Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

koi4i

Re: СЕРИОЗЕН „СИН” ИНТЕРЕС ЗА СЛАВИЯ - ЛЕВСКИ

Мнениеот koi4i » 21 май 2009 22:32

ultra_blue написа:
sedem_!_dva написа:Колко спам има в тази тема, просто не е истина... :lol: :lol: :lol:
Аз очаквам към 5000 левскари на стадиона и добра атмосфера за най-старото столично дерби, а и не се съмнявам, че Левски ще победи. 8-)

Интересува ме Бат Венци колко билета ни е отпуснал щото нямам време да хода до фен клуба да си зимам ! Дали ще останат до Събота ?

Извън стадиона няма да останеш.Дори и да няма билет ще влезеш.Така е било винаги.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 21 май 2009 22:33

PFC Litex написа:
sedem_!_dva написа:Колко спам има в тази тема, просто не е истина... :lol: :lol: :lol:
Аз очаквам към 5000 левскари на стадиона и добра атмосфера за най-старото столично дерби, а и не се съмнявам, че Левски ще победи. 8-)

КОлко е капацитета на стадиона на СЛавия, че се лансират статии, че ще отпуснели само около 1500 билета за Левски

И аз това питам ?! Дали ще се наложи да поседна в сектор А :lol: !
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 май 2009 22:38

Айде стига се шамаросвахте.
Колкото по темата-нормално е да има интерес,ама е хубаво на повече мачове да е така,а не само когато отбора води в класирането.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 21 май 2009 22:43

rhaegar написа:Айде стига се шамаросвахте.
Колкото по темата-нормално е да има интерес,ама е хубаво на повече мачове да е така,а не само когато отбора води в класирането.

Това не мисля ,че се отнася за сектор Б ... Ние не се изнизваме след като изтече 70-ата минута а седиме и пееме до край (справка Левски-Локо СФ 0:3) . Винаги докраи с отбора и да не забравя да кажа - К** За ТВ Зрителите !!!
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 май 2009 22:48

ultra_blue написа:
rhaegar написа:Айде стига се шамаросвахте.

Това не мисля ,че се отнася за сектор Б ... Ние не се изнизваме след като изтече 70-ата минута а седиме и пееме до край (справка Левски-Локо СФ 0:3) . Винаги докраи с отбора и да не забравя да кажа - К** За ТВ Зрителите !!!

Сектор Б е ОК ама да живееш в София и да не ходиш на всяко домакинство е престъпление.Като до толкова,веднъж на 2 седмици могат да се събират 20000 души и да идат на мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 21 май 2009 22:51

PFC Litex написа:

КОлко е капацитета на стадиона на СЛавия, че се лансират статии, че ще отпуснели само около 1500 билета за Левски

Абе 1500 са взели Левски да продават на Герена, а отделно на касите ще си има колкото си искате билети, а капацитета не знам колко е точно, ама може би 18 000 побира стадиона... има място споко... :lol: :lol: :lol:

ПП Преди години и в сектор А си седахме спокойно, последните два мача не бях на стадион Славия заради ангажименти ;) :lol: Немаше грижи тогава... :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
danchovalev
Контакти:

Re: Мач на Левски записан под №1 в историята на УЕФА

Мнениеот danchovalev » 21 май 2009 23:21

Да си левскар е призвание и чест, да си от "армията" на спасението ;) означва да мразиш Левски...тях не ги интересува дали са силни или не, интересува ги ние да сме слаби, ама в момента... хем ние сме силни, хем тях ги нема никакви... МТК, Коняк Жиняк'96; Торпедо Москва; 2те тройки турски кебап... то грухчото си е грухчо, те и Интер ядоха дървото в Кипър този сезон, но едва ли някой фен на Милан го споменава някъде...то селяндурщината на онзи от Младост и себеподобните му, дето търсят добитъка по къра, за да го "онождат" няма граници...от злоба ще се пръснат още малко и сега като са пак на опашката и няма с какво да се заядат, извадиха от нафталина Антверпен.
"Ако спечеля - печели цял народ..."

govedo
Контакти:

Мнениеот govedo » 22 май 2009 01:25

По принцип се води 32000 щото няма седалки стадиона. А билети ще има със сигурност, въпроса е само да се съберат повече хора. Като се има предвид ква тоалетна хартия са билетите със сигурност ще имат предостатъчно, то за всеки мач са еднакви - единствено печатите с цените са различни. Чичо ви Венци тоя мач го чака цяла година, че с приходите от билети сигурно връзва половината бюджет.
Странни са ми единствено писаничта по медиите "3000 левскари щурмуват Овча Купел". Та ние там винаги сме били повече от 3000, а сега на всичкото отгоре мача е от огромно значение. Очаквам поне 6-7000 левскари да има.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 22 май 2009 10:33

10 000 сини ще има в събота на Овча Купел! :geek: :geek: :geek:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Честит рожден ден на Д.Тасевски

Мнениеот Бижутера » 22 май 2009 10:35

Вчера сериозна черпня е била на Герена-рожденник,Иван Цачев... :lol: се така да бъде.
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Архив”