Копа Америка 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Копа Америка 2011
Ами жалко, миналото издание на турнира беше предавано по БНТ ...
- Chelsea Forever
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Ами жалко, миналото издание на турнира беше предавано по БНТ ...
Сега им пратих съобщение по e-mail ще чакам,като получа отговор ще ви кажа

Chelsea Forever написа:Ай фък ле.
Пак ще се гледат мачове в интернет!![]()
Не пак, отново...

Barcelona - Mes que un club
- blue avalanche
- Контакти:
Ми вземете си Булсатком...Хората без пари ви го дават вече.Междувпрочем дават и Интернет
gilento93 написа:Deluxx написа:Българска тв ще предава ли Копа Америка 2011?
Спомням си,че преди време БНТ 1 го даваха веднъж.2007 ли беше не мога да се сетя.Дано да го дават,защото Копа Америка,Европейското първенство и Купата на африканските нации са най-интересните международни състезания с участие на национални отбори след Световното първенство по футбол.
Българска не, но "булсаткомска" - да
И това е Левски, обичаме тее!
Левски 7-2 ЦСКА (София), 17.11.1968, "А" ПФГ
Левски 7-1 ЦСКА (София), 23.09.1994, "А" ПФГ
Левски 5-0 ЦСКА (София), 13.05.1998, Купа на България - финал
Левски 5-4 Барселона, 17.03.1976, Купа на УЕФА
Левски 7-2 ЦСКА (София), 17.11.1968, "А" ПФГ
Левски 7-1 ЦСКА (София), 23.09.1994, "А" ПФГ
Левски 5-0 ЦСКА (София), 13.05.1998, Купа на България - финал
Левски 5-4 Барселона, 17.03.1976, Купа на УЕФА
- Middlesbrough
- Контакти:
blue avalanche написа:Ми вземете си Булсатком...Хората без пари ви го дават вече.Междувпрочем дават и Интернет
аз съм мн доволен и от цифровата и от нета : ) и не е скъпо ! : ) и гледаш всичко : ) нз защо мрънкате а просто не си сложите Булсат ще останете доволни

[offtopic]

- blue avalanche
- Контакти:
Middlesbrough написа:blue avalanche написа:Ми вземете си Булсатком...Хората без пари ви го дават вече.Междувпрочем дават и Интернет
аз съм мн доволен и от цифровата и от нета : ) и не е скъпо ! : ) и гледаш всичко : ) нз защо мрънкате а просто не си сложите Булсат ще останете доволни
Даже,ако си абонат,Нета ти излиза "без пари".

Защото тия галфони вече ПЕТА година обещават да пуснат опцията "Картина в картината" и още не са я пуснали! А като си се оръсил няколко бона за голямо ТВ с няколко ТВ тунера, за да можеш да гледаш поне 2 канала едновременно някак си е тъпо да гледам само един! Защото като дойде време за ШЛ си цепя екрана на две и си пускам и двата мача. Или с аверката ми когато на мен ми се гледа мач или Формула 1, а на нея филм, пак цепим ТВ-то, на нея й пускам филма + звук, аз си зяпам мача/формулата и има мир, любов и разбирателство!
Но засега няма нито една цифрова телевизия, която да поддържа Картина в картината!
Долкото разбрах "Близу" сега пускат подобна екстра.
Ако някой е абонат на Близу и има наблюдения по въпроса, моля да сподели.
Но засега няма нито една цифрова телевизия, която да поддържа Картина в картината!

Долкото разбрах "Близу" сега пускат подобна екстра.

- Червени_шампиони
- Контакти:
megan fox написа:Долкото разбрах "Близу" сега пускат подобна екстра.Ако някой е абонат на Близу и има наблюдения по въпроса, моля да сподели.
Няма такива работи..лъжа е. По-добре не се връзвай към blizoo, много ще съжаляваш и няма отърване от тия идиоти!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Червени_шампиони написа:megan fox написа:Долкото разбрах "Близу" сега пускат подобна екстра.Ако някой е абонат на Близу и има наблюдения по въпроса, моля да сподели.
Няма такива работи..лъжа е. По-добре не се връзвай към blizoo, много ще съжаляваш и няма отърване от тия идиоти!
Мерси колега. Яко се бях надъхал за тях.
А какви са им проблемите? И също така чух, че излъвали нелегално ТВ+ на Булсатком канала, това вярно ли е?