БФС върха на идиотизма

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

miteto_inter
Контакти:

Re: БФС върха на идиотизма

Мнениеот miteto_inter » 21 май 2009 21:11

PFC Litex написа:
miteto_inter написа:И в Италия по наредба последните кръгове се играят в един час,но снощи играха Лацио-Реджина.
При това Реджина се бореха да не изпаднат,а Лацио за нищо не се борят.
И там е още по-лошо,защото мача се игра снощи заради финала за ШЛ,а тук става въпрос за човешка трагедия.
Няма значение с книжка ли е бил,без книжка ли.....

Та, какво казваш за Реджина, като същите не могат да се спасят?
Ей пишете по инерция маму стара.

Ticha отлагат мача, ЦСКА бие Локо Сф., колко ли сериозно ще се хвърлите след това на Спартак един Господ знае ;)

Ами мисля,че ти пишеш по инерция....ако Реджина бяха били шансовете им бяха доста големи....след снощния мач вече не могат да се спасят,но преди него можеха.....нали така?

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 21 май 2009 21:11

miteto_inter написа:И в Италия по наредба последните кръгове се играят в един час,но снощи играха Лацио-Реджина.
И там е още по-лошо,защото мача се игра снощи заради финала за ШЛ,а тук става въпрос за човешка трагедия.

Абе, пич, ти пак нещо не схващаш!!! Не става въпрос за книжка, без книжка!! Става въпрос, че всяка година в България умират около 1300 човека от катастрофи!! А всички те да не би да са с нещо по-малко достойни от въпросния треньор?! Тук в България, сме свикнали от всяко нещо да правим голяма работа! Преди години, нашите военни печалбари, които ги върнаха в дървени костюми от Ирак, ги обявихме за национални герои!!!Защо?! Да ве би да бяха защитавали Република България, домовете си, семействата си или просто бяха отишли за някой и друг долар?! Айде стига, с тези възвеличавания!!! Както написах вече - да трагедия, но това се случва всеки божи ден с няколко човека, заради идиотите по пътищата!!! Още веднъж - за мен няма реална причина, мача да не се играе!!!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 21 май 2009 21:13

FCSV написа:пък аз да попитам когато на онзи умник с титла "национален треньор" му се стори че ще завали коя точно наредба спазиха?
Мир на праха на човека. В събота всички заедно срещу всички заради него

C'mon Spartak

Е тук си прав!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 21 май 2009 21:13

Преди мача снощи Лацио - Реджина, Реджина имаше реална възможност при победа да остане в групата и въпреки това мача беше изтеглен за по рано, щото на същия стадион ще се играе финала на ШЛ, а по разпоредба трябва 1 седмица преди финала на него да не се играе мач. А тука при нас говорим за човешки живот. Ето къде е разликата! А иначе като се съмняваш има лесно. Отлагат и 3те мача за няколко дена. Толкова ли е трудно? Черноморец съм, обаче това е недопустимо!

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 21 май 2009 21:13

The deacon написа:

Абе, пич, ти пак нещо не схващаш!!! Не става въпрос за книжка, без книжка!! Става въпрос, че всяка година в България умират около 1300 човека от катастрофи!! А всички те да не би да са с нещо по-малко достойни от въпросния треньор?! Тук в България, сме свикнали от всяко нещо да правим голяма работа! Преди години, нашите военни печалбари, които ги върнаха в дървени костюми от Ирак, ги обявихме за национални герои!!!Защо?! Да ве би да бяха защитавали Република България, домовете си, семействата си или просто бяха отишли за някой и друг долар?! Айде стига, с тези възвеличавания!!! Както написах вече - да трагедия, но това се случва всеки божи ден с няколко човека, заради идиотите по пътищата!!! Още веднъж - за мен няма реална причина, мача да не се играе!!!

+1
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 21 май 2009 21:15

PFC Litex написа:

Та, какво казваш за Реджина, като същите не могат да се спасят?
Ей пишете по инерция маму стара.

Ticha отлагат мача, ЦСКА бие Локо Сф., колко ли сериозно ще се хвърлите след това на Спартак един Господ знае ;)

Но пък и ти си прав.Въпросът не е толкова лесен за решаване, както изглежда на пръв поглед.Винаги ще има недоволни.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 май 2009 21:18

Ако всички закони и наредби в България се спазваха,щяхме да сме "Швейцария на Балканите".В крайна сметка ,това е човешка трагедия.В случая БФС се правят на "по-католици от папата".Какво щеше да стане,ако бяха отложили мача? Още повече,че резултата е ясен - Черно море играят много по-добре от Спартак.И още нещо.Ако погребението е утре,футболистите ще отидат и на другия ден ще играят.Ако обаче погребението е в събота какво ? От гробището ще идат на стадиона ли? Бахти и идиотщините!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

miteto_inter
Контакти:

Мнениеот miteto_inter » 21 май 2009 21:20

На мен не ми е ясно защо всички гледат от футболна гледна точка?
Погледнете го от човешка....доколкото чета вашите коментари аз си мисля,че е по-важно Локо Сф,Литекс или Черно Море да играят в УЕФА отколкото един човешки живот.Значи е вярно,че за пари всеки подава дупето,нали?
Пак ви казвам,погледнете го от чиста ЧОВЕШКА гледна точка!
Зарежете футбола за малко,поне за малко :|

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 май 2009 21:27

miteto_inter написа:На мен не ми е ясно защо всички гледат от футболна гледна точка?
Погледнете го от човешка....доколкото чета вашите коментари аз си мисля,че е по-важно Локо Сф,Литекс или Черно Море да играят в УЕФА отколкото един човешки живот.Значи е вярно,че за пари всеки подава дупето,нали?
Пак ви казвам,погледнете го от чиста ЧОВЕШКА гледна точка!
Зарежете футбола за малко,поне за малко :|

Точно това имах предвид.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 май 2009 21:28

Ticha написа:Преди мача снощи Лацио - Реджина, Реджина имаше реална възможност при победа да остане в групата и въпреки това мача беше изтеглен за по рано, щото на същия стадион ще се играе финала на ШЛ, а по разпоредба трябва 1 седмица преди финала на него да не се играе мач. А тука при нас говорим за човешки живот. Ето къде е разликата! А иначе като се съмняваш има лесно. Отлагат и 3те мача за няколко дена. Толкова ли е трудно? Черноморец съм, обаче това е недопустимо!

Уважавам мненията ти, но грешиш в случая
http://futbol24.com/stat_main_80/Italy.html два кръга преди края на шампионата отборът, който се спасява е с 37 точки.
Стига аз да не греша с това, че изпадат 4 отбора
Изображение

Върни се в “Футбол - България”