Някой знае ли, къде могат да се намерят телевизиите, които ще предават този турнир. Че тия педали от Булсатком пак ще затъмнят ефира. Направо се чудя на разните му там комисии, как все още позволяват на Булсат директно да изнудва потребителите да им станат клиенти. Окей, притежаваш права за дадено събитие - ами изтъргувай го. Обявяваш цена за канала, даже ако искаш и ППВ начин на излъчване за останалите компании и готово.
Не мога да разбера, каква е тази цигания, която прилагат втора година.
Уимбълдън 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Уимбълдън 2011
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Ами надявам се да го предават по Skysport, защото имам три Скайспорта
Иначе ще видя дали няма да го дават по Ал Джазира, че хващам 7 канала на таз телевизия... Дано го дават по някой чуждестранна ТВ, че не ми се гледа през нета 

-
- Контакти:
Логично Рафа си взе лесно мача си, срещу Ръсел.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Blue_Girl написа:Логично Рафа си взе лесно мача си, срещу Ръсел.
Опиши ми как игра Рафа.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Раонич -Надал,това ще е страхотен мач.
Гледайте Уимбълдън пряко в www.Bet365.com.
Уимбълдън започва в Понеделник, 20 Юни и в www.Bet365.com ще има Пряко Предаване на над 240 мача от турнира.
Има над 24 пазара На Живо за всеки мач пряко, като пазарите включват Залози за Точка, Следващ Гейм, Следващ Сет и Победител в Мача.
За да се насладите на емоциите, просто се логнете в сметката си, натиснете На Живо в горната част на Началната страница и изберете срещата, която желаете да гледате. Или натиснете Пряко Предаване за начало на конзолата, и изберете мач от менюто.
Гледайте най-добрите тенисисти с предавания от всичките шест телевизионни корта по време на турнира.
В допълнение на Прякото Предаване и разнообразните пазари, може да следите всичко най-ново от Уимбълдън с нашият специален сайт Новини.
Приятно гледане!
Екип на www.Bet365.com
Уимбълдън започва в Понеделник, 20 Юни и в www.Bet365.com ще има Пряко Предаване на над 240 мача от турнира.
Има над 24 пазара На Живо за всеки мач пряко, като пазарите включват Залози за Точка, Следващ Гейм, Следващ Сет и Победител в Мача.
За да се насладите на емоциите, просто се логнете в сметката си, натиснете На Живо в горната част на Началната страница и изберете срещата, която желаете да гледате. Или натиснете Пряко Предаване за начало на конзолата, и изберете мач от менюто.
Гледайте най-добрите тенисисти с предавания от всичките шест телевизионни корта по време на турнира.
В допълнение на Прякото Предаване и разнообразните пазари, може да следите всичко най-ново от Уимбълдън с нашият специален сайт Новини.
Приятно гледане!
Екип на www.Bet365.com
БРАВО на Цвети! По информациите от нета съзя, че е играла доста добре
Иначе Вердаско и Штепанек направиха страшен мач 3-2 ... испанецът не игра нищо до началните геймове на третия сет, но тогава играта му се промени и обърна чеха.... Роджър се взе мача без проблем срещу Кукушин 

Гришо взе първите два сета с 7-5, 7-5... в третия при резултат 3-3 мачът беше прекратен и ще се доиграе утре
Хубаво е Григор да завърши бързо,че да не се умаря за Цонга.