Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НАП БЛОКИРА БОТЕВ
аре ве пичове ,стига с тея попски истории .все пак това е спортен форум а не форума на светия синод ...

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

-
- Контакти:
Re: Коко Динев купува Ботев, оставя Вихрен да изпадне
Ауе, кви са тия глупости???
Ако акцията срещу тотото от югозапада е сериозна, тоя е по-спукан от Мититу.
Всички знаят, че той беше от главатарите.

Ако акцията срещу тотото от югозапада е сериозна, тоя е по-спукан от Мититу.
Всички знаят, че той беше от главатарите.

We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Don Rumen написа:Да, обръча се затяга и това е добре, но докато го не бутнат в панделата или официално не се разбере, че се маха, аз вече не вярвам на никаква новина свързана с митьо. Може да ми е грях, но казвам си го тук не крия оня ден докато служих литургията ми мина мисълта ( да ме прощава Господ) каква веселба ще вдигнем, ако митьо умре!Канар за мен поздрав няма ли?
Анализ:
Донът осъзнава греховността на изкусителната идея- "ДХ-С в ковчег" (поне за това, колко е изкусителна, всички сме съгласни), свидетелство за това са думите му "Може да ми е грях, но казвам си го тук не крия...". Той търси прошка от Бога за греховната си мисъл: "( да ме прощава Господ)". Като Исус в пустинята, на когото Лукавия предложил лесен изход за постигане на мисията си (да се разкрие на човешкия род като син господен), очето е бил конфронтиран с греховна мисъл, но е устоял и не е разколебан за постигането на справедливата кауза: "докато го не бутнат в панделата или официално не се разбере, че се маха...". С Божията помощ- СВОБОДЕН БОТЕВ!!!
Бих анализирал и маричката и в.р.с, но тогава щеше да е доста "кабаретно".

Herbsupported Ape
До Гонг
Моля ви свържете се с Коко Динев , за да спрят други сайтове да си правят реклама на наш гръб.
Защото това според мен , че щял да ни купува са пълни глупости.Ако беше така нямаше да инвестира 3 млн в стадиона на Вихрен...
Защото това според мен , че щял да ни купува са пълни глупости.Ако беше така нямаше да инвестира 3 млн в стадиона на Вихрен...
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Писах за "отчето",защото от това което прочетох в коментарите му,според мен не е свещенник,а се представя за такъв.Само един негов цитат:
"Да, даже в неделя след мача имах две литургии и си бях намерил замесник нещо, ако стане да ме арестуват."
Лтургия се прави сутрин и само една на ден и ако е свещеник няма как да не го знае.
Този спор измести темата,която е за Ботев и шанса му този път наистина да се освободи от Христолов,както и да се спаси от изпадане,което ще е възможно най-доброто за отбора и феновете му. Успех!
"Да, даже в неделя след мача имах две литургии и си бях намерил замесник нещо, ако стане да ме арестуват."
Лтургия се прави сутрин и само една на ден и ако е свещеник няма как да не го знае.
Този спор измести темата,която е за Ботев и шанса му този път наистина да се освободи от Христолов,както и да се спаси от изпадане,което ще е възможно най-доброто за отбора и феновете му. Успех!
Пълни глупости,и от лаута говорят,че ще ги взима,сега и Ботев.Защо тогава беше този ремонт на стадиона в Сандански?В секи се чуди кво да измисли вече
Ужас, сега и мачовете на Ботев ще бъдат извадени от тиражите на ЕФ 

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- bai Momchil
- Контакти:
Re: До Гонг
portokal написа:Моля ви свържете се с Коко Динев , за да спрят други сайтове да си правят реклама на наш гръб.
Ти пък и да има нещо вярно как си представяш Коко Динев да каже;
- Да ще купувам Ботев, ще зарежа Вихрен и в мача по-между им ще се договорим Вихрен да падне

Re: До Гонг
някой може ли даде линк към статията ?

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Botev1912PlovdivFan
- Контакти:
Колегата ЦЕСЕКАР да каже от къде е тая информация aко може разбира се 

БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???