Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
цска е оТбора

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот цска е оТбора » 20 юни 2011 10:37

Определено селекцията е добра, но сега ми е чудно какво ще стане с Радулович, Т. Костадинов, Ст. Костов, Карачанаков и Якимов , защото не виждам шанс да помиришат терен, а другото любопитно е, че с идването на Зику, на Спас ще му изстине мястото и сега е момента да го продадем :o
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 юни 2011 10:42

цска е оТбора написа:Определено селекцията е добра, но сега ми е чудно какво ще стане с Радулович, Т. Костадинов, Ст. Костов, Карачанаков и Якимов , защото не виждам шанс да помиришат терен, а другото любопитно е, че с идването на Зику, на Спас ще му изстине мястото и сега е момента да го продадем :o

Спас ще играе по дясното крило най-вероятно, ще видим. На младите момчета може би ще им се дава шанс в по-леките мачове, те би трябвало да са наясно, че този сезон ще са резерви. Въпросът е да свикнат в отбор, като ЦСКА, както и с напрежението да търсиш винаги победата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
цска е оТбора

Мнениеот цска е оТбора » 20 юни 2011 10:56

mistreated написа:
цска е оТбора написа:Определено селекцията е добра, но сега ми е чудно какво ще стане с Радулович, Т. Костадинов, Ст. Костов, Карачанаков и Якимов , защото не виждам шанс да помиришат терен, а другото любопитно е, че с идването на Зику, на Спас ще му изстине мястото и сега е момента да го продадем :o

Спас ще играе по дясното крило най-вероятно, ще видим. На младите момчета може би ще им се дава шанс в по-леките мачове, те би трябвало да са наясно, че този сезон ще са резерви. Въпросът е да свикнат в отбор, като ЦСКА, както и с напрежението да търсиш винаги победата.

На Спас силата му е зад нападателя и на ръба на засадата и той неведнъж го e казвал, а си мисля, че Милен ще даде тази свобода на Зику, а от дясно най-вероятно ще играе един от Живеч или Карачанаков, че даже и Четката[дано го разкарат] Най-ме притеснява С. Костов да не му спрем развитието, а сега при наличието на Мораес и Зику, още по-невероятно ми звучи да го налагат, а и ако им дадат шанс той ще е на края на сезона и то при положение, че сме си осигурили титлата - Дай Боже!
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 юни 2011 10:59

vaskonti на 20 Юни 2011 09:56

Old_death написа:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=208917

С това могат вече да се спрат всички инсинуации по тая тема.Явно това ще е горе долу материала,с който ще се работи.

Ето това ми звучи малко неясно и двусмислено -
Емил Костадинов написа:
Можем да кажем, че селекцията е пред финализиране

Струва ми се,че това е гръбнака на отбора,който ще играе следващия сезон.Това не пречи да се пипне тук или там.Все още има доста време до затваряне на трансферния прозорец.Лично аз съм доволен от засилването в офанзивен план.В защита все още има какво да се желае.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 20 юни 2011 11:07

Според мен съставът ще изглежда така:
---------------------------Маркос (Караджов)--------------------
Бандата (Дечев)--------Попов (Виданов)---------------Стоянов-----------Адемар (Трифонов)
------------------------Янчев (Галчев)------------Маркиньос-------------
Делев (Живец)----------------------Зику-------------------------Нелсън
----------------------------Платини (Мораес)
Смятам, че в по-леки мачове можеда се дава шанс на момчета като Якимов, Карачанаков, Костадинов и Костов.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 20 юни 2011 12:05

Dani написа:Според мен съставът ще изглежда така:
---------------------------Маркос (Караджов)--------------------
Бандата (Дечев)--------Попов (Виданов)---------------Стоянов-----------Адемар (Трифонов)
------------------------Янчев (Галчев)------------Маркиньос-------------
Делев (Живец)----------------------Зику-------------------------Нелсън
----------------------------Платини (Мораес)
Смятам, че в по-леки мачове можеда се дава шанс на момчета като Якимов, Карачанаков, Костадинов и Костов.

Съгласен с леки корекции...

----------------------------Маркос (Караджов)--------------------
------------------------Галчев (Янчев)------------Маркиньос-------------
Мораес (Живец)----------------------Зику-------------------------Нелсън
----------------------------Платини (Костов)--------------------------------

Делев предполагам че ще бъде продаден,..
Последна промяна от suni на 20 юни 2011 12:07, променено общо 1 път.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 юни 2011 12:06

Какъв е тоя Маркос на вратата? :) Сериозно ли смятате, че ще дойде??
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 20 юни 2011 12:09

vaskonti написа:Какъв е тоя Маркос на вратата? :) Сериозно ли смятате, че ще дойде??

...Ако са решили да продават Караджов.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 юни 2011 12:44

suni написа:
vaskonti написа:Какъв е тоя Маркос на вратата? :) Сериозно ли смятате, че ще дойде??

...Ако са решили да продават Караджов.

И така да е, не мисля, че има и грам шанс подобен трансфер да се случи :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 юни 2011 12:49

+1

Добър вратар беше и може би все още е, но не мисля, че има нужда от него. Имаме си Караджов, Макенджиев и Чавдаров, че и Божидар Стойчев в близките сезони може да влезе по-сериозно в плановете на треньора.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”