liga09 написа:За него си е уникален . Момчето няма никаква техника и това се направо постижение.
Уникален гол на "Чичарито"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Уникален гол на "Чичарито"
-
banderas13
- Контакти:
Ако онези английски гамени, подаваха на нащо момче, колкото на това дърво, Бербо щеше да вземе и златната обувка.......................
- Cesc Fabregas
- Контакти:
А той защо го закотви
Защото го мрази и него, и всички българи ли
А ако ни мразеше толкова, щеше ли да даде над 30 млн паунда за великия Бербатов?
Иначе историята на Манчестър не я следя, не я знам. Този отбор не го понасям!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- kostura_1912
- Контакти:
fabregas_949 написа:kingofpop написа:Добро изпълнение,но честно казано като видях епитета "уникален" си викам а сеа най-сетне Чича ще вкара гол извън наказателното, а не както винаги от 2 метра но уви
И аз така...Някой знае ли дали има гол от извън наказателното?
Шанса е почти толкова,колкото да видиш и такъв гол на Дими!
Cesc Fabregas написа:А той защо го закотвиЗащото го мрази и него, и всички българи ли
![]()
А ако ни мразеше толкова, щеше ли да даде над 30 млн паунда за великия Бербатов?
Ти си балък, тъп завистник, няма да спрете! Бербатов и националния по волей са единствените, които прославят България в спорта, но в момента всички сипят помия и по Бербо и по националите по волей. Няма такъв народ! Или както се казва в една песен: "...няма такава държава..." Жалко ми е за вас...
Иначе в никакъв случай не мразя Чичарито, момчето си играе с много сърце и вкарва доста, бе прави каквото може. Хубав гол.
Последна промяна от soad на 19 юни 2011 22:15, променено общо 1 път.
Много фанелки продава Чичарито за това играе Мексиканците и Американците са луди по него.Иначе и не е лош играч има много правилно пласиране изпреварва защитника има голове извън наказателното вижте мача на бившия му отбор срещу Манчестър вкарва на ВДС мисля от 25 метра .Тип Индзаги е за мен .
Cesc Fabregas написа:soad написа:Cesc Fabregas написа:А той защо го закотвиЗащото го мрази и него, и всички българи ли
![]()
Ти си балък, тъп завистник, няма да спрете! Бербатов и националния по волей са единствените, които прославят България в спорта, но в момента всички сипят помия и по Бербо и по националите по волей. Няма такъв народ! Или както се казва в една песен: "...няма такава държава..." Жалко ми е за вас...![]()
Иначе в никакъв случай не мразя Чичарито, момчето си играе с много сърце и вкарва доста, бе прави каквото може. Хубав гол.
Много ми е интересно защо никога не питате защо не мразим Марто, защо не мразим Стилиян? Защо не мразим Костадинов и тн? Нали и те са "юноши на ЦСКА", нали са техни кадри?! Аз ще ти кажа защо-защото са си заслужили уважението. защото никой от тях не си е позволил да заебе националия отбор по средата на първото полувреме!!!
Най-смешни сте ми вие, псевдо-патриотчета!
Абе, ако се поразровя и видя коментарите, които си писал за Митко докато играеше за Националния, съм сигурен, че ще открия мнения от сорта на "махай се боклук", "не те искаме вече" и тн. Виждал съм много спорове като тоя, така че няма смисъл да се спори с хора, които си противоречат. Приятна вечер.
- Forest_fan
- Контакти:
към Cesc Fabregas
От тези, които си изброил само Емил Костадинов е юноша на ЦСКА, а явно си и достатъчно малък, за да не помниш средния пръст, който героят от Парк де Пренс показа на публиката на ст. Васил Левски в мач на националите с Албания (квалификации за ЕВРО 96). Вярно, беше провокиран, но беше доста грозна реакция. Най-силна е обичта и най-силна е омразата към най-добрите
От тези, които си изброил само Емил Костадинов е юноша на ЦСКА, а явно си и достатъчно малък, за да не помниш средния пръст, който героят от Парк де Пренс показа на публиката на ст. Васил Левски в мач на националите с Албания (квалификации за ЕВРО 96). Вярно, беше провокиран, но беше доста грозна реакция. Най-силна е обичта и най-силна е омразата към най-добрите
- Cesc Fabregas
- Контакти:
soad написа:Абе, ако се поразровя и видя коментарите, които си писал за Митко докато играеше за Националния, съм сигурен, че ще открия мнения от сорта на "махай се боклук", "не те искаме вече" и тн. Виждал съм много спорове като тоя, така че няма смисъл да се спори с хора, които си противоречат. Приятна вечер.
Не бих казал, че съм го псувал преди изпълнението му на мача със Сърбите. Не съм го харесвал, но не съм го и хранел!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- manutd legeng
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:soad написа:Cesc Fabregas написа:А той защо го закотвиЗащото го мрази и него, и всички българи ли
![]()
Ти си балък, тъп завистник, няма да спрете! Бербатов и националния по волей са единствените, които прославят България в спорта, но в момента всички сипят помия и по Бербо и по националите по волей. Няма такъв народ! Или както се казва в една песен: "...няма такава държава..." Жалко ми е за вас...![]()
Много ми е интересно защо никога не питате защо не мразим Марто, защо не мразим Стилиян? Защо не мразим Костадинов и тн? Нали и те са "юноши на ЦСКА", нали са техни кадри?! Аз ще ти кажа защо-защото са си заслужили уважението. защото никой от тях не си е позволил да заебе националия отбор по средата на първото полувреме!!!
Най-смешни сте ми вие, псевдо-патриотчета!
Баце,нещо ми кухавееш!!!Четеш вестници на пубери-журналистчета,и ти се е отразило злеее!
Първо логично Берба им го натегли и се оттегли...
Второ-Какво ще кажеш за нацупения и прехвален мълчаливец(мълчи пред журналистите като....мълчаливец де) Стенли??!!
Нали се сещаш как се разсърди,че другия Голям(Стоичков) му подвикнал на мача там...егати французина,сякаш е расъл в Сорбоната,а не по поляните....какво ще кажеш за постъпката му тогава,а
Берба е голям и недостижим за комплексарите!!А ти не ме интересуваш,но се дразня от евтинията ти!