Аспарух Никодимов : „Срещу ЦСКА се води мръсна кампания"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rembrant
Контакти:

Re: Аспарух Никодимов : „Срещу ЦСКА се води мръсна кампания"

Мнениеот rembrant » 21 май 2009 13:29

Yoda написа:
dakota написа:Г-н никодимов какво пречеше на шефовете на цска да отвърнат на батков някй щеше да ги смъмри ако се бяха опряли на адвоката,а вие г-н НИКОДИМОВ познавате ли ги въобще тези шефове обикновения привърженик НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.ЗА другото сте прав цска няма играчи ,не че в моя любим отбор има ,но това е друга тема.

ЕТО КОЙ ИМ Е ПРЕЧЕЛ !!!!
В главите им е била само далаверата с Цска, да изкарат некой лев отгоре. НЯМА ЧЕРВЕНА ЛЮБОВ, НЯМА ЧЕРВЕНА ИДЕЯ, ПРОСТО БИЗНЕС !

Ливанец отказа половин ЦСКА

Снимка: Георги Димитров/sportni.bg 21.05.2009
SPORTNI.bg

ЦСКА се размина с възможността да получи солидна финансова инжекция, пише "Тема Спорт". Новите собственици на клуба от "Титан" имали предварителен договор за продажбата на почти половината от акциите на отбора с ливански бизнесмен.

Арабинът бил крупен инвеститор, който проявил интерес към "червените" още с встъпването във владение на Димитър Борисов и Иво Иванов. За да декларира моменталната си готовност за влагане на средства, въпросният баровец дори подписал контракт с новото ръководство на ЦСКА.

Вчера обаче ливанецът оттеглил намеренията си, без да споменава конкретна причина за взетото от него решение. Възможно е арабинът да е бил разочарован от последните резултати на "червените" в първенството, които доведоха до почти сигурна загуба на титлата.

Така собствениците на шампионите се лишиха от солидна помощ. Месечната издръжка на клуба в момента струва внушителните 800 хиляди лева. Сумата включва стопанисването на три спортни бази - "Българска армия", "Червено знаме" и Панчарево, и поддържането на ДЮШ и представителния отбор на ЦСКА.

гледаи си вашата далавера с баи доган че като го ритнеме незнам в кои скут ще седнете
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 21 май 2009 13:31

Old_death написа:
Old_death написа:

Кой,по дяволите беше Никодимов?

Аспарух Никодимов е бивш играч и треньор на ЦСКА.Бих казал и най-успелия треньор в историята на футбола ни.

Образовай се малко за каква светиня говориш.Основната му грешка бе,че не е играл за отбора от Герена.Щяхте да го богословите!!!

Я пак?
За мен е никой.

Не съм очуден.Ти си поредното доказателство,че левскар е диагноза!Преди да плюеш се запознай с обекта,защото рискуваш гледайки нагоре да се залееш със злъчта си!Когато някой геренец постигне успехите на Паро като треньор,тогава можеш да ми се обадиш по водомера,дотогава марш в обора и престани да пишеш глупости за хора,на които си израсъл до кръста и е по добре да им направиш по една свирка!Пратил съм линк с постиженията на Паро като треньор.Прати ми и ти един с накой по успял треньор на Левски и ми затвори устата!

Мале човек какво е това?Ти верно ли си на 50 години?Нямам думи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 21 май 2009 13:33

Old_death написа:Абсолютно го подкрепям!!!

Аре обясни ми това сега?!Преди малко ги пращаше в национала, сега ги плюеш.Не мога да те разбера!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 21 май 2009 13:34

пелинат написа:Аспарух Никодимов : „Срещу ЦСКА се води мръсна кампания"
Давид Силва е играч за махалата, по-слаба двойка защитници от Котев и Иванов отдавна не съм виждал, казва легендарният треньор.

За това говоря.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 21 май 2009 13:42

ZYKLON написа:Кой,по дяволите беше Никодимов?

Един,който тичаше по Гунди и го щипеше на корнерите да не може да скача! :lol: :lol: :lol:
Като треньор на ЦСКА ги водеше по време на международните успехи миналия век! ;)

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 21 май 2009 13:44

kalo написа:
ZYKLON написа:Кой,по дяволите беше Никодимов?

Един,който тичаше по Гунди и го щипеше на корнерите да не може да скача! :lol: :lol: :lol:
Като треньор на ЦСКА ги водеше по време на международните успехи миналия век! ;)

Да не си връщал топките на мачовете?
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 21 май 2009 14:28

Old_death написа:

Не съм очуден.Ти си поредното доказателство,че левскар е диагноза!Преди да плюеш се запознай с обекта,защото рискуваш гледайки нагоре да се залееш със злъчта си!Когато някой геренец постигне успехите на Паро като треньор,тогава можеш да ми се обадиш по водомера,дотогава марш в обора и престани да пишеш глупости за хора,на които си израсъл до кръста и е по добре да им направиш по една свирка!Пратил съм линк с постиженията на Паро като треньор.Прати ми и ти един с накой по успял треньор на Левски и ми затвори устата!

Кого пък съм оплюл?

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 21 май 2009 20:33

пелинат написа:„......Иван Иванов е много бавен и тромав и всеки мач прави поне по една твърде сериозна грешка, която е предпоставка за голова опасност....

Дяволски е прав бате Паро тука...Това отдавна е и мое мнение.

Това при Иван го наблюдавам още от преди да отиде в Локо Плд като преотстъпен...
Така и не го е изчистил още този проблем...

Играе играе стабилно по време на мача и изведнъж, хоп - сгафи уникално, добре че не му наказваха единствената грешка на мач винаги на 100%...
Иначе е най-добрия млад защитник у нас - просто има да работи още за да е на ниво и в най-напечените мачове....

А за успехите на бате Паро е излишно да говорим - всеки що годе футболно грамотен запалянко знае кой е той и какво е постигнал във футбола... :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

gonzobastunvsamsun

Мнениеот gonzobastunvsamsun » 21 май 2009 21:40

еххх Паро Паро,още си спомням мача със Шахтар :cry: иначе много е прав човека!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 май 2009 09:56

Old_death написа:

Old_death написа:

Кой,по дяволите беше Никодимов?

Аспарух Никодимов е бивш играч и треньор на ЦСКА.Бих казал и най-успелия треньор в историята на футбола ни.

Образовай се малко за каква светиня говориш.Основната му грешка бе,че не е играл за отбора от Герена.Щяхте да го богословите!!!

Я пак?
За мен е никой.

Мале човек какво е това?Ти верно ли си на 50 години?Нямам думи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не можах да разбера забележката ти!Ние,50-годишните трябва да търпиме глупостите ви ли?Наистина нямам думи!Плюете,а когато човек поиска да докажете думите си,се възмущавате от възрастта му :!: :!: :!: Тук един неграмотен субект се изказва неподготвен за най-успялия бг.треньор.Доказвам му че не е прав и му предлагам да докаже твърдението си.В отговор получавам глупави възклицания и гневно мучене!Ето това е начин на водене на диалог!Нямам думи ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”