Вилаш-Боаш е новият мениджър на Челси?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Вилаш-Боаш е новият мениджър на Челси?

Мнениеот obi4am_pirin » 20 юни 2011 17:24

Не съм им голям фен на Челси но мисля че удариха на 10-ката 10-ката с този трансфер!Браво!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 20 юни 2011 17:25

Не знам на какъв език биха се разбрали, но... :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 юни 2011 17:26

fireblood написа:Добре края на сезон 2003-2004 Порто взима Шампионската Лига начело с Моуриньо и през трансферния прозорец преди началото на следващия сезон, Моуриньо пристигна на Стамфорд Бридж, щом искаш да сме толкова конкретни. :lol: :)

Моу пое Челси през 2004 година мисля че беше Юли месец! т.е той е взел ШЛ точно пред 2 месеца през май!

Може би това е по-конкретно,но дай по-добре да не задълбаваме,че сигурно следващият ти пост ще бъде с точните дати:) ...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2011 17:27

Frankie Lampard написа:По английските форуми се говори, че учителя по Суахили е ''ушите'' на Абрамович в съблекалнята ...

Тогава да отрежем ушите на Абрамович,той си има негър за уши :lol: :lol: :lol: Оле майко до къде стигна този свят :!: Евреин да хваща негър за "разузнавач" :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 20 юни 2011 17:28, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 20 юни 2011 17:28

smoothc написа:
fireblood написа:Добре края на сезон 2003-2004 Порто взима Шампионската Лига начело с Моуриньо и през трансферния прозорец преди началото на следващия сезон, Моуриньо пристигна на Стамфорд Бридж, щом искаш да сме толкова конкретни. :lol: :)

Моу пое Челси през 2004 година мисля че беше Юли месец! т.е той е взел ШЛ точно пред 2 месеца през май!

Може би това е по-конкретно,но дай по-добре да не задълбаваме,че сигурно следващият ти пост ще бъде с точните дати:) ...

:lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 20 юни 2011 17:30

CTAHKO написа:
Frankie Lampard написа:По английските форуми се говори, че учителя по Суахили е ''ушите'' на Абрамович в съблекалнята ...

Тогава да отрежем ушите на Абрамович,той си има негър за уши :lol: :lol: :lol: Оле майко до къде стигна този свят :!: Евреин да хваща негър за "разузнавач" :lol: :lol: :lol:

Е честно според тебе тоя разбира ли нещо от футбол ? Та той не знае две думи английски, пък е асистент на мениджър, говорещ развален английски. Е къде е логиката ? :roll:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2011 17:34

Frankie Lampard написа:
Е честно според тебе тоя разбира ли нещо от футбол ? Та той не знае две думи английски, пък е асистент на мениджър, говорещ развален английски. Е къде е логиката ? :roll:

Аз за негъра съм си казал мнението още след уволнението на Уилкинс и назначаването му на негово място.Този не на пейката,ами на стадиона няма място ;)

П.П. То пък Абрамович и той едни "уши" си е избрал :roll: дето не разбират бъкел английски :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 20 юни 2011 17:35, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 20 юни 2011 17:34

Frankie Lampard написа:
CTAHKO написа:

Къде е логиката, някой я е откраднал и логиката. :mrgreen:
Но си прав, наистина няма логика. ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 юни 2011 17:36

Германските мениджъри лично за мен са най-добрите-няма германски мениджър,който да не уважавам,просто манталитета им,дисциплината ,философията им за футбола ,дори според мен са и едни от най-високообразованите треньори,както се казва Немско качество!

пс:Дори силно се надявам,след като сър Алекс като се оттегли именно германски мениджър да поеме Манчестър Юнайтед!

Върни се в “Челси”