startx написа:dodo7271 написа:А пък на мен ми прави впечатление, че Литекс в две поредни години си продава най-добрите футболисти точно преди началото на евротурнирите. Миналата година това бяха Ивелин Попов и Вилфред Нифлор, сега Дока. Понеже трудно ще чуем обективно мнение от фенове на Литекс (поради разбираеми причини), нека някой да коментира дали Гришата не си избива парите за стадиона и завода с тези трансфери?
Глупости говориш.
Ивелин Попов го продадоха мисля след мача с Жилина и то по простата причина, че нямаше да играе срещу Дебрецен защото имаше червен картон.
Нифлор го продадоха тази зима, а не лятото.
Дока не игра миналата година в ЕКТ заради контузия.
И това оправдание ли е, че сте продали най-добрия си футболист между двата мача в евротурнирите? Страхотна трансферна политика, няма що. По бих приел, Гришата да излезе и да каже - вижте, нямаме шанс за Лигата, по-добре да вземем някой на лев на играчите сега, когато са скъпи. Ама да обясняваш - Шампионска лига, пробив, незнам си какво, а в две поредни години да си продаваш най-качествените играчи, е глупаво.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание