Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mitaca
Контакти:

Re: Мач на Левски записан под №1 в историята на УЕФА

Мнениеот mitaca » 21 май 2009 17:46

Никак не разбирам какво е това "мерене"? Аз пиша за нормалните фенове, не за лумпен такива. ЦСКА е имал своите звездни мигове, Левски също. Сега кои са по-звездни. Ама това е несериозно бе хора (надявам се, че дискутирам с хора, а не с "говеда" или "свине"). Аз искренно съм се радвал на победите на ЦСКА над Нотингам, Ливърпул и Байерн (верно не продължихте тогаз), на стадиона не съм бил (ееее чак до там ;)). За моя отбор няма да пиша (но все пак бях на стадиона, когато Панов си строши крака ;)). Но това е минало, незабравимо, но минало. Не е ли по-добре да помислим как да (не да върнем миналото, полуфинал на ШЛ за български отбор е не само илюзия, а опасна заблуда ;)) продължим напред, без оплюване, на противника, без омаловажаване на неговите успехи и възвеличаването на неговите провали?

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 май 2009 17:50

mitaca написа:Никак не разбирам какво е това "мерене"? Аз пиша за нормалните фенове, не за лумпен такива. ЦСКА е имал своите звездни мигове, Левски също. Сега кои са по-звездни. Ама това е несериозно бе хора (надявам се, че дискутирам с хора, а не с "говеда" или "свине"). Аз искренно съм се радвал на победите на ЦСКА над Нотингам, Ливърпул и Байерн (верно не продължихте тогаз), на стадиона не съм бил (ееее чак до там ;)). За моя отбор няма да пиша (но все пак бях на стадиона, когато Панов си строши крака ;)). Но това е минало, незабравимо, но минало. Не е ли по-добре да помислим как да (не да върнем миналото, полуфинал на ШЛ за български отбор е не само илюзия, а опасна заблуда ;)) продължим напред, без оплюване, на противника, без омаловажаване на неговите успехи и възвеличаването на неговите провали?

Ние ли сме виновни че Левски,ЦСКА,Литекс не са печелели Евро трофеи? При тая Мафия в България не в европа ми направо в Азия тря да ни пратят...

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 21 май 2009 17:55

mitaca написа:Никак не разбирам какво е това "мерене"? Аз пиша за нормалните фенове, не за лумпен такива. ЦСКА е имал своите звездни мигове, Левски също. Сега кои са по-звездни. Ама това е несериозно бе хора (надявам се, че дискутирам с хора, а не с "говеда" или "свине"). Аз искренно съм се радвал на победите на ЦСКА над Нотингам, Ливърпул и Байерн (верно не продължихте тогаз), на стадиона не съм бил (ееее чак до там ;)). За моя отбор няма да пиша (но все пак бях на стадиона, когато Панов си строши крака ;)). Но това е минало, незабравимо, но минало. Не е ли по-добре да помислим как да (не да върнем миналото, полуфинал на ШЛ за български отбор е не само илюзия, а опасна заблуда ;)) продължим напред, без оплюване, на противника, без омаловажаване на неговите успехи и възвеличаването на неговите провали?

Как?Много лесно!Всички подкрепяме любимите отбори, радваме се на успехите на всички бг отбори ,те пък от своя страна бият ,класират се за всякакви групи и трупат коефициент.По-добре отколкото да правим зари в чест на всеки отбелязан гол във вратата на "другия" отбор, или да им трошим стадиона ,или всякакви такива глупости.И в един прекрасен момент ще имаме 2, може и 3 отбора в шампионска лига, а и националния отбор тогава ще е редовно на големи първенства.И всички доволни, и Европа ще говори за нас.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 21 май 2009 18:00

peho написа:

Как?Много лесно!Всички подкрепяме любимите отбори, радваме се на успехите на всички бг отбори ,те пък от своя страна бият ,класират се за всякакви групи и трупат коефициент.По-добре отколкото да правим зари в чест на всеки отбелязан гол във вратата на "другия" отбор, или да им трошим стадиона ,или всякакви такива глупости.И в един прекрасен момент ще имаме 2, може и 3 отбора в шампионска лига, а и националния отбор тогава ще е редовно на големи първенства.И всички доволни, и Европа ще говори за нас.

Един минимален процент от хората се радват на българските отбори. Но за съжеление има твърде много омраза трупана през годините... Мен лично ми е много трудно да се зарадвам на победа на ЦСКА в Европа, като знам после как ще я изтъкват, заедно с неуспехите на любимците ми...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 21 май 2009 18:19

maximalniq написа:А бе фенове на ЦСКА ,вие тъпи ли сте да с е хвалите с победи над грандове от преди 20 години x_X ?Единственият отбро в България който се е класирал за ШЛ и е достигнал 1/4 финал за купата на УЕФА е Левски!Даже сме и с по-добър коефициент в Европа,ако ние сме Евроидиоти вие сте Евромалоумници...

Ами значи по-твоята логика, вече това 1/4 което доста смешно да се хвалите,го няма защото вече няма Купа УЕФА.
И това EVROIDIOTS,не сме го измислили ние а ЕВРОПА :lol:
А това дето са ни нарекли,ЦСКА-убиеца на европейски шампиони,също не сме го измисли ли!
И не си правете труда да ни наричате със вашия прякор защото е нагло и смешно

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9JHPV2zfy8o[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 21 май 2009 18:38

bigbonusprize написа:
peho написа:

Един минимален процент от хората се радват на българските отбори. Но за съжеление има твърде много омраза трупана през годините... Мен лично ми е много трудно да се зарадвам на победа на ЦСКА в Европа, като знам после как ще я изтъкват, заедно с неуспехите на любимците ми...

Не е толкова минимален.Моите приятели повечето са такива.Не че не се бъзикаме, но не преминаваме границата на допустимото.Затова сме приятели още.И аз понякога си мисля след неуспех "сега кой ще си е жив да ги слуша", но това не е причина да мразя.
След Левски-ЦСКА 5 човека ,на който се обадих за коментар на мача( привърженици на ЦСКА) казаха "по-добри бяхте, честито".Е как да ги подигравам, просто няма смисъл.Знам ,че им е тежко и затова се съобразявам.Ма те моите приятели са добри момчета ,не лумпени.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

gun175
Контакти:

Re: Новитe попълнения и напускащите в Левски!

Мнениеот gun175 » 21 май 2009 18:57

Напускащи - Миро Иванов, Лусио Вагнер

Нови - един нападател

на отбора нищо друго не му трябва(само треньор)!
Само ЛЕВСКИ!!

tuvarnakaptcatb
Контакти:

Мнениеот tuvarnakaptcatb » 21 май 2009 19:08

ПО-ТЪПА РАБОТА ОТ ТОВА ДА СИ ФЕН НА БЪЛГАРСКИ ОТБОР В НЯКАКЪВ ФОРУМ НЯМА !
както казва един форумец - {цска и левси}оод . смешна работа , ама българска . Два смешни отбора , с още по-смешни фенове , в още по-смешна държава .
да не се обиждат истинските фенове .

Потребителски аватар
BOCA
Контакти:

Мнениеот BOCA » 21 май 2009 19:24

Спомням си мача много добре.Трита гола ги вкараха от 89 до 97мин.Тогава съдиите свириха край когато решат.Много тежко беше тогава,защото и чорбарите ни биха с 5:0(4 гола на Стоичков),но на Баиерн Мюнхен им вкораха 2 гола за две мин. и то на финала на ШЛ.И те ли са Евро идиоти.Галатасарай вкара на чорбата 3 гола до десетата мин.....?????

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 21 май 2009 19:27

Абе, червени смешковци, я кажете отворковци, какво вие направихте през последните 20 години в Европа???!!! Стига с тези истории за времена, когато не сте били още семе в торбите на бащите ви!!! Когато с указ на партията се решаваха съдбини и шампионати!!! Айде, направете нещо в Европа с днешна дата, а после се пъчете за велики!!!Що не си помислите, че сте единственото "величие" от бившия соц-лагер без финал в евротурнирите?! Нали зад вас е била майката-закрилница родила най-уродливото си отроче!!! Вие сте идиотите - и миналата година бяхте и по-миналата и тази!!! И винаги ще бъдете, защото комунизма си отиде, а вие ще се прехласвате по мачове играни преди цяла вечност!!!

Върни се в “Архив”