Tommi написа:Няма къде да намерим такъв феноменален нападател като Гара Дембеле.
+1914 от 98-ма гледам футбол и това е най - силния играч който аз съм гледал със синия екип

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Tommi написа:Няма къде да намерим такъв феноменален нападател като Гара Дембеле.
THE G.A.M.E написа:Tommi написа:Няма къде да намерим такъв феноменален нападател като Гара Дембеле.
Значи ще се наложи да променяме стила и начина на игра ...
Blue_Girl написа:И твоята схема е:
THE G.A.M.E написа:Blue_Girl написа:И твоята схема е:
Не съм казал, че трябва да сменяме схемата ...
Сегашната си е перфектна !
Трябва само да се промени начина и на употреба ...![]()
Тоест да играем по- по различен начи в сръвнение с изминалия сезон ...
Blue_Girl написа:Например:
THE G.A.M.E написа:Blue_Girl написа:Например:
Ами най-малкото ... топката вече няма да се подава към Гарра Дембеле ...
blue avalanche написа:Аз предпочитам един раздвижен,техничен,комбинативен център-нападател,при който противникът няма да знае откъде ще му дойде,отколкото изявен консуматор като Дембеле!Иначе отборът става твърде предвидим!Такъв проблем имахме и докато Гонзо играеше.
THE G.A.M.E написа:blue avalanche написа:Аз предпочитам един раздвижен,техничен,комбинативен център-нападател,при който противникът няма да знае откъде ще му дойде,отколкото изявен консуматор като Дембеле!Иначе отборът става твърде предвидим!Такъв проблем имахме и докато Гонзо играеше.
Нещо като Валери Домовчийски и Емил Ангелов ...![]()
Но и тези са относителни, защото по него време на върха на атаката често се оказваха и крилата ни - Йовов и Телкийски, а и Бардон, разбира се ...
blue avalanche написа:THE G.A.M.E написа:blue avalanche написа:Аз предпочитам един раздвижен,техничен,комбинативен център-нападател,при който противникът няма да знае откъде ще му дойде,отколкото изявен консуматор като Дембеле!Иначе отборът става твърде предвидим!Такъв проблем имахме и докато Гонзо играеше.
Нещо като Валери Домовчийски и Емил Ангелов ...![]()
Но и тези са относителни, защото по него време на върха на атаката често се оказваха и крилата ни - Йовов и Телкийски, а и Бардон, разбира се ...
Миодраг Пантелич.
Потребители, разглеждащи този форум: sokoleto46 и 20 госта