Димитров и Сепи ще спорят за титлата на двойки в Ийстбърн

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Димитров и Сепи ще спорят за титлата на двойки в Ийстбърн

Мнениеот DmG » 17 юни 2011 08:56

runnersa написа:За какво му са тия двойки? Трябваше да се хвърли на сингъл! Никой не ти гледа класиране на двойки важното е на сингъл! Някой знае ли на кое място на двойки са Надал и Федерер :?: А някой интересува ли го? Важно е класирането на сингъл ако не трябваше да играе 2 мача днес заради тези двойки можеше да се възползва от умората на Типсаревич и да измъкне нещо :roll:

Стига сте мрънкали бре , айде само да си представим , МОЖЕ БИ , МОЖЕ БИ той знае повече от теб за тениса и за това как да си изкара пари от него . Не може ли , да е такъв капацитет като теб г-н диван-тенис фен .

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 17 юни 2011 11:22

Нали взима парички. Ако не даваха нямаше да играе на 2-ки, елементарно Уотсън ;)[/quote]
Големите пари са на сингъл! Ако не беше така големите тенесисти нямаше да се хвърлят само на сингъл, а на двойки може би не са и в топ 100 :idea: Ако се беше класирал на полуфинал на сингъл щеше да вземе много повече пари според мен! ;)[/quote]
Да се намеся и аз..Мисля че не му достигнаха сили!И Типсаревич е много агресивен играч,а нашия беше супер омалял.И като отпадна на сингъл защо пък да не се бори на двойки,за честа на България!Мисля обаче,че на тоя Уимбълдън още в първия кръг ще отпадне.[/quote]
Първо игра на двойки заради това беше омалял! ;) Да отговоря и на другия !Тука не става въпрос за мене защо големите тенесисти никога не чуваме какво правят на двойки и са извън топ 100 там, а на сингъл са 1,2 и т.н. и винаги стигат до последните фази на големите турнири? Явно той знае по-добре къде да играе повече и да изкарва пари и от тях :?: Евала! :)
За сравнение Надал е спечелил 42млн долара в каеиерата си, а първия на двойки Боб Брайън който едва ли някой е чувал е спечелил 8млн долара! Ама явно вие сте по-големи капацитети и знаете къде трябва да играе повече кой съм аз да се обаждам :) Все си исля, че в кариерата си трябва да се съсредоточи главно върху представянето си на сингъл ама той си знае :)
А не ми се мисли каква е разликата в това което печелят от маркетинг и реклама Надал и никому неизвестния Боб Брайън :)

Потребителски аватар
red_HOOLIGANS
Контакти:

Мнениеот red_HOOLIGANS » 17 юни 2011 13:24

runnersa написа:Нали взима парички. Ако не даваха нямаше да играе на 2-ки, елементарно Уотсън ;)

Големите пари са на сингъл! Ако не беше така големите тенесисти нямаше да се хвърлят само на сингъл, а на двойки може би не са и в топ 100 :idea: Ако се беше класирал на полуфинал на сингъл щеше да вземе много повече пари според мен! ;)[/quote]
Да се намеся и аз..Мисля че не му достигнаха сили!И Типсаревич е много агресивен играч,а нашия беше супер омалял.И като отпадна на сингъл защо пък да не се бори на двойки,за честа на България!Мисля обаче,че на тоя Уимбълдън още в първия кръг ще отпадне.[/quote]
Първо игра на двойки заради това беше омалял! ;) Да отговоря и на другия !Тука не става въпрос за мене защо големите тенесисти никога не чуваме какво правят на двойки и са извън топ 100 там, а на сингъл са 1,2 и т.н. и винаги стигат до последните фази на големите турнири? Явно той знае по-добре къде да играе повече и да изкарва пари и от тях :?: Евала! :)
За сравнение Надал е спечелил 42млн долара в каеиерата си, а първия на двойки Боб Брайън който едва ли някой е чувал е спечелил 8млн долара! Ама явно вие сте по-големи капацитети и знаете къде трябва да играе повече кой съм аз да се обаждам :) Все си исля, че в кариерата си трябва да се съсредоточи главно върху представянето си на сингъл ама той си знае :)
А не ми се мисли каква е разликата в това което печелят от маркетинг и реклама Надал и никому неизвестния Боб Брайън :)[/quote]
Грешиш!Първо игра на сингъл.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 19 юни 2011 13:15

Ко става бе нали в Събота щяха да го играят защо никъде не пише нищо :?: Даже Бг медийте отсвириха този финал на двойки нищо, че е с нашо участие смятайте колко са на почит двойките в медийното отразяване :mrgreen:
А отменили са го и са поделили титлата! Е значи можем да смятаме нашия за шампион - браво! Дано да мине първия кръг на Уимбълдън и да се представи достойно срещу Цонга :)

Върни се в “Тенис”