Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Новини свързани с Черно Море
„В никакъв случай не мисля, че този клуб е крачка назад в кариерата ми. Само за едно съжалявам, че не успях да оставя добро впечатление в България, за да си намеря клуб тук. Явно в Македония ме оценяват повече. Дали ще се завърна в Черно море не зависи от мен. Винаги мога да се върна, стига Черно море да го желае. Бих работил на всяко едно място. Обичам работата си, обичам и Варна. Може да отида и в Спартак, ако ме поканят, нямам нищо против”, коментира Спасов за Дарик.
DanielGeorgiev написа:„В никакъв случай не мисля, че този клуб е крачка назад в кариерата ми. Само за едно съжалявам, че не успях да оставя добро впечатление в България, за да си намеря клуб тук. Явно в Македония ме оценяват повече. Дали ще се завърна в Черно море не зависи от мен. Винаги мога да се върна, стига Черно море да го желае. Бих работил на всяко едно място. Обичам работата си, обичам и Варна. Може да отида и в Спартак, ако ме поканят, нямам нищо против”, коментира Спасов за Дарик.

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:DanielGeorgiev написа:„В никакъв случай не мисля, че този клуб е крачка назад в кариерата ми. Само за едно съжалявам, че не успях да оставя добро впечатление в България, за да си намеря клуб тук. Явно в Македония ме оценяват повече. Дали ще се завърна в Черно море не зависи от мен. Винаги мога да се върна, стига Черно море да го желае. Бих работил на всяко едно място. Обичам работата си, обичам и Варна. Може да отида и в Спартак, ако ме поканят, нямам нищо против”, коментира Спасов за Дарик.
Явно много го е закъсал Кольо, щом на Спартак се моли за работа. Нека се пробва в Македония, няма лошо. Ако се справя добре там, лесно ще си намери друг отбор.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- th3_gr3en_rapper
Бразилец и шотландец почват с Черно море
Станаха ясни националностите на двама чужденци, които ще започнат лятна подготовка с "Черно море". Става дума за нападатели – бразилец и шотландец. Варненци ще тестват и още един голаджия от чужбина – Хермес Паломино от Венецуела. Първото занимание на тима ще бъде утре от 16 ч. на стадион "Тича“. На него ще дойдат още централният защитник на "Спартак" (Пловдив) Цветан Йотов, десният бек на "Нефтохимик" Диян Лефтеров и капитанът на "Добруджа" Симеон Симеонов.
Линк - http://www.ole-bg.com/264691.html
Станаха ясни националностите на двама чужденци, които ще започнат лятна подготовка с "Черно море". Става дума за нападатели – бразилец и шотландец. Варненци ще тестват и още един голаджия от чужбина – Хермес Паломино от Венецуела. Първото занимание на тима ще бъде утре от 16 ч. на стадион "Тича“. На него ще дойдат още централният защитник на "Спартак" (Пловдив) Цветан Йотов, десният бек на "Нефтохимик" Диян Лефтеров и капитанът на "Добруджа" Симеон Симеонов.
Линк - http://www.ole-bg.com/264691.html
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]

След 19 месеца Мирослав Манолов ще се върне на терена по време на контрола в Банско. Това обяви за „Народно дело“ Стефан Генов. „Смятам да го пусна за по 10-15 мин срещу домакините на 15 юли и „Септември“ на 20 юли. Дали ще играе с „Банско“, зависи от терена им. Ако е твърд, няма да рискува. Срещу „Септември“ най-вероятно ще го използвам, защото тревното покритие в Симитли е много добро“, каза Генов. Той се надява, че към края на месеца Миро вече ще е готов за повече от едно полувреме.
Както е известно, за последно Манолов игра на 6 декември 2009 г. при успеха с 2:0 в Монтана. В първите 6 месеца на следващата година той претърпя три операции на коляното – две в Германия и една в Испания, и оттогава се възстановяваше.
„Манолов положи много усилия и всички знаем, че му беше много тежко. Дано лошото е останало зад гърба му и успее да върне най-добрата си форма“, допълни Генов.
http://www.narodnodelo.bg/news.php?rubrika=12
Както е известно, за последно Манолов игра на 6 декември 2009 г. при успеха с 2:0 в Монтана. В първите 6 месеца на следващата година той претърпя три операции на коляното – две в Германия и една в Испания, и оттогава се възстановяваше.
„Манолов положи много усилия и всички знаем, че му беше много тежко. Дано лошото е останало зад гърба му и успее да върне най-добрата си форма“, допълни Генов.
http://www.narodnodelo.bg/news.php?rubrika=12
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
това обяснява защо не търсим друг нападател... дано вече наистина всичко да е наред 

-
- Контакти:
ЕДИН Е МИРО МАНОЛОВ
.Не ни трябва друг нападател,Паломино и Миро ще се справят,имаме варианти с Жоро Божилов,Румен Николов и Илиян Капитанов ако нещо я закъсаме.
ПС:Тайничко се надявам Миро да влезе днес за 5 минути поне

ПС:Тайничко се надявам Миро да влезе днес за 5 минути поне

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Някой да е чул нещо за стадион Тича,имало раздвижване тези дни?
да, пич.... вчера имаше хора там... причината е, че имаше контрола срещу доростол силистра... от днеска вече никакво раздвижване няма да има докато не почне първенството
то дори и да се решили да правят нещо - вече е късно

ogrizko написа:да, пич.... вчера имаше хора там... причината е, че имаше контрола срещу доростол силистра... от днеска вече никакво раздвижване няма да има докато не почне първенството![]()
![]()
Там проблемът е,че стадиона не е на отбора все още.Няма кой да налива пари за нещо чуждо.Нещата се случват.Не е с темповете които искаме,но се случват.