Champions League (2011-2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

finnan
Контакти:

Re: Champions League (2011-2012)

Мнениеот finnan » 15 юни 2011 20:15

[center]Изображение[/center]

[center]Първият жребии в Европейските клубни турнири за сезон 2011/12 ще бъде хвърлен на 20 юни понеделник .Първите двойки във втория квалификационен кръг от Шампионската Лига и първите два квалификационни кръга за Лига Европа който ще се проведат в централата на УЕФА в Нион с начелен час 12.00
Жребият ще бъде теглен от Джани Инфантино и Джорджо Маркети.
[/center]

milka

Мнениеот milka » 15 юни 2011 20:34

First qualifying round

F91 Dudelange-Изображение Luxembourg

Изображение

FC Santa Coloma- Изображение Andorra

Изображение

SP Tre Fiori -Изображение San Marino
Изображение

Valletta FC-ИзображениеMalta
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 юни 2011 18:06

[center]Моуриньо се изправя пред УЕФА на 29 юли[/center]

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо, който има да изтърпява наказание от още четири мача в Европейските клубни турнири, ще се яви на изслушване в централата на УЕФА в Нион на 29 юли, съобщи АПА. На 6 май португалецът беше лишен от правото да ръководи отбора си от резервната скамейка за пет срещи и беше глобен с 50 хиляди евро заради неприлични жестове и изказвания след първия полуфинал на Шампионската лига срещу Барселона на "Сантиаго Бернабеу" на 27 април. Моуриньо, който веднага обжалва, вече изтърпя един мач от санкцията.

http://sportni.sportal.bg/news/Mourinyo ... .3727.html

Toва изслушване е свързано със обжалването или нещо друго?

Ще се учудя ако УЕФА намали наказанието на Жозе! Все пак това не му е първото подобно наказание и при него е рецедив! Крайно време е португалеца да се научи да си държа устата затворена, освен ако не разполага с неоспорими доказателства за това, което казва!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 юни 2011 19:09

Мегън,защо смяташ,че това не му е първото подобно наказание на Моуриньо. Аз доколкото си спомням, досега никога не е наказван за подобно нещо. Да не говорим,че за първи път в историята на УЕФА, се наказва треньор с пет мача за коментиране на съдийство. Венгер също коментираше няколко дни Бусака след мача с Барселона и картона на РВП, но доколкото си спомням, дори не беше глобен.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 17 юни 2011 19:28

Венгер беше глобен 10 000 евро и наказан за един мач, Насри също получи един мач наказание от УЕФА.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 юни 2011 19:57

Madridist написа:Мегън,защо смяташ,че това не му е първото подобно наказание на Моуриньо. Аз доколкото си спомням, досега никога не е наказван за подобно нещо. Да не говорим,че за първи път в историята на УЕФА, се наказва треньор с пет мача за коментиране на съдийство. Венгер също коментираше няколко дни Бусака след мача с Барселона и картона на РВП, но доколкото си спомням, дори не беше глобен.

Жозе е бил многократно наказван, най-често с глоби още, когато водеше Челси! За какво точно има ли значение?! Единият път е казал едно, другият път други, трети път е направил нещо, но просто той е многократно наказван за различни причини и в един момент, когато пак сгафиш, без значение за какво... наказанието ти става много по-тежко!

Същото е и в съда при дела срещу криминални деяния. Ако едно лице е с чисто съдебно минало и го съдят примерно за кражба ще получи едно наказание, но ако същото лице преди това е осъждано няколко пъти за дребни престъпления за същата кражба ще получи доста по-тежко наказание.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 юни 2011 20:12

Awesome написа:Венгер беше глобен 10 000 евро и наказан за един мач, Насри също получи един мач наказание от УЕФА.

Благодаря за корекцията, признавам си,че това не го знаех. Все пак, за мен, наказанието на Моуриньо за пет мача е абсурдно по ред причини. Първо, веднага след като излезна решение за наказанието, Реал Мадрид официално поиска аргументация, по кои точно членове от правилнка е формирано това наказание. Конкретен и точен отговор от УЕФА така и не беше получен. Да не говорим, че за идентични провинения като на Моуриньо , и дори за доста по-сериозни неща (примерно физическа саморазправа) , съответните бяха санционирани много по-малко или дори въобще не беше разглеждано конкретното провинение.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 юни 2011 20:18

Madridist написа:
Awesome написа:Венгер беше глобен 10 000 евро и наказан за един мач, Насри също получи един мач наказание от УЕФА.

Благодаря за корекцията, признавам си,че това не го знаех. Все пак, за мен, наказанието на Моуриньо за пет мача е абсурдно по ред причини. Първо, веднага след като излезна решение за наказанието, Реал Мадрид официално поиска аргументация, по кои точно членове от правилнка е формирано това наказание. Конкретен и точен отговор от УЕФА така и не беше получен. Да не говорим, че за идентични провинения като на Моуриньо , и дори за доста по-сериозни неща (примерно физическа саморазправа) , съответните бяха санционирани много по-малко или дори въобще не беше разглеждано конкретното провинение.

Вики, Реал може и да искат аргументация, но УЕФА не са длъжни да я дават! Обикновенно, когато липсва аргументация това е повод за обжалване на решението пред по-горна инстанция! ;) В съдебната практика също това е доста честа причина за обжалвания, но как си представяш да идеш и да кажеш на съда... "я тук ми дайде отчет защо така сте решили" - това просто няма да стане, най-много да те глобят за обида на съда! И тази глоба вече няма да подлежи на обжалване! ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 юни 2011 20:25

megan fox написа:
Вики, Реал може и да искат аргументация, но УЕФА не са длъжни да я дават! Обикновенно, когато липсва аргументация това е повод за обжалване на решението пред по-горна инстанция! ;) В съдебната практика също това е доста честа причина за обжалвания, но как си представяш да идеш и да каже на съда... "я тук ми дайде отчет защо така сте решили" - това просто няма да стане, най-много да те глобят за обида на съда!

Мегън съгласен съм с теб, просто за мен, това наказание не беше справедливо. Не отричам вината на Моуриньо,напротив,ако видиш темата за мача, написах,че той не е прав да напада Гуардиола,който не носи никаква вина за съдийските грешки, УЕФА, Платини и т.н. Просто смятам, че трябваше да бъде наказан както Венгер за една или две срещи, но пет мача е абсурдно. Както и да е, все пак, подчертавам, че за мен въпросът е по-скоро принципен,но на практика няма чак толкова голяма тежест. Не мисля,че ако Моуриньо не е на скамейката на мачовете на Реал Мадрид през груповата фаза, ще окаже някакво голямо влияние. 8-)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 юни 2011 20:36

Madridist написа:
megan fox написа:
Вики, Реал може и да искат аргументация, но УЕФА не са длъжни да я дават! Обикновенно, когато липсва аргументация това е повод за обжалване на решението пред по-горна инстанция! ;) В съдебната практика също това е доста честа причина за обжалвания, но как си представяш да идеш и да каже на съда... "я тук ми дайде отчет защо така сте решили" - това просто няма да стане, най-много да те глобят за обида на съда!

Мегън съгласен съм с теб, просто за мен, това наказание не беше справедливо. Не отричам вината на Моуриньо,напротив,ако видиш темата за мача, написах,че той не е прав да напада Гуардиола,който не носи никаква вина за съдийските грешки, УЕФА, Платини и т.н. Просто смятам, че трябваше да бъде наказан както Венгер за една или две срещи, но пет мача е абсурдно. Както и да е, все пак, подчертавам, че за мен въпросът е по-скоро принципен,но на практика няма чак толкова голяма тежест. Не мисля,че ако Моуриньо не е на скамейката на мачовете на Реал Мадрид през груповата фаза, ще окаже някакво голямо влияние. 8-)

Разбира се, че няма да окаже..., а колкото до това, което казваш, че Жозе не заслуажвал чак 5 мача накзание... казах ти - натрупването на наказания за различни провинения води до по-тежки санкции при бъдещи провинения, независимо какви. Това е малко като при жълтите картони! Както знаеш за всеки жълт картон се налага някаква парична глоба, но всеки пети жълт картон води до пропускане на един мач, освен паричната глоба, после при евентуален девети жълт картон отново се пропуска един мач, но прави ли ти впечатление, че първият път се чака 5 жълти картони, а вторият път само 4... ;)

Върни се в “Архив”