Вярващи ли сте?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вярващи ли сте?
На 14 години станах ултра религиозен.Моля се когато стана,преди всяко хранене,преди да заспя.Бог е най-великото нещо което съществува.Атеизмът е отживелица,него го налагат разни рок групи,които хулят бога и се нагълтват с наркотици и се напиват като прасета.
И какво е чувството да вярвате в космическо еврейско зомби което ви обещава вечен живот стига да го направите свой господар?
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
Всички някой ден ще бъдем на 2 метра под земята,потунали в пръст,разчленени от всякакви бактерии и червеи,да видим тогава къде ще са ви райските градиним,златната порта и т.н
Тялото е живее временно, душата вечно. Правете разлика.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
-
THE G.A.M.E
Labros написа:Тялото е живее временно, душата вечно. Правете разлика.
Това просто няма как да го разберат ...
За невярващите, човека няма душа.
Блажени са вярващите...друг е въпросът кои иска да живее вечно,но както и да е.
-
THE G.A.M.E
dunavfc написа:Блажени са вярващите...друг е въпросът кои иска да живее вечно,но както и да е.
Не става въпрос за живеене вечно, в живота както съществува в момента ...
След смърта започва живот - съществувае на едно напълно различно ниво от тленното обитание, което е до смърта на физическото тяло.
THE G.A.M.E написа:dunavfc написа:Блажени са вярващите...друг е въпросът кои иска да живее вечно,но както и да е.
След смърта започва живот - съществувае на едно напълно различно ниво от тленното обитание, което е до смърта на физическото тяло.
Уау и как го разбра това,господ ли ти го каза? Аз пък си мислех,че това е начин за успокояване на повечето наивници,че смъртта не е краят.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
Земният живот е пътят към истинския свят рай или ад.
- Red_Girl
- Контакти:
federer90 написа:Земният живот е пътят към истинския свят рай или ад.
Бе вие сте некви откачени! Къв ад, къв рай.. Осъзнайте се малко, кви са тея глупости!