Вилаш-Боаш е новият мениджър на Челси?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
m1l3n40
Контакти:

Re: Вилаш-Боаш е новият мениджър на Челси?

Мнениеот m1l3n40 » 20 юни 2011 21:37

Вияш Бояш е добър избор, хидинг ще помага с трансферите и с авторитета си, съгласен съм че на Челси е нужен млад специалист, който жадува за купи и титли. Хидинг не беше лош вариант, но той е на години и е временен вариант, а временен вариант, за който да се плащат много пари не върви някакси. А Бояш може да го последва Гуарин и Фалкао(Хълк) да речем... :oops:

would
Контакти:

Мнениеот would » 20 юни 2011 21:39

Вияш-Боаш звучи добре на пръв поглед, но си мисля, какво щеше да стане, ако бяха дошли Хари Реднап+Лука Модрич при сините :roll:

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 20 юни 2011 21:53

And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

finnan
Контакти:

Мнениеот finnan » 20 юни 2011 22:07

Погледнете ,че всички отбори имат млади специалисти за треньори ( Барселона , Борусия Дортмунд , Милан ,Рома ,Реал Мадрид , Ювентус ) , кажете проспериращ отбор със треньор от старата школа ? Арсенал ? Англия на Капело ?

Потребителски аватар
xucap
Контакти:

Мнениеот xucap » 20 юни 2011 22:34

В страницата на Вияш-Боаш в Фейсбук някакъв играч на Порто Nuno Miguel Costa е написал на стената, че наистина имало интерес от Челси и те били готови да платят 15 млн. , но според него той нямало да се съгласи. Също така е написал, че той щял да реши тази вечер дали да остане или да си тръгне.
[center][wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2013/06/1000x71011.jpg?w=650&h=461&crop=1[/wrapimg][/center]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 20 юни 2011 23:14

Да ви е честит!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 21 юни 2011 00:08

Казах го преди, ще го кажа пак - на Челси им трябва Ван Гаал.

Да - Вияш-Боаш има много голям потенциал, но е недоказан. Пък и винаги ще бъде сравняван с преводача, още повече ако отиде в Челси.
То все пак и Мауриньо беше никой преди да вземе ШЛ и да иде в Челси, както и Пеп Гуардиола, както и Йоги Льов. В крайна сметка няма стари и млади. Който си го може, си го може. Или по-скоро - или се получава, или не. Видя се с татко Карло - не се получи. Пък някой ако твърди, че Карло Анчелоти е слаб треньор...

И все пак - Ван Гаал пред Вияш-Боаш. Но след слабия сезон Абрамович ще налее маса пари за играчи със завишени трансферни суми... А Ван Гаал не е треньор, който дава много пари за играчи, не дава и да му се месят в работата. Иначе има око за младежи. Нещо, което липсва на Челси.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Pro.Daeg
Контакти:

Защо Абрамович се обърна към миналото за бъдещето на Челси?

Мнениеот Pro.Daeg » 21 юни 2011 01:01

[center]Изображение[/center]

Някой биха казали ,че Роман Абрамович е от хората който найстина незнаят какво искат . Отне му четири години , четирима мениджъра и 58 милиона по-заплати , обещетения преди да осъзнае ,че това което загуби е това което всъщност той иска . Откакто Роман Абрамович се раздели със Жозе Моуриньо и неговия екип заради ''вътрешни битки'' който в крайна сметка загуби повече клуба от колкото да спечели . Да , Абрамович искаше повече красота в играта на отбора си , искаше стила на Барселона да види във своя отбор . Но , какво стана всъщност , на всички е пределно ясно ,че Абрамович иска постоянно да печели отново и отново .
Аврам Грант , Луиз Фелипе Сколар и Карло Анчелоти станаха жертва на неспособността на Абрамович да приеме ,че колкото и пари да имаш нещата не стават от днес за утре . Парите вложени от него в клуба са почти 1 милиард . Дори и работата на Гуус Хидинк се счита за неуспех знаейки каква е целта на собственика . Но докато егото на Абрамович му пречи да зарови томахавката със '' Специалния Жозе'' той трябва да се обърне към ''Малкия Жозе'' което впрочем може би е знак ,че руският милиардер осъзнава грешката си със уволнението на Жозе Моуриньо преди години . Андре Вияш Бояш се раздели със своя ментор Жозе Моуриньо преди две години и пое по-своя път . Приликите между Андре и Жозе са огромни . Самият Бояш настоява ,че не е ''клонинг'' на Жозе Моуриньо . Дали е способен Андре Вияш Бояш да надскочи постиженията на Жозе Моуриньо в Челси предстой да разберем .......
Харесва ли му или не на Бояш да бъде сравняван с Жозе ,той непременно ще бъде съпоставян с това което ще направи и това което направи ''Специалният'' .
Това е благословия но и проклятие защото когато си направил подобни неща с Порто си задължен да ги повториш и във новият си клуб .
''Хората не бива да виждат в мен Моуриньо ,аз имам друг стил на работа '' каза Бояш .
''Аз не съм Специалния 2'' Искам хората да гледат на мен като нормален треньор .
В Челси Бояш знае доста неща . Той беше разнузнавач когато беше със Моуриньо . Очаква се Бояш да пристигне в Челси ( на тренировъчното игрище) в четвъртък или петък със ДВД за всеки играч на Челси .
Източник казва'' Всички играчи нямат търпение да се видят със Боаш''
Ако Бояш е приел предизвикателството той трябва да излезне от сянката на Жозе Моуриньо и да покаже, че найстина е различен тип мениджър способен да постига чудеса . Но при Абрамович няма нищо сигурно , спечеления дубъл от Анчелоти и неговото уволнение е добър пример за това.
Моуриньо спечели 2 титли на Англия и въпреки това напусна Лондон , да видим какво ще направи СПЕЦИАЛНИЯ 2 .....

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Re: Защо Абрамович се обърна към миналото за бъдещето на Челси?

Мнениеот SuperSpurs » 21 юни 2011 01:17

Ами ако Специалния 2 изобщо не подпише с Челси? Защо изобщо има отбори, които си мислят, че могат да получат всичко, което пожелаят?
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 21 юни 2011 05:23

finnan написа:Погледнете ,че всички отбори имат млади специалисти за треньори ( Барселона , Борусия Дортмунд , Милан ,Рома ,Реал Мадрид , Ювентус ) , кажете проспериращ отбор със треньор от старата школа ? Арсенал ? Англия на Капело ?

Ман Ю колега ;) а оттук нататък си пожелавам това да важи и за Пуул!!!Ти какво ще кажеш :?:
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Върни се в “Челси”