NEFTOCHIMIK 1962 написа:Joro_Barca написа:Оха как искам още 1 кръг Светкавица - ЛЕВСКИ
Ми те ши ва бият ве,ти кво си мислиш....
Преведи на български?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Joro_Barca написа:Оха как искам още 1 кръг Светкавица - ЛЕВСКИ
Ми те ши ва бият ве,ти кво си мислиш....
Бръснара написа:2 турски отбор в А-група след Лудогорец.Преди време бях по този край и българска реч не чух.....Ако не друго поне агитките,които ще минем оттам малко ще почнем да българизираме тази изначална част от родината.
RUSE написа:Бръснара написа:2 турски отбор в А-група след Лудогорец.Преди време бях по този край и българска реч не чух.....Ако не друго поне агитките,които ще минем оттам малко ще почнем да българизираме тази изначална част от родината.
Стига глупости! В Светкавица няма нито един турчин, всички са българи. А и да имаше, какво от това. Това са много примитивни разсъждения...
Петко Матеев:
Различават ли вино от боза
Инженерът ходел до Каварна само с пушка за пъдпъдъци
В Каварна не различават виното от бозата, отсече шефът на Светкавица инж. Петко Матеев. Той въобще не се трогна от заплахите на Цонко Цонев, че край морето спират да купуват алкохол от винпрома в Търговище.
- Той наистина си мисли, че е кмет на Ню Йорк, и зарежда целия град. Каварна са 12 къщи, квартал на село Крапец - отсече президентът на Светкавица. - Аз ходя там само с пушка за пъдпъдъци. Хич не ме е страх, един глиган ли няма да прасна - измайтапи се Матеев.
Той не приема критики на виното му от юрист и неуспял футболист.
- На единия съвети за правото не му давам. Например какво гласи член 232. За особено големи размери ли, за друго ли. Нито за рокендрол говоря! За другия съм казал отдавна. Обиколи 10 града и игра по 15 минути заради името на баща си. Той няма физиономия, просто е синът на Вуцов. Като беше в Плевен, се опита да направи бай Мико Йотов социално слаб. Добре, че се отърва бай Мико, симпатичен човек е. И аз играех футбол, но в един момент се замислих дали силата ми ще бъде в краката или в главата. Реших и записах висше. Синът на Вуцов какво е завършил - патладжаненото училище в Каспичан!
Шефът на Светкавица се изсмя на твърденията, че съдиите си тръгвали от Търговище с по един ТИР вино.
- Аз да не играя в турнира за Купата на УЕФА. Чудно ми е как изведнъж ги ядосах. Просто написах жалба срещу съдията Дончев на мача ни в Каварна. Чак Вальо Михов се засегна. Гузни негонени бягат - допълни шефът на винпрома.
Накрая той не пропусна да изреди успехите на вината от Търговище.
- Само за тази и миналата година взехме 3 сребърни медала, но не от конкурс в квартала на Крапец, а от изложенията в Бордо и в Париж. Имам 7 златни и 9 сребърни отличия от винариите у нас. След две поредни първи места тази сме втори след Поморие. Но за дегустационна култура няма да говоря с хора, които не различават вино от боза. Далеч от нивото ми са - каза инж. Матеев.
Господин Матеев, да ви попитам за очакванията. Най-вероятно ще има бараж между вашия отбор и Етър в петък.
- Ами първо да ни пуснат един документ. Те само се обаждат, казват сряда, след това не знам какво си. Всичко се работи по документи. Не може да имаме среща, пък да нямаме документ! Къде отиваме ние? На сбор в Горубляне ли?
Още не са ви пратили документи ли?
- Трябва да се пусне официално имейл, факс, подпечатано от еди кой си президент. Само приказват, то не може така.
Футболистите готови ли са такъв двубой? Говореше се, че сте ги събирали от плажовете и к.р?
- Еми ето сега ги гледам, тренират и бягат като шантави. Като ги пуснеш в почивка какво да правят? Ще отидат на плаж, така е. Те са млади хора. Какво да ги накарам да копаят лозе ли? Не става!
Светкавица чувства ли се готов като отбор за „А” група?
- Като ги гледам сега, много добре са подготвени, имат голямо желание да играят, спокойни са, няма напрежение. Няма какво да губят, защото не им е поставяна цел на всяка цена- умирате и влизате. Спокойно, каквото стане.
Към момента има ли състезатели, които да напускат отбора?
- Аз съм ги освободил вече. Само един футболист. Той пожела да играе в Ботев Враца. Никого не съм спирал, който е пожелал да играе в Барселона, в Манчестър, всичките ги пускам.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта