана без всякакви терени и вместо тях се появи нова­та зала.

Заради проблеми­те шефовете в Борисовата градина спряха всякакви инвестиции по стадиона, а децата обикалят София.

Нали веднъж всички казаха,че са платени последните 390 хил.лв.на МФВС още през лятото.Какви са тия нови 286 хиляди мамка му.Като се платят и те нищо чудно Нейков пак да иска пари....

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 ное 2011 09:07

bobonikolov написа:
Чакат 286 000 лв. и дават "Армията" и Панчарево на ЦСКА

До края на ноември ЦСКА трябва да плати 286 хил. лева и ще получи ста­дион „Българска армия" и базата в Панчарево. Това обясни министър Свилен Нейков. Решението на пра­вителството е доста отдав­на, но до момента се изчи­стваха стари дългове.

ЦСКА е единственият клуб в България, който е внасял пари за базата си, като обаче единствено то­ва правителство се зае се­риозно да реши проблема. При предишното школата остана без всякакви терени и вместо тях се появи нова­та зала.

Заради проблеми­те шефовете в Борисовата градина спряха всякакви инвестиции по стадиона, а децата обикалят София.

Нали веднъж всички казаха,че са платени последните 390 хил.лв.на МФВС още през лятото.Какви са тия нови 286 хиляди мамка му.Като се платят и те нищо чудно Нейков пак да иска пари....

Ми от лятото до сега наема продължава да си тече. Нали така е справедливо - щом ползваш чужда собственост, плащаш наем. Е, това правило не е общо валидно, но това са подробности...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Hristo_Stoichkov
Контакти:

Мнениеот Hristo_Stoichkov » 18 ное 2011 13:25

Повярвайте ми - докато сме живи нов стадион няма да видим. От време на време ще подменяме седалки и това ще е . Дори и да се появи някога в бъдещето човека с пари , никой няма да му позволи да строи нов стадион за ЦСКА.
ИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”