Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Botev1912PlovdivFan
- Контакти:
Re: До Гонг
Приятелю ПОРТОКАЛ , само след 2 кръга ще научиш дали това е истина :D като дойдат тук, ако ни опукат здравата значи е лъжа... ако ги бием може и да има нещо вярно 

БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
Да и ти си прав след 2 kръга ще разберем

Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Re: Коко Динев купува Ботев, оставя Вихрен да изпадне
Botev1912PlovdivFan написа:Колегата ЦЕСЕКАР да каже от къде е тая информация aко може разбира се
http://www.sportline.bg/news/36160/Коко-Динев-купува-Ботев-оставя-Вихрен-да-изпадне
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
hetfield написа:Пълни глупости,и от лаута говорят,че ще ги взима,сега и Ботев.Защо тогава беше този ремонт на стадиона в Сандански?В секи се чуди кво да измисли вече
Е как за какво?!?! Имаше едни милиони и трябваше да се осчетоводят,то да не е вдигнал втори Уембли в Сандански?!?! Иначе и аз не вярвам да вземе Ботев, дори и да мисли да се мести в Пловдив. Има традиция межу ВИС и Локото, а и Наско Узунов е по настоящем футболен консилиери на Забременителя, така че по-скоро се е запътил към Локо.
Всъщност дори и да е така, не може да притежава два клуба в елита, ерго Вихрен трябва да заминат. Къде е Ботев в схемата е доста неясно.
Herbsupported Ape
Re: НАП БЛОКИРА БОТЕВ
fc_maritza_1921_pld написа:Отче хайде да не се лъжем при тебе идва този гняв и такива помисли само и единственно защото те засяга лично по простата причина,че въпростният човек чията смърт желаеш е президент на твоя любим отбор.Убеден съм,че ако този човек беше президент на Локото едва ли би имал същите чувства на омраза към него и тогава ако беше чул фенове на Локото,че искат той да умре ти щеше да им кажеш и то с пълно право,че това не е християнско.Ами ти по същата логика би трябвало да желаеш смърта и на всички български политици който доведоха държавата до това и състояние ами те не са ли крадци и лъжци и наркобосове и дори педофили.Отче не е редно пред мен да се оправдаваш за каквото и да е било защото отново влизаш в грях просто застани пред съвеста си на свещенник и си помисли дали е било редно да си помислиш такова нещо в Божият храм на светата литургия.Аимаче никой не е съвършен и безгрешен и нашият единствен истински съдник е Господ Бог.
Абе ти доста често споменаваш Локото ,я вземи си постави реалния аватар и стига ни лъга тука ,че си от марица, А ,да и спри да богохулстваш ,Ботев е религия и дуднейки срещу ни ще си навлечеш адски мъки.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

Аз се учудвам как може изобщо да се замислите дали в тая статия има капка истина ?! Те ВИС-2 , Ганчев , Гергов , Кръстева... не успяха да му вземат отбора , а ся точно бати ви Коко ще го направи 

Re: НАП БЛОКИРА БОТЕВ
v.r.s. написа:Писах за "отчето",защото от това което прочетох в коментарите му,според мен не е свещенник,а се представя за такъв.Само един негов цитат:
"Да, даже в неделя след мача имах две литургии и си бях намерил замесник нещо, ако стане да ме арестуват."
Лтургия се прави сутрин и само една на ден и ако е свещеник няма как да не го знае.
Този спор измести темата,която е за Ботев и шанса му този път наистина да се освободи от Христолов,както и да се спаси от изпадане,което ще е възможно най-доброто за отбора и феновете му. Успех!
аз адвокат на тоя поп нема да ставам но само на тебе да ти кажа да обърнеш внимание от къде е поп. Раковски,там хората са католици може да имат различни служения и литоргии.Аре със здраве.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

с Локо Пд го свързват, не с Ботев
- Тракиец 1912
- Контакти:
Абе, кой ще вземе 2 милиона дългове? Прилича на "информация" на Дон Галфон.
-
- Контакти:
Смятате ли този Коко Динев ще вземе ли Ботев
аз мисля че ще вземе Ботев Пд и ще помогне на тях а тоз ДХ-С да гние в затвора !!!