Одобрявате ли Р.Плевнелиев за Президент?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Одобрявате ли Р.Плевнелиев за Президент?

Мнениеот Pro-European » 19 юни 2011 22:22

THE G.A.M.E написа:К'во значение има, кой ще е президент ??
Иначе Плевнелиев е от многото набедени политици ....

Игра, тук не е темата за Наздраве или спама :mrgreen:
там си по-силен, така че доскоро!;)
Авторът на темата: Ще спре ли..

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 19 юни 2011 22:24

Pro-European написа:

набор значи;)
ето чужди фрази, които се чуват всеки ден, ексклузивно от пенсионери:
"още се продават активи от соца, източиха се милиарди през демокрацията."
да, така е, идиотски преход. Но няма по-идиотско и анти-хуманно нещо в човешката история от комунизЪма. и извинявай - ама няма по големи идиоти от тях и феновете им.
Източените милиарди са псевдо-аргумент срещу демокрацията.
а не са. не могат да бъдат. голяма цена си струва да се плати, за да не живеем в комунизъм, поне номинално...
едва ли това може да стигне до теб.

Ние първотрябва да разберем какво е демокрация и тогава да се научим да живеем в нея.Говорим за комунизма но някои интересувал ли се е по време на комунизма какви са ги вършели в щатите как демократично са се отнасяли с комунистите,и хората набегдавани за това.Всеки режим си има и хубавото и лошото.Сега в капиталистическия такъв няма много хубави неща.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 юни 2011 22:25

rebelheartous написа:
Cesc Fabregas написа:Сладур викай на кучето си или на каквото там имаш.
Визирам тези, които съм написал в по-горния пост. тези, които имат 15 мнения и всичките са в политически теми, обикновено преди изборите!

Куче нямам, така че остава вариантът ти да си сладурът, който ръси бисер след бисер и не приема мнение, различно от неговото. Видях ти това т.нар. предно мнение, в което с 2 думи си плюл на всички без ГЕРБ и съответно си посочил единствена възможност за глас... внимание, пак ГЕРБ. :mrgreen: Ми чудесен си, сладък, както казах, а ти ако искаш го приемай лично. В момента си в стила на червените бабички. Който и да ти снесе Би Би с бутона, ти ще го избереш. Азис, Вучков, Део... Важното е, че това ще е човекът на ГЕРБ. :lol: :roll:

:lol: :lol: Я чети малко по-внимателно бе :lol: В началото още казах за кого съм. Или четеш много избирателно? :lol: Още в началото казах какъв трябва да е президентът, кметът и тн, като Бат' Бойко не се вмества в тях. Нито харесвам него, нито неговата партия. Явно си продължил с избираемото четене, защото си пропуснал и момента, в който казвам, че бих подкрепил негов кандидат САМО срещу някой от онези 3 партии!!! :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 19 юни 2011 22:27

orlando написа:
Pro-European написа:

набор значи;)
ето чужди фрази, които се чуват всеки ден, ексклузивно от пенсионери:
"още се продават активи от соца, източиха се милиарди през демокрацията."
да, така е, идиотски преход. Но няма по-идиотско и анти-хуманно нещо в човешката история от комунизЪма. и извинявай - ама няма по големи идиоти от тях и феновете им.
а не са. не могат да бъдат. голяма цена си струва да се плати, за да не живеем в комунизъм, поне номинално...
едва ли това може да стигне до теб.

Ние първотрябва да разберем какво е демокрация и тогава да се научим да живеем в нея.Говорим за комунизма но някои интересувал ли се е по време на комунизма какви са ги вършели в щатите как демократично са се отнасяли с комунистите,и хората набегдавани за това.Всеки режим си има и хубавото и лошото.Сега в капиталистическия такъв няма много хубави неща.

за мен това са безумни и изтъркани клишета и спора с човек с такъв профил е загуба на време.
със здраве!

Потребителски аватар
Съветски Комунист

Мнениеот Съветски Комунист » 19 юни 2011 22:29

Много ясно че не го одобрявам!!!!
Нашия президент трябва да работи за това страната ни да поеме по пътя на мъдрия Китай. Няма спор, че Социалистически Китай е мотора на световната икономика днес. Виетнам, КНДР, Беларус, Венецуела, Куба, сега и Бразилия - това са истински прогресивни страни, които плътно следват марксистко-ленинските предписания. Ще ги последват Русия и даже Индия.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юни 2011 22:31

Pro-European написа:Игра, тук не е темата за Наздраве или спама :mrgreen:
там си по-силен, така че доскоро!;)

Що не си доволен от мнението ми ? ... :lol:
Щото е вярно ли ?

Добре, айде кажи ми, какви са функциите на президента и какво зависи от него ?

И да ... Плевнелиев е посредствен политик ! ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 юни 2011 22:34

Съветски Комунист написа:Много ясно че не го одобрявам!!!!
Нашия президент трябва да работи за това страната ни да поеме по пътя на мъдрия Китай. Няма спор, че Социалистически Китай е мотора на световната икономика днес. Виетнам, КНДР, Беларус, Венецуела, Куба, сега и Бразилия - това са истински прогресивни страни, които плътно следват марксистко-ленинските предписания. Ще ги последват Русия и даже Индия.

Извинявай че се забравих с отговора, просто бях паднал от стола от смях :lol: :lol: :lol: Виетнам, КНДР, Беларус, Венецуела, Куба били "истински прогресивни страни" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 19 юни 2011 22:35

Pro-European написа:

“ Но няма по-идиотско и анти-хуманно нещо в човешката история от комунизЪма. и извинявай - ама няма по големи идиоти от тях и феновете им.
едва ли това може да стигне до теб.“

за мен това са безумни и изтъркани клишета и спора с човек с такъв профил е загуба на време.
със здраве![/quote]

За мен това което ти каза също е клише.Това с комунизма се истърка вече.45 години комунизъм и 23 години демокрация.А ние къдесме........

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 19 юни 2011 22:36

THE G.A.M.E написа:Що не си доволен от мнението ми ? ... :lol:
Щото е вярно ли ?

Добре, айде кажи ми, какви са функциите на президента и какво зависи от него ?

И да ... Плевнелиев е посредствен политик ! ... ;)

- има квота в централната банка, СЕМ и още много други важни институции.
- главно-командващ на армия;
- право на вето;
- свиква Консултативен съвет и с това привлича огромна медийно внимание по избран от него въпрос;
- съгласува изпращането на посланници, т.е. без негов подпис не могат да станат такива.
- съставя правителство при парламентарна криза, каквато не е изключена при изразено ясно мнозинство;

това малко ли те се вижда?

Потребителски аватар
Съветски Комунист

Мнениеот Съветски Комунист » 19 юни 2011 22:37

Това леке, евродепутата Вигенин ми блокира "приятелство" тука
http://www.facebook.com/permalink.php?s ... 1033909782
Застъпва се за западните паразити тоя папагал, не може да опонира на честен и скромен човек от народа, като мен и за това ме премахна от списъка си. Всички евродепутати на сапун! Tяхната мама фашистка!

Вигенин вече съм го вкарал в черния си спикък и ще му измръзнат ушите в Сибир. Такива като него на колене ще ми се молят "ама Светльо ,остави ни в Белене че е по топло" и ще има такива сълзи и сополи. Ама да видим как ще ги разпредлям, защото ще бъдем в новия СССР, в Сибир ще има много работа, да секат дърва и др. Пък в Белене само една централа ще строим, трудовия лагер ще бъде по малък.

Върни се в “Свободна зона”