Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mitaca
Контакти:

Re: Мач на Левски записан под №1 в историята на УЕФА

Мнениеот mitaca » 21 май 2009 16:05

защо написа:Митака, с Байерн имаше и реванш - 4:1 за тях, така,както си го написал някой ще си помисли, че и тях сме ги отстранили. А за гордостта - не съм чул някой левскар да се хвали с мача с Барселона, както и аз не се похвалих с този мач с Байерн, или че Ливърпул ни биха 7:1 предната година - написах само, че тогава сме отстранили Нотингам.

Не става въпрос за гордост (въпреки, че ЦСКА може да се гордеят с това 4:3, Левски разбира се не с 0:5), а за възходите и паденията ;). Мача с Беверен не е падение, въпреки загубата, докато "победата" над Кула си е падение. Веднага показвам и падението на Левски: това е Тампере (с голема кошница тръгнахме тогаз), падение е и до някъде мача с Жилина (след добър резултат там тука бяхме като мишоци), но не и с БАТЕ.

levskarko

Мнениеот levskarko » 21 май 2009 16:20

Призовавам всички Левскари да не се занимават с най нещастните фенове през последните 20 години, не им обръщайте внимание на тези комплексирани невиждали успехи хора. Нека си говорят по междуси и да си се забавляват, нека си говорят за неща който 90 процента от тях не са виждали дори и на запис. Има един отбор в българия който доведе трите шампиона на най добрите футболни нации в европа!!! Това е Левски София. Само Левски пичове и повече не се занимавайте с хора който плямпат 20 години едно и също , аз на такива им казвам НЕВМЕНЯЕМИ!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 21 май 2009 16:22

Аз лично не мися, че ЦСКА имат по малки резили в Европа... Не виждам защо се коментира още тази тема. Имали сме срамни моменти, имали сме и славни.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

СинЕкстремист
Контакти:

Re: НИКИ МИХАЙЛОВ ПРЕД ЗАВРЪЩАНЕ В ЛЕВСКИ

Мнениеот СинЕкстремист » 21 май 2009 16:23

zippy написа:Абсолютно съм съгласен, такива заглавия са присъщи за sportal, но за жалост започват да се прокрадват от време на време и в гонг!

А защо си мислиш, че гонг.бг някога изобщо са били оазис на качествената журналистика? Това е спортна информационна страница и като такава е съвсем нормално да се посещава и от деца, нещо което е напълно ясно на редакторите тук. Това обаче не ги спира да правят рубрика като "гол корнер", а също така на резултатите от мачовете в Б групите да поставят за фон снимки на голи жени. Не мисля, че е признак на висок интелект и морал това да мътиш мозъците на 8-9-10 годишни деца със секс, много преди в тях по естествен път да узрее физическия и психически интерес към ебането, като по този начин изкуствено го издърпваш с няколко години напред, което не е кой знае колко добро за бъдещото развитие като личности на тези деца. Има си специализирани страници за тия работи в мрежата и на който му се гледа ще отиде сам, без някой да го подтиква. Това обаче намирисва на чиста пропаганда. И пак казвам, тук сато спортна страница влизат деца, ако беше например политическа е ясно, че сред аудиторията и почти няма да има такива и при този случай, щом им харесва на редакторите нека да слагат каквито си искат снимки. Иначе Томислав много обича да морализаторства на моменти, но май не му приляга!
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
collector

Мнениеот collector » 21 май 2009 16:29

durex написа:
ivailon1 написа:За пореден път левски доказа кой е ;евробоеца ;(евроидиота)на България и прослави нашата родина в цяла европа сега вече никой не се пита защо като се заговори за български фудбол всички се сещат за левски а не за за някакви измислени фудболисти играли в ЦСКА(стоичков,бербатови т.н и т.н.)да ви е честито

Първо "Фудбол" се пише футбол,и второ Левски е имал много повече успехи в Европа от колкото Цска, така че сами си правете изводите кой е издънката на България.

Ти може би си най-глупавия човек в България!!!2 полуфинала на КЕШ , победи над Ливърпул ,Нотингам ,Байерн ,Аякс ,Ювентус малко успехи ли са бе?Аре кажи какво правите вие???БАТЕ,Жилина,Тампере,Олимпия какво повече искаш?Ето и тези белгиици и те са се подиграли с нас.Еми така е ,като купуваш мачове в България после като излезеш в Европа и не ти е мястото там става тежко.Айде нямам търпение да ви гледам и тази година за УЕФА или Европейската лига кой ще бъде следващия късметлия който ще се изправи срещу вас!

levskarko

Мнениеот levskarko » 21 май 2009 16:33

Ти видял ли си го бе пич? Видяли всичко това което изреди? Нали знаеш че тези отбори тогава не са били това което са сега? знаешли това? И непитай повече казах шампионска лига- никой друг български отбор не е постигал това- довиждане.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 май 2009 16:36

collector ти ли говориш за купени мачове.То се видя серщу Левски и Черно море кой копува мачове,и стига си ми изреждал победи на които даже не си бил замислян да се раждаш когато това е ставало.

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 21 май 2009 16:36

levskarko написа:Призовавам всички Левскари да не се занимават с най нещастните фенове през последните 20 години, не им обръщайте внимание на тези комплексирани невиждали успехи хора. Нека си говорят по междуси и да си се забавляват, нека си говорят за неща който 90 процента от тях не са виждали дори и на запис. Има един отбор в българия който доведе трите шампиона на най добрите футболни нации в европа!!! Това е Левски София. Само Левски пичове и повече не се занимавайте с хора който плямпат 20 години едно и също , аз на такива им казвам НЕВМЕНЯЕМИ!!!

Всеки има възходи и падения незнам ти с какво толкова се гордееш но палачинката се обръща аз паък не познавам левскар който да е казал да ние сме слаби за дадена ситуция така че колкото едните са невменяеми толкова и другите

levskarko

Мнениеот levskarko » 21 май 2009 16:38

Я си прочети това което написа и ми кажи разбирашлиси го сам?

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 21 май 2009 16:39

levskarko написа:Ти видял ли си го бе пич? Видяли всичко това което изреди? Нали знаеш че тези отбори тогава не са били това което са сега? знаешли това? И непитай повече казах шампионска лига- никой друг български отбор не е постигал това- довиждане.

И като бяхте кво стана нещо променили се най слабия участник и с каво го запомни тва участие, не те разбирам

Върни се в “Архив”