Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Боримиров: Левски взима Кривия, ако продаде Тасевски
Някакви коментари? Аз лично съм без коментар... Много тъп ход би било да продадем Дарко, а още по-тъп да привлечем Кривия на 34 години...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Re: Боримиров: Левски взима Кривия, ако продаде Тасевски
Моите уважения към кривия.Беше един от най-добрите играчи на Левски последните 20 години,но нека да си останем само със спомените за него.бъдещето е в играчи,като Тасевски.
Супер да махат и Жо и Зе , както и Рабех и да привличат - Зелето , Кацата и Бирата 

И от къде я изкопа тая информация ?! Ай хвани скрий се някаде па и ако са толкова прости от Левски да продават добри играчи .. които са на по 25 години.. а да взимат такива които са горе долу на тяхната класа само че имат малко повече опит и са на по 35 40 години нека ги взимат и да направят една стаичка на Герена - Клуб на пенсионера...
Явно Кокала смята да прави Дрийм тим за ЕКТ с тия младежи.....

- bigbonusprize
- Контакти:
jore1914 написа:И от къде я изкопа тая информация ?! Ай хвани скрий се някаде па и ако са толкова прости от Левски да продават добри играчи .. които са на по 25 години.. а да взимат такива които са горе долу на тяхната класа само че имат малко повече опит и са на по 35 40 години нека ги взимат и да направят една стаичка на Герена - Клуб на пенсионера...
Интервю с Борето в спортал (и не само). Не е измислица. Той си го казва.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Ако наистина Боримиров е казал така,значи и той е на нивото на кокала.Знаем,че велев е достатъчно некадърен,но двама вече са много.Трябва да дойде Сашо,но без да се продава Тасевски.Много ми е интересно,защо Да Коща ще стои,а Тасевски ще го продават.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Вярно е че кокъла не става за треньор, ама пък Боримиров съвсем не става за технически директор
Това ако е вярно,значи Боримиров и Той не е добре с мозъка си ! Просто Тасевски Е един невероятен играч и няма смисъл да бъде продаван за някакъв си пенсионер.. !
- Keanu^Reeves
- Контакти:
Аз пък мнооооого ще се радвам Македонеца Тасвески да се махне най-после от Герена! Аз съм от малкото Щастливци от тази Страхотна за моите уши новина! Много ще се радвам Тасевски да стои далеч от Левски!
А колкото до Фелипе Да Коща, това е идеална възможност за него да покаже на какво е способен като ОФАНЗИВЕН Халф!
Убеден съм на 100%, че Фелипе Да Коща е с 3 класи над Македонеца!!!
А колкото до Фелипе Да Коща, това е идеална възможност за него да покаже на какво е способен като ОФАНЗИВЕН Халф!
Убеден съм на 100%, че Фелипе Да Коща е с 3 класи над Македонеца!!!