"За" или "Против" задължителното гласуване на избори
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- to6kata1912*
- Контакти:
Re: "За" или "Против" задължителното гласуване на избори
Лично аз съм ЗА задължителното гласуване, макар че едва ли ще се въведе.
milen.hristov написа:Както за всичко задължително и за това съм ПРОТИВ.Но е въпрос на гражданска позиция да гласуваш(макар и за по-малкото зло).АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ!
Само този който е гласувал има право да изрзява мнение за управлението в следващите 4, 5 години
п.с. Това е единственият начин да се обезценят гласовете за БСП и ДПС,ако искате дори само заради тази идея гласувайте
Почти всички бабички и дядовци ще отидат да гласуват задължително за БСП
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
pomiqrat написа:milen.hristov написа:Както за всичко задължително и за това съм ПРОТИВ.Но е въпрос на гражданска позиция да гласуваш(макар и за по-малкото зло).АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ!
Само този който е гласувал има право да изрзява мнение за управлението в следващите 4, 5 години
п.с. Това е единственият начин да се обезценят гласовете за БСП и ДПС,ако искате дори само заради тази идея гласувайте
Почти всички бабички и дядовци ще отидат да гласуват задължително за БСП
Не съм съгласен. Има много бабички и дядовци, които ще гласуват за всичко друго, но не и БСП и ДПС
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
-
AnalBreaker
- Контакти:
Аз съм за, защото ми писна някакви да ми плямпат как държавата туй, държавата онуй, а те самите не отиват да гласуват. Като не гласуваме, ние наливаме вода в мелницата на Доган и ДПС. Аз не вярвам някой от тук да иска турска партия да бъде политеческа сила номер 2 или 3 в България
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- B__A__N__DA__TA
По-скоро ще е добре да въведат онлайн гласуване, тогава ще има ефект..както направиха с преброяването.Друг е въпроса с манипулирането на вота 
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Аз съм "ЗА" да се забрани да гласуват на всички без ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ. Човек без основно образование не може обективно да реши кое и как е по-добро за него!!!!
П.с. Също така да се забрани на хора, които са извън страната ни повече от 2-5 години да гласуват. Не може някой сульо или пульо решил да си търси късмета извън държавата да решава какво ще става В нея.
П.с. Също така да се забрани на хора, които са извън страната ни повече от 2-5 години да гласуват. Не може някой сульо или пульо решил да си търси късмета извън държавата да решава какво ще става В нея.
Последна промяна от maldin1 на 19 юни 2011 22:59, променено общо 1 път.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Първо да си оправят проблемите с избирателните секции и тогава да се говори за задължително гласуване .. Извън България положението е трагично,хората пътуват по 2 часа само за да могат да гласуват ..
Това е чувството,което в нас гори ..

Приет е закон за задължителното гласуване. Късно, но все пак не още по-късно или никога. В деня на изборите повече от 99% от имащите право и задължение на Глас (изписването с главна буква е задължително) се отправят към избирателните секции в България, Турция и други страни. В "пеши строй", на велосипеди, с лични автомобили и автобуси, осигурени от патриотично настроени бизнесмени и партийни лидери. "Със съпруги и кучета". Всички гласуват за светлото бъдеще на Родината. Избрани са най-добрите народни представители. Справедливо! Те избират най-компетентното правителство. Което работи ускорено, денонощно... възползвайки се от осигурените му най-добри закони в ЕС. България тръгва напред и нагоре!
Вариант близък до идеалния.
Аз виждам и по-различен. Реален. Първите 4 изречения се повтарят. Може би и петото. В изборната нощ социолозите проявяват неимоверни услилия да обяснят защо броят на гласувалите (при това спешно редуциран) е с поне 10% по-голям от имащите право и задължение на Глас. Парадокс??? Не. Всичко е ясно и лесно обяснимо за всеки българин. Както и фактът, че броят на невалидните бюлетини е над 60%. Ниско ниво на интелигентност у българите? Не! Дори и ние, българите не можем да понесем да ни принуждават да скачаме от радост, когато сме принудени да избираме поредната порция гении. Избрани от елита на обществото. Гении, които трудно могат да свържат 2-3 изречения в една мисъл. Дори и когато са произнесени на диалект. Гении, които дори не са положили услие да си купят диплома. За какво им е...
Лично мнение.
Няма да гласувам в анкетата за да не преча на победата.
Вариант близък до идеалния.
Аз виждам и по-различен. Реален. Първите 4 изречения се повтарят. Може би и петото. В изборната нощ социолозите проявяват неимоверни услилия да обяснят защо броят на гласувалите (при това спешно редуциран) е с поне 10% по-голям от имащите право и задължение на Глас. Парадокс??? Не. Всичко е ясно и лесно обяснимо за всеки българин. Както и фактът, че броят на невалидните бюлетини е над 60%. Ниско ниво на интелигентност у българите? Не! Дори и ние, българите не можем да понесем да ни принуждават да скачаме от радост, когато сме принудени да избираме поредната порция гении. Избрани от елита на обществото. Гении, които трудно могат да свържат 2-3 изречения в една мисъл. Дори и когато са произнесени на диалект. Гении, които дори не са положили услие да си купят диплома. За какво им е...
Лично мнение.
Няма да гласувам в анкетата за да не преча на победата.
Защо автора на темата е сменен?!