Литекс продаде Дока в Турция

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Re: Литекс продаде Дока в Турция

Мнениеот tarikat » 17 юни 2011 17:40

Deluxx написа:
tarikat написа: :o :lol:
Човек, недей, не знам как ще заспя днес.... Боли ме!! :lol: :lol: :mrgreen:

Е няма да можеш да заспиш днес :) Ще викне 1 негър и цяла нощ няма да те остави да спиш , после 2-3 дни няма да можеш да ходиш.

За какво се заяждаш с феновете на Литекс ? А сетих се,защото пак сте с калъфки,а ЦСКА и Литекс с купи :mrgreen:

Не се заяждам. :) Просто този трансфер идва като гръм от ясно небе. :) Айде, беги. ;)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 17 юни 2011 17:41

Deluxx написа:
tarikat написа: :o :lol:
Човек, недей, не знам как ще заспя днес.... Боли ме!! :lol: :lol: :mrgreen:

Е няма да можеш да заспиш днес :) Ще викне 1 негър и цяла нощ няма да те остави да спиш , после 2-3 дни няма да можеш да ходиш.

За какво се заяждаш с феновете на Литекс ? А сетих се,защото пак сте с калъфки,а ЦСКА и Литекс с купи :mrgreen:

Нееее, вие сте с Купа, а те са шампиони. Има известна разлика. Но щом за вас Купата на България е върхът на световния футбол, няма проблем. Всичко е ок.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 17 юни 2011 17:45

2 милиона евро е сумата, която ще получи Литекс. ;)

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 17 юни 2011 17:45

Frankie Lampard написа:2 милиона евро е сумата, която ще получи Литекс. ;)

ако наистина е така,това е много прилична сума :idea:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 17 юни 2011 17:46

startx написа:
dodo7271 написа:А пък на мен ми прави впечатление, че Литекс в две поредни години си продава най-добрите футболисти точно преди началото на евротурнирите. Миналата година това бяха Ивелин Попов и Вилфред Нифлор, сега Дока. Понеже трудно ще чуем обективно мнение от фенове на Литекс (поради разбираеми причини), нека някой да коментира дали Гришата не си избива парите за стадиона и завода с тези трансфери?

Глупости говориш.
Ивелин Попов го продадоха мисля след мача с Жилина и то по простата причина, че нямаше да играе срещу Дебрецен защото имаше червен картон.
Нифлор го продадоха тази зима, а не лятото.

Дока не игра миналата година в ЕКТ заради контузия.

И това оправдание ли е, че сте продали най-добрия си футболист между двата мача в евротурнирите? Страхотна трансферна политика, няма що. По бих приел, Гришата да излезе и да каже - вижте, нямаме шанс за Лигата, по-добре да вземем някой на лев на играчите сега, когато са скъпи. Ама да обясняваш - Шампионска лига, пробив, незнам си какво, а в две поредни години да си продаваш най-качествените играчи, е глупаво.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 юни 2011 17:47

dodo7271 написа:
dunavfc написа:Дока беше изключително важна фигура в отбора на Литекс,сигурно финансово това решение е много благоприятно,но като цяло трудно ще се намери негов заместник.Хората в Ловеч обаче за пореден път доказват,че умеят да правят добри трансфери.

Сериозно ли го казваш това за добрите трансфери :) :) :) Добър трансфер е Георги Сърмов в Касъмпаша - посредствен футболист в посредствен отбор за добри пари. Дока е лош трансфер, защото футболист с неговите качества и визитка е най-малкото за Трабзонспорт, или някой по-слаб отбор в Бундеслигата. Или среден отбор в Русия.

Е ти къде си очаквал да се продаде Дока ? Той е добър футболист за България в Турция не го виждам как може да изиграе някаква решителна роля.Ако наистина са взели 2 мил. евро,мисля че е много добре,все пак най-добрият футболист в България - Дембеле,беше продаден за приблизителна сума.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 юни 2011 17:52

2 млн. Е си е доста прилична сума за играч от А група . Ако наистина е това сумата няма какво да се чудиме . Литекс ще си го заместят с някое българче от тяхната школа или ще вземат пак някой бразилец изгодно , не ги мислете рядко правят грешен трансфер на чужденец .
Друга възможност е Ив.Стоянов до колкото знам май Л.Пенев иска да го вземе .

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 17 юни 2011 17:55

Според мен не е много добър ход от страна на ръководството на Литекс.Дано да привлекат добър заместник,а и да се дава повече шанс на Момчил Цветанов.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Мнениеот Dundy » 17 юни 2011 17:55

unobg написа:
Може и да има още трансфери на български футболисти в Турция. Нищо не се знае. До 1 септември има два месеца и половина”, завърши загадъчно Несим Нешадов.

:x :|

Иначе за групи, мисля че всички в Ловеч спряхме и да мечтаем. То не може да не закупиш нито един футболист и да се биеш в гърдите...
Този игра една година в Литекс и сега е голям менажер.
А за ляловците дето сипят помия, хора още не знаете с какъв отбор ще играят а ги отписвате

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 17 юни 2011 18:02

dodo7271 написа:И това оправдание ли е, че сте продали най-добрия си футболист между двата мача в евротурнирите? Страхотна трансферна политика, няма що. По бих приел, Гришата да излезе и да каже - вижте, нямаме шанс за Лигата, по-добре да вземем някой на лев на играчите сега, когато са скъпи. Ама да обясняваш - Шампионска лига, пробив, незнам си какво, а в две поредни години да си продаваш най-качествените играчи, е глупаво.

Ивелин трябваше да играе само в мача реванш в Ловеч срещу Дебрецен при 0:2 негативен за Литекс.

И къде ме слагаш ти в агитката на Литекс?

Върни се в “Литекс”