Етър vs Светкавица (прогнози,мнения)
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво става с мача на Светкавица и Етър
Изчакайте, до 5 минути ще стане ясно дали наистина голът е за Светкавица, че Гонг не ги уцелват много-много 

И защо всички са за Етър , на мен и 2-та отбора ми се струва че нямат място в А група .
Цирка ще е пълен , например 2 : 2 в редовното и дузпи !
pesho_1913 написа:Може би двата отбора играят наистина и няма цирк?
А дано, но ндали

-
- Контакти:
Pichichi написа:И защо всички са за Етър , на мен и 2-та отбора ми се струва че нямат място в А група .
Те и двата НЕ ИСКАТ да са в А група

- Chelsea Forever
- Контакти:
канарче написа:Изчакайте, до 5 минути ще стане ясно дали наистина голът е за Светкавица, че Гонг не ги уцелват много-много
ХАха

- Chelsea Forever
- Контакти:
Hellkeeper написа:Pichichi написа:И защо всички са за Етър , на мен и 2-та отбора ми се струва че нямат място в А група .
Те и двата НЕ ИСКАТ да са в А групаНяма да се учудя, ако се стигне до дузпи
И тези дузпи,ако никой не иска да играе в А група колко време ще продължат?

Pichichi написа:И защо всички са за Етър , на мен и 2-та отбора ми се струва че нямат място в А група .
Защото Етър е отбор с традиции, бивш шампион на България, Търново е футболен град и ред др такива. Светкавица ако толкова мн искаха да играят в А група, до тук през годините имаха страшно мн шансове. Но те есента трупат точки и пролетта продават мачове
- Chelsea Forever
- Контакти:
Светкавица защо са само с 4-ма резервни играчи?
Много контузии ли има?

Много контузии ли има?
Етър бият незнам има ли човек на планетата който да не знае как ще свърши този мач.
По нареден начин да влезнеш в А група няма
По нареден начин да влезнеш в А група няма
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Върни се в “Футбол - България”