Гавра с комунистическата история
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Съветски Комунист
Re: Да остане ли "Съветската армия" в София?
Боклуците миризливи които се подиграват с паметника кървави сълзи ще ронят и ще молят за милост,,но този път пощада няма да има-разстрел и бесилки за всички ,Сталинските репресии ще им се сторят като детска игра, тяхната мама фашистка!!!
Последна промяна от Съветски Комунист на 19 юни 2011 18:32, променено общо 1 път.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Съветски Комунист написа:Боклуците миризливи които се подиграват с паметника кървави сълзи ще роният и ще молятза милост,,но този път пощада няма да има-разстрел и бесилки за всички ,Сталинските репресии ще им се сторят като детска игра, тяхната мама фашистка!!!
Ало модераторите, няма ли бан за тоя побъркания, тука не е Карлуково, а форум с що-годе нормални хора

-
Дърво без корен
Re:
Viktor4o_Rs написа:Aми измислени герои са бе другарю, с кого са се били на българска територия и кого са победили ? Ти защо още не си отишъл да изчистиш паметника, ще ти наложат "мъмрене" господарите ти![]()
![]()
И между другото, я се сети в завода като си бил, който злият Костов е унищожил, падало ли е нещо тежко върху главата ти, ако е така, спирам да споря с теб и ще ти търсим подходящи специалисти, за да се лекуваш
Аз господари нямам, за разлика от теб!А ти... като си все още в София, защо не вземеш един кашон спрей, цаниш си една "жирафа" и отиваш да оцветиш и скулптурната група на паметника.Може и с Бъки Багера да се консултираш как се разрушават символите на социализма!Случайно нещо да си построил досега в живота си, със собствените си ръце да си създал нещо материално?!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
продължавай, не спирай, о ти соц-творецо! Излей святото си слово в този мръсен фашистко-капиталистически форум! Обогати ни

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Neron
- Контакти:
Съветски Комунист написа:Боклуците миризливи които се подиграват с паметника кървави сълзи ще роният и ще молятза милост,,но този път пощада няма да има-разстрел и бесилки за всички ,Сталинските репресии ще им се сторят като детска игра, тяхната мама фашистка!!!
Ти не си за БАН ти си направо за Карлуково или Царев Брод.Напълно неизличим случай си.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- фифи перото
Cesc Fabregas написа:Мръсни капиталисти сте всичките тука, усещам ви!![]()
![]()
Ше ви пратя бостнаджии да работитИ!
Па кО бря?По дубрие на кауньити,а не на шмайзеро
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- фифи перото
Viktor4o_Rs написа:Съветски Комунист написа:Боклуците миризливи които се подиграват с паметника кървави сълзи ще роният и ще молятза милост,,но този път пощада няма да има-разстрел и бесилки за всички ,Сталинските репресии ще им се сторят като детска игра, тяхната мама фашистка!!!
Ало модераторите, няма ли бан за тоя побъркания, тука не е Карлуково, а форум с що-годе нормални хора
Не го ли виждаш ,че се бъзика?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Професия:
Антифашист, разузнавач в тила на западните варвари - бандитското НАТО , нелепия евросъюз, и цялата евроатлантическа сволач. Аз съм русофил защото съм българофил. За това също съм съветски националист и велико-държавен шовинист. Искам България на три океана и десетки морета, в новия - още по голям СССР , заедно с братските православни славянски народи и във вечна дружба с мъдрия китайски народ.

Антифашист, разузнавач в тила на западните варвари - бандитското НАТО , нелепия евросъюз, и цялата евроатлантическа сволач. Аз съм русофил защото съм българофил. За това също съм съветски националист и велико-държавен шовинист. Искам България на три океана и десетки морета, в новия - още по голям СССР , заедно с братските православни славянски народи и във вечна дружба с мъдрия китайски народ.

- Cesc Fabregas
- Контакти:
фифи перото написа:Cesc Fabregas написа:Мръсни капиталисти сте всичките тука, усещам ви!![]()
![]()
Ше ви пратя бостнаджии да работитИ!
Па кО бря?По дубрие на кауньити,а не на шмайзеро
Ей тоя симпатяга тука ще ви учи на труд!
П.П. не го банвайте тоя, явно си вярва, а е адски забавно да му четем "заканите"
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Cesc Fabregas
- Контакти:
фифи перото написа:Viktor4o_Rs написа:Съветски Комунист написа:Боклуците миризливи които се подиграват с паметника кървави сълзи ще роният и ще молятза милост,,но този път пощада няма да има-разстрел и бесилки за всички ,Сталинските репресии ще им се сторят като детска игра, тяхната мама фашистка!!!
Не го ли виждаш ,че се бъзика?
Не се бъзика, аз тоя го помня и от преди
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !