Red_Girl написа:Самият факт, че рекордът по посещаемост на концерт в България се държи от Лепа Брена говори сам по себе си.. Явно не само младите слушат сръбско, но и други хора. И Мейдън даже не успя да го надмине..
Страхотно преживяване беше.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:Самият факт, че рекордът по посещаемост на концерт в България се държи от Лепа Брена говори сам по себе си.. Явно не само младите слушат сръбско, но и други хора. И Мейдън даже не успя да го надмине..
MORSKI написа:
То и в Замбия може да слушат замбийска музика... Страхотен пример дадеДа не говорим, че има толкова пошли бразилски ритми и песни, че да ти прилошее...
Стига само нас сме си обвинявали! И да величаем другите какви били...
blue avalanche написа:MORSKI написа:
То и в Замбия може да слушат замбийска музика... Страхотен пример дадеДа не говорим, че има толкова пошли бразилски ритми и песни, че да ти прилошее...
Стига само нас сме си обвинявали! И да величаем другите какви били...
А в Сърбия,Гърция и Турция дали слушат българска музика?
Дай дефиниция за "пошли ритми и песни",когато говорим за местен фолклор?
MORSKI написа:
Какъв местен фолклорТам сякаш нямат нови изпълнители, нови текстове пълни с безумици и т.н.... Слушал съм не една такава песен.. Все едно да кажеш, че у нас масово се слуша народна музика, а новата не
Имат си тяхна чалга, разликата е , че в чужбина се казва - комерс.... Ние не откриваме топлата вода, ако не знаеш.
По 1 въпрос- сърбите имат прекалено голямо его, но все пак има такива, които слушат наши изпълнители. Дори в последно време има и техни крадени песни от наши.
Какъв местен фолклорТам сякаш нямат нови изпълнители, нови текстове пълни с безумици и т.н.... Слушал съм не една такава песен.. Все едно да кажеш, че у нас масово се слуша народна музика, а новата не
Имат си тяхна чалга, разликата е , че в чужбина се казва - комерс.... Ние не откриваме топлата вода, ако не знаеш.
По 1 въпрос- сърбите имат прекалено голямо его, но все пак има такива, които слушат наши изпълнители. Дори в последно време има и техни крадени песни от наши.
Аз ти говоря за квартални клубове,в които се слуша,свири и танцува на местна,фолклорна,бразилска музика,която НЕ СИ слушал,ти ми говориш врели некипели.Аз ти говоря:"БЯХ ТАМ и видях и чух!",ти ми говориш:"Слушал съм."
Айде като си слушал,цитирай ми една от новите им песни,пълни с "безумици"!
MORSKI написа:
Чакай сега малко... Ти, ако отидеш и в Мало Бучино примерно или в Родопите някъде, няма да чуеш наша народна музика сякаш? Или дори в градове като Варна, Пловдив, София има къде да се чуе музика., разлика от чалгата. Има си кръчми където се пуска само народна музика, наш фолклор.... Това какво общо има? В Бразилия сякаш няма заведение в които да пускат тяхната чалга?
Blue_Girl написа:Спрете се, де
blue avalanche написа:Blue_Girl написа:Спрете се, де
Що?
Чакай сега малко... Ти, ако отидеш и в Мало Бучино примерно или в Родопите някъде, няма да чуеш наша народна музика сякаш? Или дори в градове като Варна, Пловдив, София има къде да се чуе музика., разлика от чалгата. Има си кръчми където се пуска само народна музика, наш фолклор.... Това какво общо има? В Бразилия сякаш няма заведение в които да пускат тяхната чалга?
1.Аз ти говоря за квартали на Рио де Жанейро,а не селца!
2.В Бразилия не чух да се свири музика на Аржентина(боже упази!),Боливия,Колумбия или каквато и да е друга "съседска" музика!Да не говорим за някакви долнопробни кавъри!
Та в този ред на мисли,коя е "тяхната чалга"?Аржентинско танго,изпълнено на португалски?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта