Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Денят за отбора

Мнениеот paceto » 18 юни 2011 02:44

Анхел ди Мария иска нов договор в Реал

Изображение

Аржентинското крило на Реал Мадрид Анхел ди Мария поиска нов, подобрен договор от клуба. Според него, отличните игри, които направи през изминалия сезон, трябва да му донесат повече пари. Настоящият договор на младия играч е до 2016-та година.

Към Ди Мария има интерес от доста европейски клубове, но той сподели, че се чувства добре в Мадрид, и просто иска по-добри условия.

„Чувствам се доволен и щастлив от този сезон. Сега искам нов договор, защото ми бе обещано, че ако нещата потръгнат добре, ще получа такъв,” заяви Ди Мария пред радио La Red. „Искам да преподпиша преди Копа Америка, ако това е възможно.”

Аржентинецът отдава добрия сезон и на старши треньора Жозе Моуриньо: „Не съм очаквал да направя толкова силни игри. Щастлив съм, защото израснах много. Благодарение на доверието, което ми гласува треньора, много подобрих играта си. Той ми даде свобода и това ми помогна.”

„Надявам се ситуацията около договора ми да се изясни по-бързо, но аз съм спокоен и просто изчаквам да видя какво ще се случи,” завърши Анхел ди Мария.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 юни 2011 11:35

[center]Играчите на Реал тренират и през ваканцията[/center]

[center]Изображение[/center]

Играчите на Реал Мадрид вече няма да имат почивка. Не, звездите на кралския клуб няма да се върнат в базата Валдебебас по-рано от плануваната ваканция. Но ще трябва да тренират дори и когато са в отпуска. Това е нареждането на Жозе Моуриньо, пише "Марка". Според изданието Специалния е наредил на футболистите да разделят дните си на две. Половината ще е за релакс и почивка, другата - за работа.

Всеки от играчите на Реал замина за почивката си със специален списък изработен от Моуриньо. В него се съдържа индивидуален план за работа по време на почивката.

Все пак Специалния не се е държал съвсем като фелдфебел. Той е отпуснал 12 дни пълен релакс на играчите. В първите 12 дни от почивката те не трябва да правят нищо освен да се отпуснат и наслаждават на ваканцията. Моуриньо е изчислил, че това е достатъчно време.

На 3 юни, тази спокойна фаза изтече. И повечето от играчите вече започнаха работа. Такъв е случая с Адан, Марсело, Карвальо, Кака, Лас, Гранеро, Каналес, Педро Леон и новите попълнения Шахин, Алтънтоп и Калехон.

Утре пък е първия ден за занимания на националите - Касияс, Арбелоа, Албиол, Пепе, Рамос, Роналдо, Бензема, Чаби, Йозил и Кедира. Четиримата, които ще се състезават на Копа Америка все още са в почивка. Това са Гарай, Гаго, Игуаин и Ди Мария.

След 12-те дни почивка се започва само с коремни преси - по 300 на ден, пише "Марка". Това е добър начин да се изгарят калориите. Всеки играч има нужда от укрепване на мускулите. Но това зависи от контузиите, които е имал през годината. Кака например ще продължи да развива адукторите и четириглавите бедрени мускули.

На играчите са разрешени и алтернативни спортове. Важна е и храната. Особено след като минат 12-те дни почивка. Играчите може да се хранят както искат, но трябва да следят теглото си всеки ден до 11 юли - деня, в който ваканцията свършва. След това футболистите ги чака още усилена работа, за да могат на 14 и 17 август във финала за Суперкупата на Испания срещу Барселона да са в оптимална форма.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 18 юни 2011 21:00

Неймар има страхотен потенциал, но за момента е само талант. Той никога не е играл в Европа, няма и голям футболен форум с Бразилия, така че не се е доказал по никакъв начин. Да се искат за него 40 млн. евро, да не говорим за 47, е в кръга на невъзможното. Реал Мадрид е най-богатият клуб в света, заедно с Ман Сити, и парите не са проблем, но стига да си заслужава.

Агуеро е не по-малко талантлив от Неймар, но има много повече опит и в Европа, и в Примера. Ако Неймар стане следващият Роналдиньо или Меси, много ясно, че ще се изядем от яд. Ами ако не стане? Другият проблем е, че не се знае колко време ще му трябва, за да се аклиматизира. Моуриньо не е от треньорите, които са респектирани от трансферните суми и спокойно бразилецът може да прекара първия си сезон на пейката. Всичко, което съм чел за Неймар, ме кара да се безпокоя как той ще понесе такава промяна - от най-голямата звезда на цял континент до резервната скамейка.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 18 юни 2011 22:07

Javier Pastore to decide on Chelsea FC or Real Madrid CF move next month

Честито ново попълнение.

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 18 юни 2011 22:14

Frankie Lampard написа:Javier Pastore to decide on Chelsea FC or Real Madrid CF move next month

Честито ново попълнение.

Честито на вас :mrgreen: Ние нямаме проблеми в халфовата линия, а имаме нужда от защитник и нападател. Тоя Пасторе за какъв чеп ни е, а не се знае дали Челси ще успее да си набави Модрич или Снайдер.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 юни 2011 02:39

Жозе изготви сериозна програма за ваканцията на играчите на Реал

Изображение

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо няма да позволи на неговите футболисти да почиват много. Специалния изготви стриктна програма за подготовката на играчите, докато те са във ваканция. Целта на португалеца е футболистите на “белия балет” да бъдат физически готови за мачовете за Суперкупата на Испания срещу Барселона, които са на 14 и 17 август, съобщава вестник “Марка”.

Според изданието Специалния е наредил на футболистите да разделят дните си на две. Половината ще е за почивка, другата - за работа.

Всеки от играчите на Реал замина за почивката си със специален списък изработен от Моуриньо. В него се съдържа индивидуален план за работа по време на почивката.Специалния е отпуснал 12 дни пълна почивка на играчите.

След 12-те дни почивка се започва само с коремни преси - по 300 на ден. Това е добър начин да се изгарят калориите. На играчите е разрешено да практикуват и алтернативни спортове, а също така е много важен хранителният режим, който ще спазват. Футболистите трябва да следят теглото си всеки ден до 11 юли - деня, в който ваканцията свършва.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 юни 2011 23:53

Днес в официалния сайт, има много интересна статия за всички играчи на Реал Мадрид печелили наградата Пичичи. Ето линк 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
*Blinded In Chains*

Мнениеот *Blinded In Chains* » 20 юни 2011 07:53

Реал Мадрид - 25
Барселона - 11

Няма какво да си говорим за пореден път! ;) 8-)

Потребителски аватар
*Blinded In Chains*

Мнениеот *Blinded In Chains* » 20 юни 2011 20:16

Сега чета, че Матераци е свободен агент... Мисля си, че Реал има нужда точно от един такъв играч! Би паснал идеално, а и са добри приятели с Моу... 8-) Какво мислите вие по въпроса? :roll:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 юни 2011 20:27

*Blinded In Chains* написа:Сега чета, че Матераци е свободен агент... Мисля си, че Реал има нужда точно от един такъв играч! Би паснал идеално, а и са добри приятели с Моу... 8-) Какво мислите вие по въпроса? :roll:

Ако е за сметка на Албиол съм съгласен с две ръце :mrgreen:

Върни се в “Реал Мадрид”