Одобрявате ли Р.Плевнелиев за Президент?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Одобрявате ли Р.Плевнелиев за Президент?

Мнениеот acmilan » 19 юни 2011 20:39

Cesc Fabregas написа:Аз за кмет ще гласувам за Прошко Прошков. Кмет е на наш'та община и се справя много добре според мен ;) А и има много яко име :lol:

Точно ми се искаше да чуя мнението на някой жител на района на Прошко дали е доволен от него :) Не ме засягат толкова пряко изборите за кмет на София,но определено Прошко ми изглежда качествен кандидат.Жалко,че Малинов загуби предварителните за президент,преподавател ми е бил,имам отлични впечатления от него,но евентуално може за вицепрезидент да е кандидат.
Последна промяна от acmilan на 19 юни 2011 20:41, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 19 юни 2011 20:40

bronzov написа:Кой беше Плевнeлиев? Онзи "велик" строител, които изгражда магистрали върху пепел, за него ли говорим?
При това на двойно по-висока цена за километър, отколкото вървят в Европа(9 милиона, а в Европа-по 3 милиона на км)?!?
Горкият, не е виновен. Всичките министри от това правителство, начело с първия между неравните-Б. Борисов, са под всякаква критика! Няма смисъл да ги критикуваме, те не могат да се поправят.
Както казва Станишев-трябва да ги бием по шапките,докато паднат от власт! Борбата трябва да е за отстраняването им от властта, за да защитим Отечеството ни, което е в беда!!!

А кой да дойде на тяхно място? Другите като че ли са по-добре. ;)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

gamaun

Мнениеот gamaun » 19 юни 2011 20:42

Cesc Fabregas написа:Тоя вилата му е точно до тази, в която ходим и ние :mrgreen: Тревата му е кофти, не става за футбол :mrgreen: :lol:

Като разбрах, че вилата му е до твоята, направо тръгнах към избирателното бюро, но това за тревата нещо ме гложди. Дали пък няма да се намери кандидат с по-подходяща за футбол поляна в двора си?

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 19 юни 2011 20:42

Както е казал един преждекоментиращ, не може да уважаваме някой който все още не знае дали иска да е президент,за работата за която е сложен е добре за президент по скоро не

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 19 юни 2011 20:42

Само да вметна, че Росен Плевнелиев не е член на политическа сила ГЕРБ. ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 юни 2011 20:43

bronzov написа:Кой беше Плевнeлиев? Онзи "велик" строител, които изгражда магистрали върху пепел, за него ли говорим?
При това на двойно по-висока цена за километър, отколкото вървят в Европа(9 милиона, а в Европа-по 3 милиона на км)?!?
Горкият, не е виновен. Всичките министри от това правителство, начело с първия между неравните-Б. Борисов, са под всякаква критика! Няма смисъл да ги критикуваме, те не могат да се поправят.
Както казва Станишев-трябва да ги бием по шапките,докато паднат от власт! Борбата трябва да е за отстраняването им от властта, за да защитим Отечеството ни, което е в беда!!!

Глупост след глупост...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 юни 2011 20:44

acmilan написа:
Cesc Fabregas написа:Аз за кмет ще гласувам за Прошко Прошков. Кмет е на наш'та община и се справя много добре според мен ;) А и има много яко име :lol:

Точно ми се искаше да чуя мнението на някой жител на кварталът на Прошко дали е доволен от него :) Не ме засягат толкова пряко изборите за кмет на София,но определено Прошко ми изглежда качествен кандидат.Жалко,че Малинов загуби предварителните за президент,преподавател ми е бил,имам отлични впечатления от него,но евентуално може за вицепрезидент да е кандидат.

И аз гласувах за Малинов. Щях да гласувам за него и на редовните избори. Не го познавам кой знае колко, но прави впечатление на интелигентен, ерудиран и свестен човек, а нашият президент трябва да е преди всичко такъв. Писна ми да гледам Бат' ти Бойко да рита гол до кръста 3 дни в седмицата, в работно време на "Спортна София". Пълна селяния! Дай боже всеки му такава работа, дето да може през повечето от половината си работни дни да ходи да си рита, вместо да работи! :evil:
Иначе Прошко е голям пич, много скромен човек, който си върши перфектно(за мен) работата! Също както Малинов не прилича на мутра, личи си, че не е някакъв олигофрен. Аз ще си гласувам отново за него, защото според мен той го заслужава! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 юни 2011 20:44

tarikat написа:Само да вметна, че Росен Плевнелиев не е член на политическа сила ГЕРБ. ;)

Значи и него ще изкарат надпартиен :lol: Това е култова традиция,уникално необвързани фигури като Гоце втория мандат,кметовете на много градове,Пръмова,които ни се представят като независими :mrgreen: Смях...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 19 юни 2011 20:44

vaskonti написа:

Глупост след глупост...

Абсолютно... такива сме си... винаги ще намерим кусури на хората! АМАН!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юни 2011 20:46

Pro-European написа:
Tommi написа:Одобрявам го, но нека да видим и другите кандидати.

пак бисер, колега.
той още не е кандидат.

Какво като още не е кандидат, нямам ли право да одобря евентуална негова кандидатура?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Свободна зона”