[quote="hlucho"]Половината отбор на Мъри Стоилов e прехвърлил 30-те
Обикновено средната възраст на националните отбори варира в рамките на 26-27 г. На Евро 2008 най-старият отбор беше Италия, със средна възраст 29.35 г. Сред по-младите отбори бяха Русия (26.2 г.) и Швейцария (26.3 г.). Средната възраст на всички играчи на европейското първенство беше 27.6 г. Най-младите играчи бяха Ерен Дердьок (19 г.) от Швейцария и 20-годишните Карим Бензема (Фр) и Руи Патрисио (Порт). Най-възрастните на европейските финали се явяваха 38-годишните Йенс Леман (Гер) и Ивица Вастич (Ав). Други двама от ветераните също бяха вратари като Леман - холандецът Ван дер Сар и австриецът Цибербюлер.
Илиян Стоянов изигра два злополучни мача в националния, но пак е на линия
С десет футболисти на възраст над 30 години България излиза в решаващия мач с Ирландия на 6 юни в София. Сред тях са и всички злополучни герои от двата мача през март и април с ирландците в Дъблин и Кипър на "Васил Левски". Това стана ясно вчера, след като селекционерът Станимир Стоилов обяви почти целия състав за двубоя, от който зависи мястото на България на световните финали през 2010 г. в Южна Африка.
Стоилов съобщи имената на 17-те футболисти, играещи в чужбина, които ще бъдат в групата за мача. От тях девет вече са прехвърлили 30-те
Това са вратарят Димитър Иванков, защитниците Илиян Стоянов, Игор Томашич, Елин Топузаков и Захари Сираков, халфовете Станислав Ангелов, Димитър Телкийски, Велизар Димитров и нападателят Мартин Петров. Десетият се очаква да бъде Радостин Кишишев от Литекс, който ще бъде поканен в състава заедно с още двама от българското първенство. Средната възраст на групата от 17 легионери е 28 години и 4 месеца. Тя обаче се снижава от сигурни резерви като Николай Михайлов (20) и Валери Домовчийски (23). Без тях двамата и неигралият дълго време Валери Божинов (23) средата възраст на останалите надхвърля 29 години.
Вратарят Димитър Иванков не можем да кажем ,че е "стар".Поста на , който играе му позволява да се изявява на ниво още дълги години( стига да има качества, но това е друг въпрос). Игор Томашич, Станислав Ангелов,Велизар Димитров и Мартин Петров за момента нямат алтернатива.Поне според мен.Така ,че останаха 4-ма "старци" и поне 2-ма няма да са в групата за мача.Все пак не може да излезем най-важния мач с юношите.А като мине мача ще се разбере бил ли е прав треньора.Сега само си чешем езиците.
Пускаме старците и срещу Ирландия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пускаме старците и срещу Ирландия
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
Мача още не е започнал,вие вече почнахте да се срамувате ми ,ако бием 3 - 0.(което не е толковва невъзможно) На мен отбора нa Мъри ми харесва.Има я борбеноста ,която при П.Марков липсваше.Аз съм оптимист за победата. "Българи Юнаци"!!!
Old_death написа:дай предложения кой да играе в националния?чакам имена от теб
Иванов,Минев,Милиев,Илиев,в Сливен имат един добър млад централен защитник.Това е бъдещето,а не Топчо,Коловати и другите,които нямат живи съученици!![]()
![]()
Абе тоя защо не повика и рендето Вьорнер!Напълно отговаря на критериите му.Отлежал е а и е играл в Левски!
Почвам да се съмнявам ,че си на 50 години-"Отлежал е а и е играл в Левски!".Иванов,Минев,Милиев трябва още много да работят за да намерят място в национала.Колко международни мача имат?Не може с 20 мача в Българското първенство и в националния.Преди година кой ги знаеше тези играчи, колко мача имаха?Иначе имат голям потенциал спор няма ,но според мен е рано да играят още повече в такъв важен мач.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
dachi91 написа:Мача още не е започнал,вие вече почнахте да се срамувате ми ,ако бием 3 - 0.(което не е толковва невъзможно) На мен отбора нa Мъри ми харесва.Има я борбеноста ,която при П.Марков липсваше.Аз съм оптимист за победата. "Българи Юнаци"!!!
това да се чува "Българи Юнаци" и всички на стадиона!!!
- fabregas_949
- Контакти:
krix написа:emo написа:mormona написа:Bulgariq - EIRE ot IRlandiq - 3-1
Bojinov ' 34
Bojinov ' 64
R. Kiin ' 77
Berbatov ' 85
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако бербо вкара на ейре ще черпя толко бири колкото в която минута е вкарал.ако вкарал в 56мин получаваш 56 бири от мен
Като чета това имам чувството, че мислиш че Бербо не може да вкара на Ейре.
п.п. моето предположение - България-Ейре 2:1
Бербатов"17
Р.Кийн"44
Стилян Петров"69
защо всички определяте Роби Кийн като фаворит за голмайстор на Ейре във мача...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
С половин гол да е, но да е победа!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
hlucho написа:Вкрайна сметка Мъри ще си понесе последствията дали положителни, дали отрицателни! Но не смятам, че Захари Сираков е по-добър от Вальо Илиев!
... питай сърбите дали е така
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
... питай сърбите дали е така![]()
![]()
Прав си,но преди това да попитаме Миланов от къде станаха грешките за 4 от головете им!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:... питай сърбите дали е така![]()
![]()
Прав си,но преди това да попитаме Миланов от къде станаха грешките за 4 от головете им!
Миланов няма да е десен бек ще бъде Манолев, така че спокойно.А аз да те питам кой тогава беше треньор?И нищо не казваш за това преди малко ,което те попитах!
peho написа:Old_death написа:... питай сърбите дали е така![]()
![]()
Миланов няма да е десен бек ще бъде Манолев, така че спокойно.А аз да те питам кой тогава беше треньор?И нищо не казваш за това преди малко ,което те попитах!
манолев е наказан за този мач