А ако имаше повече нормални отчета като Дон Румен и аз щях да влизам отвреме-навреме в църква. Което всъщност е неговата мисия, Марица, а не да ти прави кеф, ти можеш да се оправяш и сам (мое мнение).
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
абе,ти още ли продължавашда се правиш на ''по голям католик и от папата''.Заради такива като теб ''смирени християни'' България е била 5 века под турско иго,заради такива като теб Марица - лека полека изчезва от футболната карта на България,нима ти не знаеш кой и къф ви е призидента,ама нищо ние сме смирени християни...и не е работа да ходишвсеки ден на църква,за да си добър християнин,важното е какво чуства сърце то ти, а то ми казва-смърт за селския-и това не ме прави по лош християнин от теб.аз поне така го чуствам.....п.п не искам да се заяждам с теб или да те обиждам но ти май прекалиfc_maritza_1921_pld написа:Отче хайде да не се лъжем при тебе идва този гняв и такива помисли само и единственно защото те засяга лично по простата причина,че въпростният човек чията смърт желаеш е президент на твоя любим отбор.Убеден съм,че ако този човек беше президент на Локото едва ли би имал същите чувства на омраза към него и тогава ако беше чул фенове на Локото,че искат той да умре ти щеше да им кажеш и то с пълно право,че това не е християнско.Ами ти по същата логика би трябвало да желаеш смърта и на всички български политици който доведоха държавата до това и състояние ами те не са ли крадци и лъжци и наркобосове и дори педофили.Отче не е редно пред мен да се оправдаваш за каквото и да е било защото отново влизаш в грях просто застани пред съвеста си на свещенник и си помисли дали е било редно да си помислиш такова нещо в Божият храм на светата литургия.Аимаче никой не е съвършен и безгрешен и нашият единствен истински съдник е Господ Бог.
fc_maritza_1921_pld написа:...
Don Rumen написа:Вярно е че трябва да се учи на смирение, но освен тази добродетел има още много други на които трябва да се научим. Маричка, знаеш ли какво е направил Исус в храма? Прекатурил е масите на продавачите. Вярата ме учи също на справедливост и аз уча на това. Значи според теб християните трябва да търпят с наведени глави лъжи и неправди, един човек да разиграва цял град, държава, да държи гладни семейства и да играе черно тото, ако го смяташ за нормално аз не и няма да се премиря до пълната победа. А за мойте служби не можеш да говориш, като не си бил, защото съм служил и пред 2000 души и съм ореждал даже летни лагери на децата на марица, може да питаш Огнян Атанасов, защото Миндиза не можеш вече Бог да го прости.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост