Уникален гол на "Чичарито"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Уникален гол на "Чичарито"

Мнениеот soilwork » 19 юни 2011 21:18

liga09 написа:За него си е уникален . Момчето няма никаква техника и това се направо постижение.
:lol: Топката се удари в грешният крак...случват се и такива работи :lol:

banderas13
Контакти:

Мнениеот banderas13 » 19 юни 2011 21:46

Ако онези английски гамени, подаваха на нащо момче, колкото на това дърво, Бербо щеше да вземе и златната обувка.......................

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 юни 2011 21:58

А той защо го закотви :lol: Защото го мрази и него, и всички българи ли :?: :lol: А ако ни мразеше толкова, щеше ли да даде над 30 млн паунда за великия Бербатов?
Иначе историята на Манчестър не я следя, не я знам. Този отбор не го понасям! :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
kostura_1912
Контакти:

Мнениеот kostura_1912 » 19 юни 2011 22:10

fabregas_949 написа:
kingofpop написа:Добро изпълнение,но честно казано като видях епитета "уникален" си викам а сеа най-сетне Чича ще вкара гол извън наказателното, а не както винаги от 2 метра но уви :?

И аз така... :lol: Някой знае ли дали има гол от извън наказателното? :mrgreen:

Шанса е почти толкова,колкото да видиш и такъв гол на Дими!

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 19 юни 2011 22:14

Cesc Fabregas написа:А той защо го закотви :lol: Защото го мрази и него, и всички българи ли :?: :lol: А ако ни мразеше толкова, щеше ли да даде над 30 млн паунда за великия Бербатов?
Иначе историята на Манчестър не я следя, не я знам. Този отбор не го понасям! :idea:

Ти си балък, тъп завистник, няма да спрете! Бербатов и националния по волей са единствените, които прославят България в спорта, но в момента всички сипят помия и по Бербо и по националите по волей. Няма такъв народ! Или както се казва в една песен: "...няма такава държава..." Жалко ми е за вас... :|

Иначе в никакъв случай не мразя Чичарито, момчето си играе с много сърце и вкарва доста, бе прави каквото може. Хубав гол.
Последна промяна от soad на 19 юни 2011 22:15, променено общо 1 път.

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 19 юни 2011 22:29

Много фанелки продава Чичарито за това играе Мексиканците и Американците са луди по него.Иначе и не е лош играч има много правилно пласиране изпреварва защитника има голове извън наказателното вижте мача на бившия му отбор срещу Манчестър вкарва на ВДС мисля от 25 метра .Тип Индзаги е за мен .

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 19 юни 2011 22:38

Cesc Fabregas написа:
soad написа:
Cesc Fabregas написа:А той защо го закотви :lol: Защото го мрази и него, и всички българи ли :?: :lol: А ако ни мразеше толкова, щеше ли да даде над 30 млн паунда за великия Бербатов?

Ти си балък, тъп завистник, няма да спрете! Бербатов и националния по волей са единствените, които прославят България в спорта, но в момента всички сипят помия и по Бербо и по националите по волей. Няма такъв народ! Или както се казва в една песен: "...няма такава държава..." Жалко ми е за вас... :|

Иначе в никакъв случай не мразя Чичарито, момчето си играе с много сърце и вкарва доста, бе прави каквото може. Хубав гол.

Много ми е интересно защо никога не питате защо не мразим Марто, защо не мразим Стилиян? Защо не мразим Костадинов и тн? Нали и те са "юноши на ЦСКА", нали са техни кадри?! Аз ще ти кажа защо-защото са си заслужили уважението. защото никой от тях не си е позволил да заебе националия отбор по средата на първото полувреме!!!
Най-смешни сте ми вие, псевдо-патриотчета! :idea:

Абе, ако се поразровя и видя коментарите, които си писал за Митко докато играеше за Националния, съм сигурен, че ще открия мнения от сорта на "махай се боклук", "не те искаме вече" и тн. Виждал съм много спорове като тоя, така че няма смисъл да се спори с хора, които си противоречат. Приятна вечер.

Потребителски аватар
Forest_fan
Контакти:

Мнениеот Forest_fan » 19 юни 2011 22:41

към Cesc Fabregas

От тези, които си изброил само Емил Костадинов е юноша на ЦСКА, а явно си и достатъчно малък, за да не помниш средния пръст, който героят от Парк де Пренс показа на публиката на ст. Васил Левски в мач на националите с Албания (квалификации за ЕВРО 96). Вярно, беше провокиран, но беше доста грозна реакция. Най-силна е обичта и най-силна е омразата към най-добрите ;)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 юни 2011 22:50

soad написа:Абе, ако се поразровя и видя коментарите, които си писал за Митко докато играеше за Националния, съм сигурен, че ще открия мнения от сорта на "махай се боклук", "не те искаме вече" и тн. Виждал съм много спорове като тоя, така че няма смисъл да се спори с хора, които си противоречат. Приятна вечер.

Не бих казал, че съм го псувал преди изпълнението му на мача със Сърбите. Не съм го харесвал, но не съм го и хранел! :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 19 юни 2011 22:51

Cesc Fabregas написа:
soad написа:

Много ми е интересно защо никога не питате защо не мразим Марто, защо не мразим Стилиян? Защо не мразим Костадинов и тн? Нали и те са "юноши на ЦСКА", нали са техни кадри?! Аз ще ти кажа защо-защото са си заслужили уважението. защото никой от тях не си е позволил да заебе националия отбор по средата на първото полувреме!!!
Най-смешни сте ми вие, псевдо-патриотчета! :idea:

Баце,нещо ми кухавееш!!!Четеш вестници на пубери-журналистчета,и ти се е отразило злеее! :mrgreen:
Първо логично Берба им го натегли и се оттегли...
Второ-Какво ще кажеш за нацупения и прехвален мълчаливец(мълчи пред журналистите като....мълчаливец де) Стенли??!!
Нали се сещаш как се разсърди,че другия Голям(Стоичков) му подвикнал на мача там...егати французина,сякаш е расъл в Сорбоната,а не по поляните....какво ще кажеш за постъпката му тогава,а :mrgreen:

Берба е голям и недостижим за комплексарите!!А ти не ме интересуваш,но се дразня от евтинията ти!

Върни се в “Футбол - Свят”