Ботев (Пд) е най-посещаваният отбор в България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Ботев (Пд) е най-посещаваният отбор в България!

Мнениеот bnborisov » 17 юни 2011 16:47

Ботев имат само победи в третия ешалон,нормално е да си пълнят стадиона.И ЦСКА и Левски при положителна серия в първенството си пълнят стадиона до 5000-6000.Нека дойдат трудните времена и тогава,ако си пълните стадиона,аз ще ви призная

тва е баси и тъпото мнение

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Re: Шамар за "Левски" и ЦСКА!!!

Мнениеот Месершмит » 17 юни 2011 17:18

канарче написа:който сигурно ходи на мач на "любимия" отбор веднъж годишно - на някой от мачовете в ЕКТ, а на останалите "бичи ракия с краставици" и "подкрепя" отбора :roll:

Ей тва е най-точното определение, за средно статистическия привърженик на софийски отбор. ;)
"бичи ракия с краставици" и "подкрепя" отбора" :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 17 юни 2011 18:38

Феновете на всички другуи отбори,как не ви е срам да се обаждате?Отбор от в група е най -посещавания в България !Замислете се!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 17 юни 2011 18:40

Yanev написа:Ботев имат само победи в третия ешалон,нормално е да си пълнят стадиона.И ЦСКА и Левски при положителна серия в първенството си пълнят стадиона до 5000-6000.Нека дойдат трудните времена и тогава,ако си пълните стадиона,аз ще ви призная

Абе ,професоре ,интересно ми е ако един ден Левски и ЦСКА заиграят в трета дивизия ,колко ли народ ще има на стадиона . Мисли малко с тази глава !

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 17 юни 2011 19:28

Ботев имат само победи в третия ешалон,нормално е да си пълнят стадиона.И ЦСКА и Левски при положителна серия в първенството си пълнят стадиона до 5000-6000.Нека дойдат трудните времена и тогава,ако си пълните стадиона,аз ще ви призная

Е честно по тъпашко мнение не бях срещал. Пич надявам се да си малък, за да не осъзнаваш каква глупост написа. И всъщност ако мислиш така, това показва, че си от онези футболни "гледачи" които нищичко не разбират от играта..... всъщност къв е смисъла да коментираш нещо което не разбираш ?!?!
ИзображениеИзображение

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 17 юни 2011 20:12

Когато му дойде времето и почнем да посрещаме гости от София, които за по икономично са качили и съдиите в автобуса си, когато краката им се разтреперят още в Пазарджик и ги изпратим по живо по здраво с една торба голове ще бъде весело в цяла България!!!
Оставете ги! Те са смешни! Търсят под вола теле! Не виждат, че и два пъти по малко да е публиката на Ботев, пак е страхотен удар за софийските отбори!!!!-Грандове!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 17 юни 2011 21:25

Че ние даже като трябваше организирано да не влизаме и правихме своя антирекорд по посещаемост на домакински мач за всички времена, имаше сигурно 200 човека, които пак влезнаха въпреки всички упреци. Казвам своя антирекорд, защото при някои това е ежедневие.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 17 юни 2011 22:35

Горд съм, че съм ботевист! Горд съм, че съм пловдивчанин! Горд съм, че ходя на стадиона, за да гледам футбол и да подкрепям любимия си отбор. Това е футболната култура на Пловдив! Това е любовта на хората, към големия Ботев Пд!
А на всички останали фенове, почувствали се засегнати от статистиката ще кажа: Обичайте отбора си, не мразете противника! Подкрепяйте го на стадиона, не от дивана пред телевизора! Пейте за победата, но не от терасата. Върнете се по стадионите, за да осъзнаете какво сте изгубили през годините. Тогава ще разберете, че тази статистика е нищо! За никой, бил на стадиона, не е важно колко хора е имало! Важно е само онова блаженно задоволство, да "метнеш" шалчето и да си с отбора!
Цифрите са суха материя за статистици с големи очила и плешиво теме! Вие от тях ли сте?

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 17 юни 2011 22:46

Pupper_ написа:Горд съм, че съм ботевист! Горд съм, че съм пловдивчанин! Горд съм, че ходя на стадиона, за да гледам футбол и да подкрепям любимия си отбор. Това е футболната култура на Пловдив! Това е любовта на хората, към големия Ботев Пд!
А на всички останали фенове, почувствали се засегнати от статистиката ще кажа: Обичайте отбора си, не мразете противника! Подкрепяйте го на стадиона, не от дивана пред телевизора! Пейте за победата, но не от терасата. Върнете се по стадионите, за да осъзнаете какво сте изгубили през годините. Тогава ще разберете, че тази статистика е нищо! За никой, бил на стадиона, не е важно колко хора е имало! Важно е само онова блаженно задоволство, да "метнеш" шалчето и да си с отбора!
Цифрите са суха материя за статистици с големи очила и плешиво теме! Вие от тях ли сте?

+1

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 18 юни 2011 01:15

daniel875 написа:
ehh написа:Нека се правят сравнения, но моля ви, давайте точната цифра от продадените билети, а не да се закръгля на ангро.
А примерът на колега с Наполи, когато бяха в Сериа C, беше доста на място ;)

На всичкото отгоре те играха там дори две години, защото първата не успяха да влязат, което дори означава, че май се обърках с една година - сезонът е 2004 - 2005. Две години Наполи игра в третото ниво на италианския футбол пред пълен стадион. И ако това не е вярност към клуба, здраве му кажи. Друг е въпросът, че са отборът на Камората, но това са подробности. Навремето неаполитанци бяха страшен отбор не само в Италия, но и в Европа.
Случаят Фиорентина също заслужава известно внимание, но там имаше много игри под масата, измами, за две години прескочиха три нива, така че там не е съвсем същото.

Примерът с Наполи е добър, както и този с Фиорентина, но не противоречи на статията. А в нея пише, - нито една друга страна по земното кълбо, където отбор от трета дивизия да е най-гледан в родината си.

Наполи и Фиорентина наистина са играли пред пълни стадиони, но не са имали повече публика, отколкото Милан, Рома и Ювентус. Така че написаното в статията си остава самата истина!
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Върни се в “Ботев”