Важно!!!! Който може да помогне.....
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Важно!!!! Който може да помогне.....
Абе момчета, познавам едно момче, което е уникален футболен талант и иска да се пробва в Локо София. Някой знае ли как може да отиде на проби в Локо София, а от там всичко зависи от него. Благодаря предварително.....
Re: Важно!!!! Който може да помогне.....
Айде някой ако има ифнормация да ми напише...
Предполагам отива на някоя от тренировките и се моли да го пробват...
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
portokal написа:Предполагам отива на някоя от тренировките и се моли да го пробват...
Ха дали ще стане. То и това е вариант, ама дали има по-добър?
По-добрия е господин Гигов да влезне във форума да прочете и да дойде да го покани на проба.
.Кви са тия простотии,ми те скаутите си обикалят из формациите и ако има невероятен талант няма да убегне.

hetfield написа:По-добрия е господин Гигов да влезне във форума да прочете и да дойде да го покани на проба..Кви са тия простотии,ми те скаутите си обикалят из формациите и ако има невероятен талант няма да убегне.
Какви скаути какви 5 лева. Всичко е с мениджърски връзки. Просто момчето е адски талантливо и има качества да играе в отбора на Локо София( пък и желанието му е да е играе там). И с тези скаутиии...... аман от таланти които са открили. Затова питам каква е възможността да отиде на проби и ако го харесат ще играе ако не здраве да е.
Ами казаха ти,нека отиде и да помоли да покаже какво може.Другия вариант е връзки рушвети и така.Е има и трети,но той е късмета и не бива да се залага на него в случая.Иначе успех
От кой град е тоя уникален талант ... И аз имам приятел, който е уникален талант , вкарваше по 4-5 гола на мач и в момента играе в Славия. Той е единствения човек , който успя да излезе от тая дупка на футбола(друг мой приятел стигна и до националния на неговия набор преди години , но до там).Мисля , че човек, ако наистина има талант няма как да не бъде забелязан.
Виж сега,сериозно.Заведете го,ако се наложи платете за да го пуснат 1 месец да потренира с тях и ако видят хляб в него ще си го дръпнат,е може и да ви рекитират и да му сасипят таланта,но няма начин в нашата страна е така.
nikopp1 написа:Абе момчета, познавам едно момче, което е уникален футболен талант и иска да се пробва в Локо София. Някой знае ли как може да отиде на проби в Локо София, а от там всичко зависи от него. Благодаря предварително.....
Задължително ли е да е в Локо Сф.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
Върни се в “Футбол - България”