Вердер - Шахтьор Д
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Re: Вердер - Шахтьор Д
шахтарите биха бацилоната този сезон като гости, това им даде много самочувствие. язък за вердер, ама аз съм фен на дортмунд и много не ми пука, дано спечелят купата срещу леверкузен поне за утешение
PFC Litex написа:Миньор от Донекц ще отнесе музикантите, като кьорав делфин шамандура.
Краен резултат 3:1 за Миньор
Шахтьор приличат на Литекс и по екипи, и по стил на игра, и по историческа съдба. Поздрави за купата!

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- Бижутера
- Контакти:
защо написа:PFC Litex написа:Миньор от Донекц ще отнесе музикантите, като кьорав делфин шамандура.
Краен резултат 3:1 за Миньор
Шахтьор приличат на Литекс и по екипи, и по стил на игра, и по историческа съдба. Поздрави за купата!![]()
Абе по играта не си приличат съвсем,ама карай.На едните треньор е специалист,на другите синоптик

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутере, аз писах за стила на игра - по-техничен, с повече задържане на топката, по-малко движение за сметка на по-дълги пасове. Лошото е, че идеите на Мъри са съвсем различни. Ако го изчакат да унищожи стария отбор и да направи нов, както Фъргюсън или Венгер, може и да стане нещо в Литекс. Ама не знам защо имам чувството, че е по-вероятно да го изчакат да свърши с разрушаването и да решат, че нямат нерви да чакат повече - както с Алардайс в Нюкясъл или Реднап в Саутхямптън.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- Бижутера
- Контакти:
Мъри изповядва следната идеология-ако отбора бие с 3-0 той никога не е доволен от играта и иска още,а ако паднат с 0-3 той ще каже,че е видял желание у играчите и само липсата на късмет е изиграло лоша шега на момчетата....един мазохизъм,но преди да скочат поклонниците му искам да кажа,че това си е лично мое мнение и никога и нищо не могат да ме накарат да си го променя.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
А, аз не съм му чак такъв фен, мисля, че не е от най-умните, макар че работи много. Но най-вече не е човекът за Литекс, най-добре беше да си оставят Люпко.
- unist_gp
- Контакти:
аз знам само,че Мъри и Пената разбират най-много от футбол в БГ и точно в техните качества не трябва да има много съмнения. коментирайте по-добре качествата на осталите -2ма, щото измежду тях има такива несретници, в срванение с които и христо йовов може да е тренер в тази А група.
То аз това за Литекс снощи го написах на майтап, но днес на дневна светлина ме налегнаха някакви тежки, дълбоки мисли...