Batkoto написа:а на Goal.com какво пише,ти се радвай,че и толкова сте взели,щото иначе след някой и друг месец пак в Анадолата за жълти стотинки
е вярно не е като в Чечня
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Batkoto написа:а на Goal.com какво пише,ти се радвай,че и толкова сте взели,щото иначе след някой и друг месец пак в Анадолата за жълти стотинки
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:http://sportline.bg/news/78787/
излъгал е Мустака,повече от пет милиона е взел
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
wilge написа:Batkoto написа:а на Goal.com какво пише,ти се радвай,че и толкова сте взели,щото иначе след някой и друг месец пак в Анадолата за жълти стотинки
Аз пък защо си мисля, че говорим за най- добре представилия се африкански футболист Гарра Дембеле, а не за никому неизвестния Александър Тонев. Това по повод жълтите стотинки. А за Анадолата си има човек- Спаско Зелев от Ключ махала. И то при положение, че този колибар не се пропие. От както стана "столичанин"( в повече разбира се), май дискотеките са му приоритет. Виждам богат снимков матириал по медиите с негово присъствие. С манекенки не се занимава, защото им е до чатала и както е свинал с главата напред...А ти, Batkoto, си стой във форума.
mistreated написа:wilge написа:Аз пък защо си мисля, че говорим за най- добре представилия се африкански футболист Гарра Дембеле, а не за никому неизвестния Александър Тонев. Това по повод жълтите стотинки. А за Анадолата си има човек- Спаско Зелев от Ключ махала. И то при положение, че този колибар не се пропие. От както стана "столичанин"( в повече разбира се), май дискотеките са му приоритет. Виждам богат снимков матириал по медиите с негово присъствие. С манекенки не се занимава, защото им е до чатала и както е свинал с главата напред...А ти, Batkoto, си стой във форума.
Като "селянин" и "колибар" се прояваш ти, при положение, че обиждаш играчи на противниковия отбор. "Никому неизвестният Александър Тонев" е единствения светъл лъч в младежката селекция на националният ни отбор в момента, и по-важното - българин е! Същото се отнася и за Спас.
Дембеле е добър футболист, даже много добър, но да обиждаш българи и да възхваляваш африканци - това е доста по "селско" и "колибарско", от това да идеш на дискотека!
blue avalanche написа:mistreated написа:wilge написа:Аз пък защо си мисля, че говорим за най- добре представилия се африкански футболист Гарра Дембеле, а не за никому неизвестния Александър Тонев. Това по повод жълтите стотинки. А за Анадолата си има човек- Спаско Зелев от Ключ махала. И то при положение, че този колибар не се пропие. От както стана "столичанин"( в повече разбира се), май дискотеките са му приоритет. Виждам богат снимков матириал по медиите с негово присъствие. С манекенки не се занимава, защото им е до чатала и както е свинал с главата напред...А ти, Batkoto, си стой във форума.
Като "селянин" и "колибар" се прояваш ти, при положение, че обиждаш играчи на противниковия отбор. "Никому неизвестният Александър Тонев" е единствения светъл лъч в младежката селекция на националният ни отбор в момента, и по-важното - българин е! Същото се отнася и за Спас.
Дембеле е добър футболист, даже много добър, но да обиждаш българи и да възхваляваш африканци - това е доста по "селско" и "колибарско", от това да идеш на дискотека!
Ако Тонев ни е "светлия лъч"-леле-мале!Затова ли във вашия форум вдигнахте банкет,че се отървахте от него?Впрочем,във вашия форум за българчета ли говорите в момента или за "взривения трансферен прозорец"?![]()
Сега УЕФА и за прозорци пари трябва да вади...
ПП.Когато българите вкарат поне 20 гола на сезон и тях ще възхваляваме...Спи спокоен за "честта българска"!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта