Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Мач на Левски записан под №1 в историята на УЕФА

Мнениеот peho » 21 май 2009 15:04

ministur написа:ами да речем така че Левски са Евроидиоти,а ЦСКА са Еврокибици.....само мин година бяха Евронаблюдатели!Факт е че феновете на Левски успяха първи в БГ да чуят химна на ШЛ НА ЖИВО,докато за ЦСКА не се знае кога и дали изобщо ще имат този шанс.Още повече когато сравняваме два отбора е редно да се гледат преките двубои......там Левски доминира така че всичко друго е заяждане!

И аз бях там и аз го чух.Химна.Обаче аз им пожелавам на феновете на ЦСКА и те да го чуят някога.Тогава ще разберат!!! :)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 21 май 2009 15:04

peho написа:Кое не разбра от цялата работа която написах? че Цска е издънката на Бг.?

"Левски е имал много повече успехи в Европа от колкото Цска"
Ето това. :?:[/q
колко победи като гост в евротурнирите имат левски и над кои отбори ЦСКА е отстранил най много настоящи еврошампиона след Реал Мадрид

koi4i

Мнениеот koi4i » 21 май 2009 15:04

Чорбета за пореден път доказвате колко сте жалки.Като не ви е останала радост в живота от любимия ви тим се занимавате с ЛЕВСКИ.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 21 май 2009 15:05

А вие като сте играли 2-3 пъти в УЕФА, кой е ЕВРОИДИОТ - ЦСКА, където нямат нищо постигнато 15-20 години, а Левски само преди 4 години написа нова история. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 май 2009 15:06

icanmecan написа:
peho написа:Кое не разбра от цялата работа която написах? че Цска е издънката на Бг.?

"Левски е имал много повече успехи в Европа от колкото Цска"
Ето това. :?:[/q
колко победи като гост в евротурнирите имат левски и над кои отбори ЦСКА е отстранил най много настоящи еврошампиона след Реал Мадрид

и кои са тези еврошампиона които Цска е одстранявал че ми е много интересено?

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 21 май 2009 15:07

Red_Forever написа:Мач на Левски записан под №1 в историята на УЕФА

21 май 2009 | 14:00

Официалният сайт на УЕФА публикува най-интересните моменти в 38-годишната история на турнира за купата на УЕФА - от "А" до "Я". Както е известно, снощи бе последният финал в надпреварата, а от новия сезон турнирът ще бъде заменен от новия формат "Лига Европа". Под буквата "А" е записано "Антверпското чудо", в което пряко е замесен българският Левски.

Ето какво пише в сайта на УЕФА за мача:

"Стадион Дюрне стана свидетел на един от най-драматичните обрати в историята на европейския футбол. ФК Антверпен губеше с 1:3 срещу Левски София, но обърна резултата до 4:3 за пет минути на 26 септември 1989 година.
А да споменем за МТК - най - слабият участник в УЕФА, отстранил ЦСКА. :) ;)

Първият мач в България завърши 0:0, а на реванша белгийският отбор губеше с 1:3 у дома пет минути преди края, когато Нико Клаесен направи 2:3. След две минути той отново вкара, а гол на Рафаел Куаранта в 89-а минута оформи изумителния обрат". :lol: :lol: :lol:
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 21 май 2009 15:07

durex написа:Ми така си е говоря значими победи срещу сериозни противници.Кажи ми освен Ливърпул и Байерн Мюнхен кой друг известен са били

Имат 3 полуфинала-факт.Не бива да се омаловажават.Г.А.(пиша му само инициалите защото не искам да го рекламирам този болен мозък) каза за четвъртфинала на Левски цитирам "едно симпатично успехче".Криво ми стана като го чух, та за това ти го пиша сега това.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Re: Супер-стадиони в България?

Мнениеот Keanu^Reeves » 21 май 2009 15:07

ДА, напълно си Прав с тези 4 Стадиона, които ще построим - първия стадион най-рано се очаква във Варна догодина, а след това и супер-модерния стадион в Бургас, плюс стадиона в Пловдив, и нашият стадион тука на Раковски можем да кандидатстваме за Европейско първенство! Но кандидатурата ни няма да бъде с Гърция!
България и Румъния ще са Домакини на ЕВРО'2020!

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 21 май 2009 15:08

Ето ви днешно инфо по въпроса:

Левски финишира пред ЦСКА във вечната ранглиста за Купата на УЕФА, съобщава в днешният си брой вестник ****. Последният финал в турнира се игра снощи в Истанбул, а завесата спуснаха “Шахтьор” и “Вердер”. От това лято тръгва новата надпревара Лига “Европа”.

“Сините” бият вечния съперник с 5 точки и завършват на 49-а позиция. ЦСКА е 56-и с 69 т. И двата родни гранда са записали по 17 рейда из втория по сила турнир на континента.

Балансът на “Левски” е 28 победи, 18 ремита и 30 поражения, докато ЦСКА се гордее с положителен актив - 24-21-23. Но “сините” могат да погледнат само 2 места над своето име в листата и да видят не кой да е, а великия “Реал” (Мадрид)!

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 21 май 2009 15:11

[quote="durex"]Ми така си е говоря значими победи срещу сериозни противници.Кажи ми освен Ливърпул и Байерн Мюнхен кой друг известен са били[/quМ
Много си малък братле футбола за теб почва от 10 години на сам май ЦСКА има половителен баланс в европа дори Славия са играли полуфинал тъй че по не за европа не говорете всеки клуб има висини и спадове тва е нормално.Формата е времена класата е вечна САМО ЦСКА ЦСКА НЕ СЕ КОМЕНТИРА ЦСКА СЕ ОБИЧА

Върни се в “Архив”